- 10 Kasım 2022
- 5.114
- 4.217
- 103
Yazar bilgilerini bizim cimcime gelince cnmYaş 24
Sat 21.12.2023
Kese 5+2
Kalp atışı 7+2
Sakarya
Kız
Erkek
?.09.2024

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yazar bilgilerini bizim cimcime gelince cnmYaş 24
Sat 21.12.2023
Kese 5+2
Kalp atışı 7+2
Sakarya
Kız
Erkek
?.09.2024
Sakarya'nın neresi kızYaş 24
Sat 21.12.2023
Kese 5+2
Kalp atışı 7+2
Sakarya
Kız
Erkek
?.09.2024
Yapayım canımKayısıyı akşamdan suya koyup suyumuda içe bilirsin cnm öylede faydası varmış
Üç günüm kaldı muayeneye inşallah bu sefer öğrenirim cinsiyeti çok heyecanlıyımYapayım canım
Ben de dün yüzde yüz öğrenirim diye gittim bebek sırtını dönüp ayağını sıkı sıkı kapadı ne yaptıysak nafile 14 haftayım ama yine öğrenemedikÜç günüm kaldı muayeneye inşallah bu sefer öğrenirim cinsiyeti çok heyecanlıyım![]()
Çerkezköy canım senTekirdağ neresinde canım![]()
Ay keşkee ama bi tanecik erkek. Ben hep kız hissettim de son gün erkek hissettim erkek çıktıYazar bilgilerini bizim cimcime gelince cnmikizmi kuzular
Pamukova sende mi SakaryalısınSakarya'nın neresi kız
ahaha gelinler derken kaç tane erkek var evde :)Kızlar bende çıktım rdv dan herşey yolunda elhamdülillah .12+4 olduk bugün. Doktor80 erkek dedi
yanlım gelinlerin elinden
![]()
Sür bence bi zararı olmazKızlar benim çatlaklar çok erken oldu. Dün çatlak kremi baktım ama hiç bi yerde bulamadım bi yağ vardı gratiste 370 felandı galiba ordaki kızda doktora danışıp alın bence bunun yerine tatlı badem yağı vereyim dün bi hamile daha aldı dedi bende onu aldım kullandınız mı hiç. Bide benim bacaklarımda çatlıyor heralde aşırı kaşınıyor kuruluk var bacaklarımada süreyim mi yağdan
Baba kız istiyor :) babalar bence hissediyor ya eşinizin içinden ne geçiyorAy keşkee ama bi tanecik erkek. Ben hep kız hissettim de son gün erkek hissettim erkek çıktıgerçi oda %70 dedi babası hala umutlu belki döner diyor
![]()
Şanslısın o zaman ben zaten unutkandım beynimi tamamen kaybettimAy bende tam tersi hafızam fil hafızasına döndü![]()
Ay bende de unutkanlık başladı ya bi de saçma sapan unutkanlıklar yaniŞanslısın o zaman ben zaten unutkandım beynimi tamamen kaybettim![]()
O kadar nötür ki bende anlamıyorum ne istediğini kız diyoruz erkek olur belki diyor erkek diyoruz kızda olabilir diyor oda bence bilmiyor ne istediğiniBaba kız istiyor :) babalar bence hissediyor ya eşinizin içinden ne geçiyor
Bizde şans yok deseneBen de dün yüzde yüz öğrenirim diye gittim bebek sırtını dönüp ayağını sıkı sıkı kapadı ne yaptıysak nafile 14 haftayım ama yine öğrenemedik![]()
Karasuluyum bende ama Giresun'da yaşıyorumPamukova sende mi Sakaryalısın
Kız zaten benim bir kızım iki oğlum var en küçüğü 8 aylık daha bir kızim daha olsun istiyorum iki kız iki erkek ondan sonra dükkanı kapiycamAy keşkee ama bi tanecik erkek. Ben hep kız hissettim de son gün erkek hissettim erkek çıktıgerçi oda %70 dedi babası hala umutlu belki döner diyor
![]()
Bende Çerkezköy KapaklıÇerkezköy canım sen![]()