Kızlar benim çatlaklar çok erken oldu. Dün çatlak kremi baktım ama hiç bi yerde bulamadım bi yağ vardı gratiste 370 felandı galiba ordaki kızda doktora danışıp alın bence bunun yerine tatlı badem yağı vereyim dün bi hamile daha aldı dedi bende onu aldım kullandınız mı hiç. Bide benim bacaklarımda çatlıyor heralde aşırı kaşınıyor kuruluk var bacaklarımada süreyim mi yağdan
Kızlar benim çatlaklar çok erken oldu. Dün çatlak kremi baktım ama hiç bi yerde bulamadım bi yağ vardı gratiste 370 felandı galiba ordaki kızda doktora danışıp alın bence bunun yerine tatlı badem yağı vereyim dün bi hamile daha aldı dedi bende onu aldım kullandınız mı hiç. Bide benim bacaklarımda çatlıyor heralde aşırı kaşınıyor kuruluk var bacaklarımada süreyim mi yağdan
Ay bende de unutkanlık başladı ya bi de saçma sapan unutkanlıklar yani bi de zaman zaman bir mayışıklık geliyor ki sanki çok alkol almışım gibi ayakta duramıyorum, üstüne uykum da gelirse tadından yenmez, yatağa gidemiyorum uyuklamaktan ama o uyku da bi başka oluyo he
O kadar nötür ki bende anlamıyorum ne istediğini kız diyoruz erkek olur belki diyor erkek diyoruz kızda olabilir diyor oda bence bilmiyor ne istediğini