2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kullanınca buraya da yazar mısın nasıl faydası oluyor. Ben daha şimdilik o aşamaya gelmedim. Grupta ne muhabbet donerse 2 haftaya içinde buluyorum kendimi
tabi ki tatlım tecrübelerimi hemen ileteceğim biraz kullanayım da

Ay bana da oluyo arada çok tatlı uyku bastırıyo gözlerim kapanıyo

Kız zaten benim bir kızım iki oğlum var en küçüğü 8 aylık daha bir kızim daha olsun istiyorum iki kız iki erkek ondan sonra dükkanı kapiycam
Kız biz galiba aynı yaştayız ben daha ilkini doğuramadım senin maşallahın var

Kız biz galiba aynı yaştayız ben daha ilkini doğuramadım senin maşallahın var
Yaş 30 kuzum benim erken evlendim ben ya ilk evladimi 2013 de aldım kucağıma ikinciyi 2014 de üçüncüyü 2023 de hahah buda 2024 olucak nasıl ama

Yaa gurbet gelini ben Pamukovadan geyveye evlendim hiç konum değiştirmedim. Böyleyken bile zor geliyor bazen çevre
Oy oy hemde sorma akrabalarim okul arkadaşlarım hep orda burda sap gibiyim kimsem yok resmen

İstanbulda olup detaylı ultrason fiyatı alan varmı aranızda veya devlette hangi hastanede var bilgisi olan varmıı , İstanbul'a gidicez zaten orda daha kolay bulurum diye düşündüm

Valla aynı yaştayız bravo iyi altından kalkmışsın
Sana tek birşey aticam suan beynim resmen bende değil biri beyin hucremi geri versin bana kız desen mutfakta kendine yemek hazırlıyor oğlan desen çizgi filim derdinde buda kendi aleminde

Eklentiler

• 17114620492743945553719999818972.webp
    21 KB · Görüntüleme: 72
Sana tek birşey aticam suan beynim resmen bende değil biri beyin hucremi geri versin bana kız desen mutfakta kendine yemek hazırlıyor oğlan desen çizgi filim derdinde buda kendi aleminde
Tombiş maşallah sonuncu biraz büyük olsaymış bari ya kolay geçer umarım senin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…