O kadar nötür ki bende anlamıyorum ne istediğini kız diyoruz erkek olur belki diyor erkek diyoruz kızda olabilir diyor oda bence bilmiyor ne istediğini
Kullanınca buraya da yazar mısın nasıl faydası oluyor. Ben daha şimdilik o aşamaya gelmedim. Grupta ne muhabbet donerse 2 haftaya içinde buluyorum kendimi
Ay bende de unutkanlık başladı ya bi de saçma sapan unutkanlıklar yani bi de zaman zaman bir mayışıklık geliyor ki sanki çok alkol almışım gibi ayakta duramıyorum, üstüne uykum da gelirse tadından yenmez, yatağa gidemiyorum uyuklamaktan ama o uyku da bi başka oluyo he
İstanbulda olup detaylı ultrason fiyatı alan varmı aranızda veya devlette hangi hastanede var bilgisi olan varmıı , İstanbul'a gidicez zaten orda daha kolay bulurum diye düşündüm
Sana tek birşey aticam suan beynim resmen bende değil biri beyin hucremi geri versin bana kız desen mutfakta kendine yemek hazırlıyor oğlan desen çizgi filim derdinde buda kendi aleminde
Sana tek birşey aticam suan beynim resmen bende değil biri beyin hucremi geri versin bana kız desen mutfakta kendine yemek hazırlıyor oğlan desen çizgi filim derdinde buda kendi aleminde