2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
2.trimestır itibari ile ben pehlivan gibi yağlanmaya başladım kızlar, sizler ne durumdasınız? Baktım bol gelen pantolonlarım bile sıkıyor yavaştan başliyim dedim
Valla ben 10.Haftadan beridir yaglanıyorum pantolonlarım giriyor popiş büyümemiş ama göbiş kapanmakta zorlanıyor bende hiç zorlamıyorum o bel genişletici geldi denedim gayet rahat kotlarımı giyebiliyorum onunla linkleyebilirim isterseniz

Linklersen süper olur canım bu gidişle pantolonlar erkenden rafa kalkacak

Ben çoktan kaldırdım bütün kotlarımı göbeğimden önce popom büyüdü çünkü
Gecen gün tayt giymistim ustelik buyuk beden almistim bilerek ama catlayacagim sandim asiri sıktı suan bol esoftman giyiyorum takimimin pantalonunu giyeyim dedim aşırı sıktı

Gecen gün tayt giymistim ustelik buyuk beden almistim bilerek ama catlayacagim sandim asiri sıktı suan bol esoftman giyiyorum takimimin pantalonunu giyeyim dedim aşırı sıktı
Yok ya ben bütün kotlarımı kumaş pantolonlarımı kaldırdım tayt bile sıkıyo artık benim popo basen de çok genişledi yaz gelse de bol bol elbise giysem

Yok ya ben bütün kotlarımı kumaş pantolonlarımı kaldırdım tayt bile sıkıyo artık benim popo basen de çok genişledi yaz gelse de bol bol elbise giysem
Aynı durum bende de var herşey sıkıyor ne giyeceğimi şaşırdım elbiselere dönmek istiyorum hemen kurtarıcılarım

Geceleri yatınca omzum sırtım kolum bacağım kalcam asiri kaşınmaya baslıyor, sivilcelendim hep ondan mı acaba

kızlar selam, birkaç gündür sol bacağımla kasığımın birleştiği yerde aşırı şiddetli bi ağrı hissediyorum. tam tarif edemiyorum ama biraz içeride sanki kemik ağrısı gibi. fazla yürüdüğümde aşırı şiddetleniyor, daha önce bu tarz bişey yaşayanınız oldu mu? endişelenmeli miyim?

2.trimestır itibari ile ben pehlivan gibi yağlanmaya başladım kızlar, sizler ne durumdasınız? Baktım bol gelen pantolonlarım bile sıkıyor yavaştan başliyim dedim
Bu nasıl canım yağlı his bırakıyor mu hemen emiliyor mu

Ben genelde duştan sonra sürüyorum canım sen ne kadar aralıklarla kullanıyorsun? Günde bir mi yoksa iki mi az kullanmak istemiyorum da

Kızlar yardım lütfen aşırı derecede grip oldum boğazım da indi. İlaç da kullanamıyorum napicam ben

Kanaman yoksa endişelenme canım. Rahim büyüyüp baskı yapıyor olabilir, magnezyum eksikliğinden kaynaklı kas ağrısı olabilir. Biraz izle istersen, geçmezse bi doktoruna danışırsın

Kızlar yardım lütfen aşırı derecede grip oldum boğazım da indi. İlaç da kullanamıyorum napicam ben
Canım çok geçmiş olsun. Ben grip olduğumda ıhlamur güvenli olduğu için çok olmamak şartıyla içmiştim. Balla karabiberi karıştırıp yedim, bir de ılık suya limon ve bal ekleyerek içtim. C vitamini almaya çalış meyvelerden. Anca dinlenerek geçiyor maalesef. Çok ağrın ya da ateşin olursa Parol al

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…