Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kırınca elden benim telefonu alıyor şifre koyucam en sonunda kırdım ikinkere kırdım yeter die gitti telefon aldı inşallah video izlerken kırılır dedim geçen gün merdivenlerden düştü telefon camı kırıldı öyle kullanıyor ne salammis dedim ekrandan fazla birşey göremiyor artıkŞu eşlerin elindeki telefonları kırmak lazım. dün artık kriz çıkardım bağımlı ya
Canım bizim burda olur ama kış zamanı çıkar genelde. Ben her hafta pazara giderim. Maalesef hiç görmedim 1 aydırKızlar ya termiye bileniniz varmı canım çok istiyor burda bulamadım aklımdan çıkmıyor sabahtan beri dier adıyla tirmis derler
Hadi ya burda bulamadım kara deniz tarafında yok malesef konya tarafinda varmışCanım bizim burda olur ama kış zamanı çıkar genelde. Ben her hafta pazara giderim. Maalesef hiç görmedim 1 aydır
Ay detaylıda böyle mi yapıyolar bilmiyorum bennnAlabildigin kadar uzar cnm ben 23+2 ye aldım Martin 20 sinde randevum daha iyi görmüş olucak gerçi karnımızı sert bastiricaklar bebeği uyana buyana iticekler bebeğin döndüğünü okadar net hissediceksin ki canım yanmıştı geçen sene zor dayanmistim bakalım bu sefer nasıl olucak
Ben oğlan için gittiğimde öyle yapmışlardı basitirip ittiriyolar herşeyi net bir sekilde görmek içinAy detaylıda böyle mi yapıyolar bilmiyorum bennn
Benimki cok rahat geçmişti baya izlediydim elrandan rahat rahatAy detaylıda böyle mi yapıyolar bilmiyorum bennn
Evet canım ben Konya dayım. Pek bilmezler genelde başka şehirlerde. Pazarda görürsem sana kargolayayımHadi ya burda bulamadım kara deniz tarafında yok malesef konya tarafinda varmış
Bende girdim ama hiç canım yanmamıştı geçen sene aksine çok keyifliydi 45 dk bebeğimi izledim çok zevkliydi belki kiloyla alakalı bastırıyor olabilir bazı kişilerdeAy detaylıda böyle mi yapıyolar bilmiyorum bennn
Valla denk gelirse yollarımızın neyse masrafı yollarım geçen hamileligimdede çok istemiştim bulamamıştım bir türlü şimdi yine aklima düştü geneEvet canım ben Konya dayım. Pek bilmezler genelde başka şehirlerde. Pazarda görürsem sana kargolayayım
Hoşgeldin cnm aramıza Allah'ın izniyle bebeğine birşey olmiycak sağlıklı bir şekilde kucağına alıcaksın önceki hamileliğimde bende perinatologa gitmiştim bizim de kiromozon fazlalığı var denmişti ama doktor okadar iyi ilgilendiği yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi ben hiç birşey göremiyorum gayet sağlıklı demişti öylede oldu şuan 8 ay 10 günlük oldu oğluşum seninde öyle olucak hiç sitrese girip moralini bozmaMerhabalar, ben de nasipse eylül annesi olacağım Bugün 14+5teyim,tahmini doğum 24 Eylül
Fetal dna yaptırdım ve cinsiyet kromozomlarında xyy şüphesine rastlandı ve canım çok sıkkın. Bu sebeple perinatologa yönlendirildim, amniyosentez olucam onu bekliyorum.. Oğlumuz olacak kısmetse
Konya da oluyor. Geçen senelerde İstanbula gelmişti ama Bayadır görmüyorum canımKızlar ya termiye bileniniz varmı canım çok istiyor burda bulamadım aklımdan çıkmıyor sabahtan beri dier adıyla tirmis derler
Allah razı olsun tahmin edersiniz ki çok sıkıntılı geçiyor günlerim darısı başıma inşallah çok sağolun siz amniyosentez falan yaptırmadınız değil mi?Hoşgeldin cnm aramıza Allah'ın izniyle bebeğine birşey olmiycak sağlıklı bir şekilde kucağına alıcaksın önceki hamileliğimde bende perinatologa gitmiştim bizim de kiromozon fazlalığı var denmişti ama doktor okadar iyi ilgilendiği yaptırıp yaptırmamak sana kalmış dedi ben hiç birşey göremiyorum gayet sağlıklı demişti öylede oldu şuan 8 ay 10 günlük oldu oğluşum seninde öyle olucak hiç sitrese girip moralini bozma
Yok gittiğim doktor öyle diyince yaptırmadım içimi baya rahatlamışti senin kide sağlıklı dogucak eminim bu üzüntü sitresli zamanın ardından guluceksin Allah'ın izniyleAllah razı olsun tahmin edersiniz ki çok sıkıntılı geçiyor günlerim darısı başıma inşallah çok sağolun siz amniyosentez falan yaptırmadınız değil mi?
Aynen o tarafta oluyorKonya da oluyor. Geçen senelerde İstanbula gelmişti ama Bayadır görmüyorum canım
Ben sabahları d vitamini, pregnom max kullanıyorumKızlarr doktorum 14. Haftaya kadar neofol ve d vit kullanmaya devam et dedi. 14. Haftadan itibaren prenelac kullan dedi sadece. Siz hangi takviyeleri kullaniyorsunuz