• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Üç günüm kaldı muayeneye inşallah bu sefer öğrenirim cinsiyeti çok heyecanlıyım 😍😍😍
Ben de dün yüzde yüz öğrenirim diye gittim bebek sırtını dönüp ayağını sıkı sıkı kapadı ne yaptıysak nafile 14 haftayım ama yine öğrenemedik 😑

Kızlar benim çatlaklar çok erken oldu. Dün çatlak kremi baktım ama hiç bi yerde bulamadım bi yağ vardı gratiste 370 felandı galiba ordaki kızda doktora danışıp alın bence bunun yerine tatlı badem yağı vereyim dün bi hamile daha aldı dedi bende onu aldım kullandınız mı hiç. Bide benim bacaklarımda çatlıyor heralde aşırı kaşınıyor kuruluk var bacaklarımada süreyim mi yağdan

Kızlar benim çatlaklar çok erken oldu. Dün çatlak kremi baktım ama hiç bi yerde bulamadım bi yağ vardı gratiste 370 felandı galiba ordaki kızda doktora danışıp alın bence bunun yerine tatlı badem yağı vereyim dün bi hamile daha aldı dedi bende onu aldım kullandınız mı hiç. Bide benim bacaklarımda çatlıyor heralde aşırı kaşınıyor kuruluk var bacaklarımada süreyim mi yağdan
Sür bence bi zararı olmaz

Ay keşkee ama bi tanecik erkek. Ben hep kız hissettim de son gün erkek hissettim erkek çıktı 😄😄 gerçi oda %70 dedi babası hala umutlu belki döner diyor 😄😄😄
Baba kız istiyor :) babalar bence hissediyor ya eşinizin içinden ne geçiyor

Şanslısın o zaman ben zaten unutkandım beynimi tamamen kaybettim😁
Ay bende de unutkanlık başladı ya bi de saçma sapan unutkanlıklar yani 😁 bi de zaman zaman bir mayışıklık geliyor ki sanki çok alkol almışım gibi ayakta duramıyorum, üstüne uykum da gelirse tadından yenmez, yatağa gidemiyorum uyuklamaktan 😂 ama o uyku da bi başka oluyo he 😍

Ay keşkee ama bi tanecik erkek. Ben hep kız hissettim de son gün erkek hissettim erkek çıktı 😄😄 gerçi oda %70 dedi babası hala umutlu belki döner diyor 😄😄😄
Kız zaten benim bir kızım iki oğlum var en küçüğü 8 aylık daha bir kızim daha olsun istiyorum iki kız iki erkek ondan sonra dükkanı kapiycam 🤣🤣🤣

Back
X