Popüler Konu 2025 Mart Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti ...

• Ankete Katılan
    100
İnşallah çok güzel geçer 🥰 tek tek her şeyine bakıldı biz de çok tedirgin olduk her an olumsuz bir şey duyacağız diye 😅 çok şükür bir sıkıntı çıkmadı güzel geçti, sadece bebeğin ölçümleri bir hafta geriyle uyumlu çıktı. O yüzden sat tarihimi değiştirdi doktor ( geç döllenme vs olabilir dedi eski ultrasonlarımda da aynı şeyi yaşamıştım)
çok şükürr darısı bize olsun inşallah

Eklentiler

• Screenshot_2024-11-05-11-35-11-645_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    Screenshot_2024-11-05-11-35-11-645_com.pozitron.hepsiburada.jpg
    56,2 KB · Görüntüleme: 115
Canım bende şimdi randevu için aradım 20+0 a veriyordu. Çok mu erken olur? Bende erken olur mu falan dedim o zaman 11 inde arayın o haftaya ayarlayalım doktor şehir dışında olacak çünkü dedi
18 ile 22 arası diye biliyorum. İçinize nasıl siniyorsa o zamanda yaptırın.Kalbiniz erken diyorsa daha sonrasına alma şansınız varsa o zamana alabilirsiniz.Kalbimiz bizi doğru olana yönlendirir🤗

18 ile 22 arası diye biliyorum. İçinize nasıl siniyorsa o zamanda yaptırın.Kalbiniz erken diyorsa daha sonrasına alma şansınız varsa o zamana alabilirsiniz.Kalbimiz bizi doğru olana yönlendirir🤗
Öyle yapayım 20 bana erken geliyor biraz daha bekliyim 21 de yaptırayım. Teşekkür ederim 🤍

Ben bunları görünce diyprum benim geç oluyo galiba :KK43: şuan 22 ye girdim sanırım ve randevum 18 inde malesef...

X