• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Hani bu erkek bebekler anneyi güzelleştiriyordu 😑 saçlarım kurudu cildim sivilce doldu yüzümün rengi falan bozuldu bu neymiş böyle ya🤦‍♀️🤦‍♀️
Malesef cnm o çoğunda işe yaramıyor oğlumda bende iyiydim saçım gür du cildim iyiydi simdikinde ise saçlarım kurudur cilt desen kötüledi hormonlar sagolsun

Vajinal ise Kız karın ultrasonu ise erkek
Bana da bakar mısın canım ya karından ultrason 15 haftalık oldum hala öğrenemedim :( burda 7 haftalık 🫶🍀

Eklentiler

• image.webp
    image.webp
    22,4 KB · Görüntüleme: 76
  • image.webp
    image.webp
    26,5 KB · Görüntüleme: 76
Canım annende çatlak varsa sendede olur ben ne kremler ne badem yağları kullandım ama engel olmadı hiç bir krem yada yağ.kaynamda hiç çatlak yoktu, görüncem sadece doğal badem yağı kullandı hiç bir çatlağı olmadı 😁Badem yağınıda tavsiye ederim kullanmak isteyenlere 👍
Anneme çektiysem çatlamam gibi gözüküyor ama bakalım. Bence kremlerden önce su tüketimi geliyor ya içeriği temiz her krem/losyon hemen hemen aynı bence. Bir arkadaşıma da doktoru kakao yağını önermiş aklıma geldi sen badem yağı diyince, dönüşümlü kullanılabilir🙏🏻

Ay o korku bende de var kız😂 yarın randevumuz var birsürü erkek şeyi aldık yanarız🤣
Yasasin kötülük diycem ama denmiş bir kere diyicem oda olmiycak bugün bir paylaşım okudum 16 hafta erkek denip 20 haftada kız olduğu çıkmış ortaya yarın tekrar sorarsın

Ay o korku bende de var kız😂 yarın randevumuz var birsürü erkek şeyi aldık yanarız🤣
Yapma yanariz lafı varya 🤣🤣 şuan cinsiyet olayı ona döndü halası felan geldi cuma günü cinsiyet ogrenicez die okadar yol çekilirmi biri Antalya'dan kumlucadan geldi biride İstanbul'dan kız olsun da cicili pembis pembis kıyafet alıp öyle dönelim diyolar

Kızlar bizim de yarın cinsiyet tam netleşir inşallah bence.Kontrolüm var geçen sefer kıza benzetmişti artık yarın tam derse ona göre planlarız alışverişi 🤲

Yapma yanariz lafı varya 🤣🤣 şuan cinsiyet olayı ona döndü halası felan geldi cuma günü cinsiyet ogrenicez die okadar yol çekilirmi biri Antalya'dan kumlucadan geldi biride İstanbul'dan kız olsun da cicili pembis pembis kıyafet alıp öyle dönelim diyolar
Ya bizim doktor pipiyi falan herşeyi çok net göstermişti hayırlı olsun ona göre yatırım yaparsınız artık demişti bi kurt düştü içime😂

Etraftan da bir sürü hediye geldi mavili yeşillli valla yanarız 😁😁 aa ama biz fetal yaptırdık ya orda yazıyodur dimi kesin cinsiyet
Ben de fetal ile öğrendim ilk gecen haftada ultrasonda pipiyi gördük 😬 görene kadar bende acaba mı diyordum aynı şeyden muzdariptim çünkü tüm belirtiler kıza çıkıyordu bende de ama artık netleştim canım 😄 alışverişe de başladım yavaş yavaş beğendiğim şeyleri alıyorum 🫶🏻 dün bunları aldım görünce 🙈

Eklentiler

• 38C7A341-FE61-48F9-83D6-F425ECE9CADE.webp
    38C7A341-FE61-48F9-83D6-F425ECE9CADE.webp
    46,9 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG_2547.webp
    IMG_2547.webp
    56,2 KB · Görüntüleme: 70
Ben de fetal ile öğrendim ilk gecen haftada ultrasonda pipiyi gördük 😬 görene kadar bende acaba mı diyordum aynı şeyden muzdariptim çünkü tüm belirtiler kıza çıkıyordu bende de ama artık netleştim canım 😄 alışverişe de başladım yavaş yavaş beğendiğim şeyleri alıyorum 🫶🏻 dün bunları aldım görünce 🙈
Yaa çok güzeller😍😍 benim büyün belirtilerim başından beri kıza benziyordu hiçbiri tutmadı😄 oğlum diye seviyorum bi de alıştım şimdi değişmesin🤭

Ya bizim doktor pipiyi falan herşeyi çok net göstermişti hayırlı olsun ona göre yatırım yaparsınız artık demişti bi kurt düştü içime😂
Yok kız kurt düşürme içine görmüşsün zaten maksat muhabbet olsun 😍

Back
X