2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Şu eşlerin elindeki telefonları kırmak lazım. dün artık kriz çıkardım bağımlı ya
Kırınca elden benim telefonu alıyor şifre koyucam en sonunda kırdım ikinkere kırdım yeter die gitti telefon aldı inşallah video izlerken kırılır dedim geçen gün merdivenlerden düştü telefon camı kırıldı öyle kullanıyor ne salammis dedim ekrandan fazla birşey göremiyor artık

Deneyimli anneler sizce anne bebek çantası gerekli mi yoksa o paralara daha kaliteli normal bir sırt çantası almak mı daha mantıklı ?

Kızlar ya termiye bileniniz varmı canım çok istiyor burda bulamadım aklımdan çıkmıyor sabahtan beri dier adıyla tirmis derler
Canım bizim burda olur ama kış zamanı çıkar genelde. Ben her hafta pazara giderim. Maalesef hiç görmedim 1 aydır

Canım bizim burda olur ama kış zamanı çıkar genelde. Ben her hafta pazara giderim. Maalesef hiç görmedim 1 aydır
Hadi ya burda bulamadım kara deniz tarafında yok malesef konya tarafinda varmış

Ay detaylıda böyle mi yapıyolar bilmiyorum bennn

Merhabalar, ben de nasipse eylül annesi olacağım Bugün 14+5teyim,tahmini doğum 24 Eylül
Fetal dna yaptırdım ve cinsiyet kromozomlarında xyy şüphesine rastlandı ve canım çok sıkkın. Bu sebeple perinatologa yönlendirildim, amniyosentez olucam onu bekliyorum.. Oğlumuz olacak kısmetse

Evet canım ben Konya dayım. Pek bilmezler genelde başka şehirlerde. Pazarda görürsem sana kargolayayım
Valla denk gelirse yollarımızın neyse masrafı yollarım geçen hamileligimdede çok istemiştim bulamamıştım bir türlü şimdi yine aklima düştü gene

Hoşgeldin cnm aramıza Allah'ın izniyle bebeğine birşey olmiycak sağlıklı bir şekilde kucağına alıcaksın önceki hamileliğimde bende perinatologa gitmiştim bizim de kiromozon fazlalığı var denmişti ama doktor okadar iyi ilgilendiği yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi ben hiç birşey göremiyorum gayet sağlıklı demişti öylede oldu şuan 8 ay 10 günlük oldu oğluşum seninde öyle olucak hiç sitrese girip moralini bozma

Allah razı olsun tahmin edersiniz ki çok sıkıntılı geçiyor günlerim darısı başıma inşallah çok sağolun siz amniyosentez falan yaptırmadınız değil mi?

Allah razı olsun tahmin edersiniz ki çok sıkıntılı geçiyor günlerim darısı başıma inşallah çok sağolun siz amniyosentez falan yaptırmadınız değil mi?
Yok gittiğim doktor öyle diyince yaptırmadım içimi baya rahatlamışti senin kide sağlıklı dogucak eminim bu üzüntü sitresli zamanın ardından guluceksin Allah'ın izniyle

2.trimestır itibari ile ben pehlivan gibi yağlanmaya başladım kızlar, sizler ne durumdasınız? Baktım bol gelen pantolonlarım bile sıkıyor yavaştan başliyim dedim

Eklentiler

• IMG_3734.jpeg
    114 KB · Görüntüleme: 47
Kızlarr doktorum 14. Haftaya kadar neofol ve d vit kullanmaya devam et dedi. 14. Haftadan itibaren prenelac kullan dedi sadece. Siz hangi takviyeleri kullaniyorsunuz

Kızlarr doktorum 14. Haftaya kadar neofol ve d vit kullanmaya devam et dedi. 14. Haftadan itibaren prenelac kullan dedi sadece. Siz hangi takviyeleri kullaniyorsunuz
Ben sabahları d vitamini, pregnom max kullanıyorum
Gece yatmadan da osende demir c kullanıyorum
Tabi benim ekstradan tiroid yukselmesi için 25 lik levatiron, kan suşandırıcı coraspin ,enox iğne ve hala bulantı için prifemyn dr.
arada da kabızlık için bişeyler eklıypruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…