2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    225
Cahil işte niye dillendiriyor ki duasını etsin çıksın nefret ediyorum böyle insanlardan. Bile isteye yapıyorlar resmen

Galiba grip oluyorum burnum sızlıyo bir kaç kere hapşırınca maske taktım. Ihlamur yapıcam başka ne yapabilirim hızlıca geçirmek için
Bende oldum burnum akıyor boğazım ağrıyor. Emzirirken çoğu şey bebeği etkilediği için ben sadece kaynar suyun içine şeker limon sıkıp içiyorum ıhlamur iyiyse bugün bi içeyim

antropoloji dersinde “analık doğuştan gelir , babalık sonradan öğrenilir “ yazıyordu kitapta saatlerce üstüne konuşmuştuk :) yine de inşallah siz evde tekken dışarı çıkmıyodur
şu yazdığınız cümle ilgimi çekti, ben de çok duymuştum ama böyle mi gerçekten? hepiniz böyle hissediyor musunuz ya? yani hemen anne oldunuz mu? ben anneliği öğrendiğimi düşünüyorum. bebişin bana öğrettiğini, hatta her gün öğretmeye devam ettiğini hissediyorum. tahammülüm giderek daha çok artıyor mesela. emek verdikçe sevgim, bağım daha çok artıyor en başından beri. İlk karnımda hissettiğimle, ilk doğurduğum gün ve şu an arasında en çok anneliği ne zaman hissettin diye sorsalar şimdiyi seçerim muhtemelen. kocam bana sürekli sen zaten annesin ama ben babalığı öğreneceğim diyordu. ona bir şey demedim hiç ama aslında ben de öğrendim, öğreniyorum sanki. belki onunkinden daha içtendir sadece. siz ne düşünüyorsunuz merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…