Ayy alıcam bu cranberryden bugün. D.r Monurol verdi tek kullanımlık enfeksiyon için. Sende var mıydı enfeksiyon canımKızlarcım idrar yolu enfeksiyonu olmamak için bundan hergün yiyin 3 4 adet o kadar iyiki
Başka bilgilerde var onları da yazarmısınson adet 12 aralık cinsiyeti belli değil tahmini doğum 15 eylül
Evet canım bende sevdim anlamıda çok güzelUraz olanını erkek olursa nasipse koyacağım. Bence çok karizmatik isimler arkadaşım ben çok beğeniyorum
Teşekkür ederim canım inş sağlıkla gelsindeİkiside çok güzel canım
Poyraz yaa çok beğeniyorum bu ismi
Derin güzel canım bende Defne koyucam sana öneri olarak da Toprak, Hafsa , Aysima , Rana bunları beğeniyorum fikir olsun
Ya sen kalbimi mi okudun acabaaaaDefne geliyor teyzesiii
kalp atışı 7+2 şehir diyarbakır hissetiğim kızBaşka bilgilerde var onları da yazarmısın
Valla hediye bile götüremem kızımdan hatıra gibi geliyor hepsi. Onun dısında ben bakarım son ay tosuncukmu geliyor ne geliypr. Kıyafeti alıp yıkaması 2 gun bile değilAynen bir tane daha çocuk düşünürsen ona saklarsın olmadı hediye götürürsün etekleri felan. Son ay yaparsın alışverişi bence de ben de öyle yapıcam
Evet bende oyle olmustu 12+5 te oerinatolog kız dedi. Kendi doktorum erkek dedi.Aynen sanki biri erkek biri kız mı demişti yoksa bi kişi kız mı demişti kaçıncı hafta demişti
Benim de düzenim inanılmaz bozuk aynı senin gibi öğlen kalkıyorum ama ben genelde inanılmaz bi açlıkla 5-6 gibi uyanıyorum atıştırıp tekrar uyuyorumHerkese güzel haftasonlari diliyorum kızlargrubumuz güzel haberlerle dolsun taşsın inşallah hep ben uyku düzenimi hala oturtamadım gece geç yatıp 11-12 gibi uyanabiliyorum kahvaltım da 12-13 gibi oluyor kimi zaman acıkmıyorum da benim gibi olanlar vardı acaba bebis için sorun olur mu ya doktoruna bunu soran oldu mu geç kahvaltı edince öğlen de ara öğün yapıyorum akşam normal yemeğimi yiyorum.
Canım ilk hamileliğimde ben de böyleydim. Bir sıkıntı olmadı 3 kilo doğdu kızım gayet sağlıklıydıHerkese güzel haftasonlari diliyorum kızlargrubumuz güzel haberlerle dolsun taşsın inşallah hep ben uyku düzenimi hala oturtamadım gece geç yatıp 11-12 gibi uyanabiliyorum kahvaltım da 12-13 gibi oluyor kimi zaman acıkmıyorum da benim gibi olanlar vardı acaba bebis için sorun olur mu ya doktoruna bunu soran oldu mu geç kahvaltı edince öğlen de ara öğün yapıyorum akşam normal yemeğimi yiyorum.
Ben o kadarını bile yiyemıyordum ilk hamilelikte aynı oglen kalkıyordum. Erken kalksam bile bulantıdan yataktan kalkamıyordum. Resmen hamileligim et balık tavuk yumurta peynirsiz geçti. Avokado bile tiksinçti. Herşeyden tiksiniyordum. Ama benim kız 35. Haftada 3 kiloyu gecti.Herkese güzel haftasonlari diliyorum kızlargrubumuz güzel haberlerle dolsun taşsın inşallah hep ben uyku düzenimi hala oturtamadım gece geç yatıp 11-12 gibi uyanabiliyorum kahvaltım da 12-13 gibi oluyor kimi zaman acıkmıyorum da benim gibi olanlar vardı acaba bebis için sorun olur mu ya doktoruna bunu soran oldu mu geç kahvaltı edince öğlen de ara öğün yapıyorum akşam normal yemeğimi yiyorum.
Yedikten sonra daha çok acıkıyorum benBenim de düzenim inanılmaz bozuk aynı senin gibi öğlen kalkıyorum ama ben genelde inanılmaz bi açlıkla 5-6 gibi uyanıyorum atıştırıp tekrar uyuyorum
Ohh maşallahCanım ilk hamileliğimde ben de böyleydim. Bir sıkıntı olmadı 3 kilo doğdu kızım gayet sağlıklıydı
MaşallahBen o kadarını bile yiyemıyordum ilk hamilelikte aynı oglen kalkıyordum. Erken kalksam bile bulantıdan yataktan kalkamıyordum. Resmen hamileligim et balık tavuk yumurta peynirsiz geçti. Avokado bile tiksinçti. Herşeyden tiksiniyordum. Ama benim kız 35. Haftada 3 kiloyu gecti.
Yok yok rahat olun valla herkesin ortak kanaati ne kadar evham yaparsan bbek dogduktan sonra okadar huysuz oluyormusYedikten sonra daha çok acıkıyorum ben
Ohh maşallahçok sevindim o zaman sorun yok
Maşallaho zaman sorun yok
Ben baştan beri bunu yiyorum canım hiç olmadı çok şükürAyy alıcam bu cranberryden bugün. D.r Monurol verdi tek kullanımlık enfeksiyon için. Sende var mıydı enfeksiyon canım
Ani hareketlerde oluyo bazen öyle endişelenecek bir şey yoktur benceAyy köpeğimi balkonda yıkayayım dedim hava güneşli diye, sonra da balkonu yıkadım eğildiğim için herhalde sağ kaburgama omzumla birlikte asiri bir agri girdi batma gibi aglayacaktim sonra gecti şükür. Bebekle ilgili bir durum degildir demi egilip tets hareket ettiğim için olmustur
Bende öyleyim canım ölçümler hep önden gidiyor demek ki sorun olmamışHerkese güzel haftasonlari diliyorum kızlargrubumuz güzel haberlerle dolsun taşsın inşallah hep ben uyku düzenimi hala oturtamadım gece geç yatıp 11-12 gibi uyanabiliyorum kahvaltım da 12-13 gibi oluyor kimi zaman acıkmıyorum da benim gibi olanlar vardı acaba bebis için sorun olur mu ya doktoruna bunu soran oldu mu geç kahvaltı edince öğlen de ara öğün yapıyorum akşam normal yemeğimi yiyorum.