2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Hava resmen kendini astı

Eklentiler

• 17118043830264394801270491844398.jpg
    140,4 KB · Görüntüleme: 47
Benden pembeli, pıhtı vs gelmedi canım. Ben öylesine tahlil yaptırdım kan,idrar falan. Biraz enfeksiyon çıktı. Hafif sağ ve sol kasıklarım ağrıyordu aslında şüpheleniyordum. Az önce monurol şaseyi içtim üstüne bikaç tane cranberry yedim, su içimini çoğalttım inşallah işe yarar.

Ya bu cranberry heryerde baktım yok nerden alıyorsunuz hangi market

Anladım canım. Çözüm olur bence, inşallah atlatırız geçmiş olsun

Hava resmen kendini astı
Bizde eşim izne çıktı bi çarşıya çıkalım dedik istediğim altın küpe vardı onları alalım dedik çıkmaz olaydım hem hava çok sıcak hem o kadar kalabalık ki çarşı adım zor atılıyor böyle o kadar bunaldım ki yarım saat felan dolaştık başım dönmeye başladı eve geri geldik bide çarpıntı başladı çok fena evde yatağa kendimi nasıl attığımı bilemedim

Hamileliğin son zamanları çok kötü olucaz resmen duşa girer dururuz artık

Ya bu cranberry heryerde baktım yok nerden alıyorsunuz hangi market
Ben Demar diye bi marketten aldım canım. Birkaç yere baktım heryerde yok malesef. Carrefour Migroslarda vardır bence bana uzak oldukları için onlara bakmadım. Bi de online marketlere bak. Turna yemişi diğer adı.

Hamileliğin son zamanları çok kötü olucaz resmen duşa girer dururuz artık
Duşa girmek de mesele ki benim geçen sefer kendim yıkanamıyordum son aylarda hep eşim sağolsun yani yoksa çok zordu çok ağırlaşmıştım bide insan çok daralıyor yazın hamile hamile kıpırdayamıyorsun ya sıcak da cabası

Ben Demar diye bi marketten aldım canım. Birkaç yere baktım heryerde yok malesef. Carrefour Migroslarda vardır bence bana uzak oldukları için onlara bakmadım. Bi de online marketlere bak. Turna yemişi diğer adı.
Avm nin migrosuna baktım yoktu etiketi bile yoktu yani onun haricinde mahalledeki zincir marketlere baktım onlarda da bulamadım bakalım galiba internetten sipariş vericem aktarlara bile sordum çarşıda yok dediler

Avm nin migrosuna baktım yoktu etiketi bile yoktu yani onun haricinde mahalledeki zincir marketlere baktım onlarda da bulamadım bakalım galiba internetten sipariş vericem aktarlara bile sordum çarşıda yok dediler
Hımm ben İstanbuldayım migrosun sanal market uygulamasına baktım orda var görünüyor. Ama senin bulunduğun şehirde var mı bakman lazım canım. Ama internetten bulunursun bence Trendyol, hepsiburada falan

Eklentiler

• Screenshot_20240330-171001_Migros.jpg
    60 KB · Görüntüleme: 45
Bi de kuruyemişçilerde de belki vardır

Orası öyle valla çok zorlanicaz

Kızlar ya termiye bileniniz varmı canım çok istiyor burda bulamadım aklımdan çıkmıyor sabahtan beri dier adıyla tirmis derler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…