2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Slm hayırlı ramazanlar nasılsınız annelık nasıl gıdıyor bakalım

Kızlar ya böyle siz anlatınca bebeklerin yediğini çok imreniyorum. Maşallah nazarın değmesin kötü niyetle söylemiyorum ama asla bisry yemiyor benim kızım çok canim sıkılıyor. Hani sebzeleri sevmiyo desem meyve de yemiyor, yoğurtta yemiyor. Muz bile yemedi. Az önce dilim elmayı ağzına yaklastirdim ağladı normalde ne bulsa ağzına götürüyor yiyecek olduğunu anlayınca ağlamaya başlıyor. Napcam brn böyle alışır mi kızlar ya

Kızlar ya dün avmdeydik kızı erkeği bebeğime cilve yapıyordu bebeğime bazen mağaza çalışanı yaklaşıp oynadı onunla da ya neyapcamı bilemedim rahat sevsin diye tebessümle uzaklara baktım arada hem gerildim hem hoşuma da gitti siz böyle durumda nasıl davranıyorsunuz genel olarak, çok münasebet kuran biri değilimdir bi de yani djfjdk max tebessüm yapabildiğim fhfhs

ben sadece dokunmaya izin vermiyorum agu bugu yapıyolar o da gülüyo güzel bi şey aslında sosyalleşmiş oluyolar☺ ellemelerine izin verme ama bence

Tadım zamanı zaten daha canım yemesini bekleme bir de zorlama hiç çünkü iyice reddetmesine sebep olur. Doktorumuz kaşığa kafasını sallıyosa ağzını açmıyosa kesinlikle vermeye çalışma dedi. Aç olduğu vakitlerde tekrar tekrar teklif edebilirsin istemiyosa da verme

Bizde de bugüne kadar aşılar ateş yapmamıştı ama 6. ay aşıları ateş yaptı biraz :) Cumartesi oldu aşıları, gece 38 oldu, uyku tulumu vardı çıkardım o şekilde idare etti sabaha kadar. Sonra sabah tekrar çıkınca calpol verdim. Dün 1 saat durdu uyudu, 1 saat durdu uyudu derken akşamüstü ancak kendine gelebildi yavrum. Düzelir hatta düzelmiş bile olabilir bebişiniz. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…