Sağol canım sorayımBen bunu kullanıyorum canım hiç kabızlık yaşamadım. Doktoruna bir sor istersen :)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sağol canım sorayımBen bunu kullanıyorum canım hiç kabızlık yaşamadım. Doktoruna bir sor istersen :)
Canım bence bu doktor çok ilgili davranmış. Doğuma kadar birçok aşama bekliyor bizi, kendi doktorundan bu kadar ilgi göremiyorsan şu aşamada değiştirmek iyi olabilir bence de. Çünkü güvenmek lazım. Benim doktorum da sanki ben tecrübeliymişim gibi çok hızlı anlatıyor bazen, burda sizlerin yazdıklarını okumasam yakın arkadaşlarım olmasa çok anlamayabilirdim.Kızlar ya kafamda bazı soru işaretleri var size de danışmak istedim şuan gittiğim doktora bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başlamıştım üç aydır bu doktora gidiyorum başlarda ilgili gibi gelmişti ama geçen hafta hastaneye yatışımla bazı şeylerin farkına vardım şuanki doktorum kadın ve geçen hafta izindeydi kanamam olduğu için aynı hastanede farklı bir doktora gittim o da erkek bi doktordu ve herşeyi eşim ve bana çok detaylı bir şekilde anlattı ve ultrasonu da baya dikkatli inceledi ilgilenmesi hastaneye yatırması önlem alması çok ilgili geldi bir de benim doktorum normalde 1 nisan da çağırmıştı ikili tarama için ve ben 15. Haftadayken çağırıyor ikili tarama için bu da çok saçma geldi bu erkek doktor da bana sordu ikili tarama yaptırdınız mı diye yaptırmadım dedim neden bu kadar geçe kalındı dedi bir de kan uyuşmazlığı aşısını neden kanama gelene kadar beklediniz dedi ben dedim kendi doktorum öyle yönlendirdi dedim sonra doktor biraz siniri bozuldu yani size de sormak istedim sizce kendi doktorum yanlış mı yapıyor
Çok fazla iyi yorum geldi diye almıştım, ama bugün sabah kimya mühendisi bi hesapta içeriğini araştırdıklarını, önerilmediğini gördüm. O yüzden şuanda çok emin değilim![]()
Biooil 2 tane sarı olanın içerigi temiz Pembe olan daha kimyasal.Merhaba bio oil içeriğinden emin olabildiniz mi? Ben şüpheye düştüm de o yüzden soruyorum
Tamam canım sağolasın bilmiyordum collegen önerilmediğiniCanım collagen içeren ürünler yasak diye biliyorum. Daha doğal ürünler tercih edebilirsin Siveno güzel marka mesela
Oyyy ne kadar pahalı buuuYakın zamanda doğum yapan bir arkadaşımın tavsiyesi ile ben bu yağı aldım. Alman markası ve tamamen organik. Fiyat biraz pahalı ama kimyasal içeriği olmaması tercihimden yana oldu.
Karın büyümeye başlamadan ve düzenli kullanım maksimum fayda sağlıyormuş çatlaklar için ayrıca.
Ne yazık ki canımOyyy ne kadar pahalı buuu![]()
Anladım kuzum hayırlısı olsunCnm devlete gittiğim için sorun yok geç veriyorlar zaten tarihidoktorun dedi iki hafta sonra gel al dedi tarihi anca 23 haftaya anca yer bulurum
Bu kremi kullanıp çatlarsam oturur ağlarımNe yazık ki canımGünde iki sefer yapılacakmış bir de. Ama yine de en içime sinen bu oldu benim, çok memnun her kullanan da.
Bende bunu almıştımYakın zamanda doğum yapan bir arkadaşımın tavsiyesi ile ben bu yağı aldım. Alman markası ve tamamen organik. Fiyat biraz pahalı ama kimyasal içeriği olmaması tercihimden yana oldu.
Karın büyümeye başlamadan ve düzenli kullanım maksimum fayda sağlıyormuş çatlaklar için ayrıca.
KesinlikleBu kremi kullanıp çatlarsam oturur ağlarım![]()
İnşallah cnm inşallahAnladım kuzum hayırlısı olsungelse biran önce o zamanlar
Bide bana yorum yapar mısın hep tutmuş maşallahYihhuuuuuuuu yine tuttu
Vajinal ise Kız karın ultrasonu ise erkekBide bana yorum yapar mısın hep tutmuş maşallah![]()
Geçer canım sadece biraz gerilmişsin olur o kadar maalesef tamamen pozitif geçirmek biraz imkansız hamileliği aynı durumu bende yaşadımkızlar bugün öğlen bi arkadaşımşa tartışmak zorunda kaldım kendisi düledüz yalancı ve çocuk aklıyla hareket eden birisi ramazan ramazan olay çıkarttı telefonda sinirlendim ister istemez kalbim kırıldı uzun bir mesele ağladım falan sol tarafımda bir agrı var arada yokluyor gaz sancısı gibi üzüldügüm için oldu bide aç kaldım yemek yiyemedim bi süre fırsatım olmadı geçer dimi korkmalı mıyım![]()
Canım annende çatlak varsa sendede olur ben ne kremler ne badem yağları kullandım ama engel olmadı hiç bir krem yada yağ.kaynamda hiç çatlak yoktu, görüncem sadece doğal badem yağı kullandı hiç bir çatlağı olmadıBu kremi kullanıp çatlarsam oturur ağlarım![]()
Aynen öyle. ne kadar kirem.ya kullansak bile çatlak oluyor benim oldu okadar dikkat etmeme rağmen kimininde hiç olmuyor catlagiCanım annende çatlak varsa sendede olur ben ne kremler ne badem yağları kullandım ama engel olmadı hiç bir krem yada yağ.kaynamda hiç çatlak yoktu, görüncem sadece doğal badem yağı kullandı hiç bir çatlağı olmadıBadem yağınıda tavsiye ederim kullanmak isteyenlere
![]()