canım nazar hak zaten, inana ve bol tedbir al. benim annemin sağ göğsü saatler içinde kurudu şarıl şarıl süt akan göğüs . küçük kardeşim iyi gelişmişti, komşu ayy sütün ne kadar yaramış dedi akşama söndü . bi de çıkarmen benim nazarım değer okuyun diyor 60 yaşında kadındı ya
Bende oldum burnum akıyor boğazım ağrıyor. Emzirirken çoğu şey bebeği etkilediği için ben sadece kaynar suyun içine şeker limon sıkıp içiyorum ıhlamur iyiyse bugün bi içeyim
antropoloji dersinde “analık doğuştan gelir , babalık sonradan öğrenilir “ yazıyordu kitapta saatlerce üstüne konuşmuştuk :) yine de inşallah siz evde tekken dışarı çıkmıyodur
şu yazdığınız cümle ilgimi çekti, ben de çok duymuştum ama böyle mi gerçekten? hepiniz böyle hissediyor musunuz ya? yani hemen anne oldunuz mu? ben anneliği öğrendiğimi düşünüyorum. bebişin bana öğrettiğini, hatta her gün öğretmeye devam ettiğini hissediyorum. tahammülüm giderek daha çok artıyor mesela. emek verdikçe sevgim, bağım daha çok artıyor en başından beri. İlk karnımda hissettiğimle, ilk doğurduğum gün ve şu an arasında en çok anneliği ne zaman hissettin diye sorsalar şimdiyi seçerim muhtemelen. kocam bana sürekli sen zaten annesin ama ben babalığı öğreneceğim diyordu. ona bir şey demedim hiç ama aslında ben de öğrendim, öğreniyorum sanki. belki onunkinden daha içtendir sadece. siz ne düşünüyorsunuz merak ettim