2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Ayrıntılı için kimler gün aldı hanımlar

Aynen bende durum aynı boynum benek benek oldu saclwrim pert oldu kepek doldu kaşını insan kasiyinca kepek dökülür mü dökülür Muş

Benim saçlar da ilk kez kepeklendi

Ani hareketlerde oluyo bazen öyle endişelenecek bir şey yoktur bence bizim köpeğinde yıkanması lazım ama güneşe aldanıp yıkadık bi kere midesi bozuldu
Sag elimle fircayla balkonu yikadim tek tarafli egildigim icin herhalde kaburgam batti ama korktum. Esime bebege bisey olmamistir demi diyorum bebek orda mı sacmalama diyo bana ahahahah. Ben yıkıyorum eşim kurutuyor iyice sac kurutma makinasıyla

Ayy alıcam bu cranberryden bugün. D.r Monurol verdi tek kullanımlık enfeksiyon için. Sende var mıydı enfeksiyon canım
Bende de idrar yolu enfeksiyonu vardı. Monurol kullandım. Henüz yeni idrar tahlili vermedim ama idrardan biraz belli, temizleniyor gibi geldi. Cranberry de yiyorum. Bol su içmek gerekiyor. Benim sadece biraz pembelik geldi idrarımdan monurolü kullanmadan önce, sonrasında da iki kez minik pıhtı geldi. Doktora gittik bebişi gördük hep, iyi ama doktor idrar yolu enfeksiyonundan kaynaklı diyor, bir de plesantam rahim ağzına yakınmış o da olabilirmiş. Progestan verdi, dinlen diye rapor yazdı. Başına gelen varsa yazabilir mi? Bebek iyi diye sıkıntı etmiyorum ama moral olarak biraz yordu beni pıhtı işi..

Ben 20.haftaya almıştım ama Ağustos annelerini okuyunca biraz daha büyümüş olsun diye 21.haftanın sonu gibi değiştireceğim randevuyu
Alabildigin kadar uzar cnm ben 23+2 ye aldım Martin 20 sinde randevum daha iyi görmüş olucak gerçi karnımızı sert bastiricaklar bebeği uyana buyana iticekler bebeğin döndüğünü okadar net hissediceksin ki canım yanmıştı geçen sene zor dayanmistim bakalım bu sefer nasıl olucak

Dimi büyümüş olması daha iyi sanki herşeyin görülmesi için. Biz eşimle çok heyecanlı olunca direk 20.ye almıştık da geç olsun güç olmasın
Aynen cnm daha ileri tarihe al her gebeligimde 23 den sonrasına aldım 24 son zaten heryeri organları herşeyi daha iyi gözüküyor doktor daha net gorebiliyor

Tek dozluklardan üç gün arayla üç paket kullandım gene bana mısın demedi doktor tekrar tahlil yaptı baktı geçmemiş antibiyotik mecbur dedi cuma günü gidicem bende o zaman yazıcak ilaçları
Canım doktora gidince bizi de haberlesene geçmezse bilgimiz olsun diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…