Malesef cnm o çoğunda işe yaramıyor oğlumda bende iyiydim saçım gür du cildim iyiydi simdikinde ise saçlarım kurudur cilt desen kötüledi hormonlar sagolsunHani bu erkek bebekler anneyi güzelleştiriyordusaçlarım kurudu cildim sivilce doldu yüzümün rengi falan bozuldu bu neymiş böyle ya
Bana da bakar mısın canım ya karından ultrason 15 haftalık oldum hala öğrenemedimVajinal ise Kız karın ultrasonu ise erkek
Hangi çeşidi peki? Sarı olan bitkisel diye biliyordum benÇok fazla iyi yorum geldi diye almıştım, ama bugün sabah kimya mühendisi bi hesapta içeriğini araştırdıklarını, önerilmediğini gördüm. O yüzden şuanda çok emin değilim
Anneme çektiysem çatlamam gibi gözüküyor ama bakalım. Bence kremlerden önce su tüketimi geliyor ya içeriği temiz her krem/losyon hemen hemen aynı bence. Bir arkadaşıma da doktoru kakao yağını önermiş aklıma geldi sen badem yağı diyince, dönüşümlü kullanılabilirCanım annende çatlak varsa sendede olur ben ne kremler ne badem yağları kullandım ama engel olmadı hiç bir krem yada yağ.kaynamda hiç çatlak yoktu, görüncem sadece doğal badem yağı kullandı hiç bir çatlağı olmadıBadem yağınıda tavsiye ederim kullanmak isteyenlere
Hayatımda hiç bu kadar sivilce çıkarmamıştım ya ergenliğimde bileMalesef cnm o çoğunda işe yaramıyor oğlumda bende iyiydim saçım gür du cildim iyiydi simdikinde ise saçlarım kurudur cilt desen kötüledi hormonlar sagolsun
Benim de cilt sorunum var ama benim bebiş kız senin bebiş de kız olmasın sakın yüzde kaç ihtimalle konuştu doktorunHayatımda hiç bu kadar sivilce çıkarmamıştım ya ergenliğimde bile
İlkinde %90 95 demişti bi 10 gün sonra tekrar baktık kesin erkek dedi. Gördük baya pipiyiBenim de cilt sorunum var ama benim bebiş kız senin bebiş de kız olmasın sakın yüzde kaç ihtimalle konuştu doktorun
Ay o korku bende de var kızİlkinde %90 95 demişti bi 10 gün sonra tekrar baktık kesin erkek dedi. Gördük baya pipiyiAy değişmesin çocuğumun herşeyi mavili
Yasasin kötülük diycem ama denmiş bir kere diyicem oda olmiycak bugün bir paylaşım okudum 16 hafta erkek denip 20 haftada kız olduğu çıkmış ortaya yarın tekrar sorarsınAy o korku bende de var kızyarın randevumuz var birsürü erkek şeyi aldık yanarız
Yapma yanariz lafı varyaAy o korku bende de var kızyarın randevumuz var birsürü erkek şeyi aldık yanarız
Karın canım. Hayırlısi bakalım öğrenince yazarım sanaVajinal ise Kız karın ultrasonu ise erkek
Ya bizim doktor pipiyi falan herşeyi çok net göstermişti hayırlı olsun ona göre yatırım yaparsınız artık demişti bi kurt düştü içimeYapma yanariz lafı varyaşuan cinsiyet olayı ona döndü halası felan geldi cuma günü cinsiyet ogrenicez die okadar yol çekilirmi biri Antalya'dan kumlucadan geldi biride İstanbul'dan kız olsun da cicili pembis pembis kıyafet alıp öyle dönelim diyolar
Eli gelmiştir belkiİlkinde %90 95 demişti bi 10 gün sonra tekrar baktık kesin erkek dedi. Gördük baya pipiyiAy değişmesin çocuğumun herşeyi mavili
Etraftan da bir sürü hediye geldi mavili yeşillli valla yanarızAy o korku bende de var kızyarın randevumuz var birsürü erkek şeyi aldık yanarız
Ben de fetal ile öğrendim ilk gecen haftada ultrasonda pipiyi gördükEtraftan da bir sürü hediye geldi mavili yeşillli valla yanarızaa ama biz fetal yaptırdık ya orda yazıyodur dimi kesin cinsiyet
Valla o zaman mavileri giycek yapcak bişey yokEli gelmiştir belkiyok değişmez o zaman korkma yediğimiz şeyler de bozabilir cildimizi
Yaa çok güzellerBen de fetal ile öğrendim ilk gecen haftada ultrasonda pipiyi gördükgörene kadar bende acaba mı diyordum aynı şeyden muzdariptim çünkü tüm belirtiler kıza çıkıyordu bende de ama artık netleştim canım alışverişe de başladım yavaş yavaş beğendiğim şeyleri alıyorum dün bunları aldım görünce
Yok kız kurt düşürme içine görmüşsün zaten maksat muhabbet olsunYa bizim doktor pipiyi falan herşeyi çok net göstermişti hayırlı olsun ona göre yatırım yaparsınız artık demişti bi kurt düştü içime
Tabi yazıyordurEtraftan da bir sürü hediye geldi mavili yeşillli valla yanarızaa ama biz fetal yaptırdık ya orda yazıyodur dimi kesin cinsiyet
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?