2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Canım bence bu doktor çok ilgili davranmış. Doğuma kadar birçok aşama bekliyor bizi, kendi doktorundan bu kadar ilgi göremiyorsan şu aşamada değiştirmek iyi olabilir bence de. Çünkü güvenmek lazım. Benim doktorum da sanki ben tecrübeliymişim gibi çok hızlı anlatıyor bazen, burda sizlerin yazdıklarını okumasam yakın arkadaşlarım olmasa çok anlamayabilirdim.

Çok fazla iyi yorum geldi diye almıştım, ama bugün sabah kimya mühendisi bi hesapta içeriğini araştırdıklarını, önerilmediğini gördüm. O yüzden şuanda çok emin değilim
Merhaba bio oil içeriğinden emin olabildiniz mi? Ben şüpheye düştüm de o yüzden soruyorum
Biooil 2 tane sarı olanın içerigi temiz Pembe olan daha kimyasal.

Oyyy ne kadar pahalı buuu

Bende bunu almıştım

kızlar bugün öğlen bi arkadaşımşa tartışmak zorunda kaldım kendisi düledüz yalancı ve çocuk aklıyla hareket eden birisi ramazan ramazan olay çıkarttı telefonda sinirlendim ister istemez kalbim kırıldı uzun bir mesele ağladım falan sol tarafımda bir agrı var arada yokluyor gaz sancısı gibi üzüldügüm için oldu bide aç kaldım yemek yiyemedim bi süre fırsatım olmadı geçer dimi korkmalı mıyım

Geçer canım sadece biraz gerilmişsin olur o kadar maalesef tamamen pozitif geçirmek biraz imkansız hamileliği aynı durumu bende yaşadım

Benimkini de yorumlar mısınız

Eklentiler

• IMG_2665.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 58
Hani bu erkek bebekler anneyi güzelleştiriyordu saçlarım kurudu cildim sivilce doldu yüzümün rengi falan bozuldu bu neymiş böyle ya

Bu kremi kullanıp çatlarsam oturur ağlarım
Canım annende çatlak varsa sendede olur ben ne kremler ne badem yağları kullandım ama engel olmadı hiç bir krem yada yağ.kaynamda hiç çatlak yoktu, görüncem sadece doğal badem yağı kullandı hiç bir çatlağı olmadı Badem yağınıda tavsiye ederim kullanmak isteyenlere

Aynen öyle. ne kadar kirem.ya kullansak bile çatlak oluyor benim oldu okadar dikkat etmeme rağmen kimininde hiç olmuyor catlagi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…