• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlar ya benim gibi burnu kanayan var mı iki gündür kanayıp duruyor sinir oldum şimdi boynum tutulmuş biraz kafamı oynattım egzersiz gibi hop gene kanamaya başladı anlamadım gitti

Kızlar ya benim gibi burnu kanayan var mı iki gündür kanayıp duruyor sinir oldum şimdi boynum tutulmuş biraz kafamı oynattım egzersiz gibi hop gene kanamaya başladı anlamadım gitti
sheismaya sheismaya şu yazıyı okur musun?👇Sanıyorum bu durum normal olabiliyor. Çok su içmemiz öneriliyor.

Eklentiler

• IMG_0630.webp
    IMG_0630.webp
    39,8 KB · Görüntüleme: 35
Olabildiğince su içmeye çalışıyorum ya kanaması sorun değil de o kan kokusu geliyor ya bu sefer öğürtü geliyor afedersin o da çok problem oluyor ya 😔
Haklısın genize de akıyordur illa ki. Burnunu üstten sık ve kafanı eğ aşağıya doğru. Bu da gelip geçecek inşallah 🙏🏻

Nasıl bi kanama sildikçe mi geliyor? Benim de burnum sürekli kuruyor kurudukça temizledikçe beklemiş kanlar çıkıyor afedersiniz kızıma hamileyken de aynılarını yaşamıştım yine okyanus suyu sprey aldım sürekli açıyorum temizliyorum. Ama hamilelikte normal diye endişe etmiyorum tekrar yaşadığım için. sen de tansiyonun normalse endişelenme bence😊

Canım benimde yaklaşık 1.5 aydır azar azar kanıyor her sabah alerji kaynaklı burun akıntım olur bazen parçalar halinde geliyor mesela doktor hamilelikte kılcal damarlar çatlamaları çok sık olur endişelenme demişti bende alıştım

Şuan tam bunu yazmak için girdim benim dışarı akmıyor bi de genzime akıyor ağzımda leş gibi kan kokusu tükürükle geliyor ben Eylül sonu burun ameliyatı oldum bi de acaba ondan mı kan sulandırıcı kullanıyorum ondan mı yoksaaa normal hamilelikten mi çözemedim burnumda kupkuru nazalnem almanı tavsiye ederim çok işe yarıyor oburun nemlenince kanama kesiliyor

Hamilelikten dolayı kan hacmi genişlediği için burun kanamalarına da sebebiyey verebiliyormuş canım. Benimde sabahları uyandıgımda burnum acayip tıkalıyı oluyor afedersin peçeteye temizlediğimde kurumuş kan parçaları çıkıyor

Nasıl bi kanama sildikçe mi geliyor? Benim de burnum sürekli kuruyor kurudukça temizledikçe beklemiş kanlar çıkıyor afedersiniz kızıma hamileyken de aynılarını yaşamıştım yine okyanus suyu sprey aldım sürekli açıyorum temizliyorum. Ama hamilelikte normal diye endişe etmiyorum tekrar yaşadığım için. sen de tansiyonun normalse endişelenme bence😊
Bende de öyle. Kan akmıyor ama dediginiz gibi kurumus kan geliyor

Günaydınn hayırlı haftalar diliyorum hepimizeeee ❤ Bugün yarın ya da yakın zamanda randevusu olan bütün annelerime tüm güzel dileklerimi iletiyorum Allah işlerimizi rast getirsin, bugün 17.20de bebişimi görücem kısmetse nolur annelerim dualarınızı bekliyorum birer amin ifadenizi de görsem benim için yeterlidir.🥰 İnşallah herşeyimiz yolundadır. Güzel günler🙏

Günaydınn hayırlı haftalar diliyorum hepimizeeee ❤ Bugün yarın ya da yakın zamanda randevusu olan bütün annelerime tüm güzel dileklerimi iletiyorum Allah işlerimizi rast getirsin, bugün 17.20de bebişimi görücem kısmetse nolur annelerim dualarınızı bekliyorum birer amin ifadenizi de görsem benim için yeterlidir.🥰 İnşallah herşeyimiz yolundadır. Güzel günler🙏
Amin canım 🙏🏻 randevu gunleri insan hem endişeli hem mutlu oluyor 🌸

Canım benimde yaklaşık 1.5 aydır azar azar kanıyor her sabah alerji kaynaklı burun akıntım olur bazen parçalar halinde geliyor mesela doktor hamilelikte kılcal damarlar çatlamaları çok sık olur endişelenme demişti bende alıştım
Canım bişey soracağım sen benden 2 hafta öndesin son kontrolünde doktorun usg cihazını karnının neresinde dolaştırdı hatırlıyor musun 🙂

İnşallah herşey yolundadır canım 🤲 Güzel haberlerini bekliyoruz 😊 En son kaç haftalıkken gitmiştinn

Back
X