• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    249
Kızlar ya kafamda bazı soru işaretleri var size de danışmak istedim şuan gittiğim doktora bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine başlamıştım üç aydır bu doktora gidiyorum başlarda ilgili gibi gelmişti ama geçen hafta hastaneye yatışımla bazı şeylerin farkına vardım şuanki doktorum kadın ve geçen hafta izindeydi kanamam olduğu için aynı hastanede farklı bir doktora gittim o da erkek bi doktordu ve herşeyi eşim ve bana çok detaylı bir şekilde anlattı ve ultrasonu da baya dikkatli inceledi ilgilenmesi hastaneye yatırması önlem alması çok ilgili geldi bir de benim doktorum normalde 1 nisan da çağırmıştı ikili tarama için ve ben 15. Haftadayken çağırıyor ikili tarama için bu da çok saçma geldi bu erkek doktor da bana sordu ikili tarama yaptırdınız mı diye yaptırmadım dedim neden bu kadar geçe kalındı dedi bir de kan uyuşmazlığı aşısını neden kanama gelene kadar beklediniz dedi ben dedim kendi doktorum öyle yönlendirdi dedim sonra doktor biraz siniri bozuldu yani size de sormak istedim sizce kendi doktorum yanlış mı yapıyor
Canım bence bu doktor çok ilgili davranmış. Doğuma kadar birçok aşama bekliyor bizi, kendi doktorundan bu kadar ilgi göremiyorsan şu aşamada değiştirmek iyi olabilir bence de. Çünkü güvenmek lazım. Benim doktorum da sanki ben tecrübeliymişim gibi çok hızlı anlatıyor bazen, burda sizlerin yazdıklarını okumasam yakın arkadaşlarım olmasa çok anlamayabilirdim.

Çok fazla iyi yorum geldi diye almıştım, ama bugün sabah kimya mühendisi bi hesapta içeriğini araştırdıklarını, önerilmediğini gördüm. O yüzden şuanda çok emin değilim 😣
Merhaba bio oil içeriğinden emin olabildiniz mi? Ben şüpheye düştüm de o yüzden soruyorum
Biooil 2 tane sarı olanın içerigi temiz Pembe olan daha kimyasal.

Yakın zamanda doğum yapan bir arkadaşımın tavsiyesi ile ben bu yağı aldım. Alman markası ve tamamen organik. Fiyat biraz pahalı ama kimyasal içeriği olmaması tercihimden yana oldu.
Karın büyümeye başlamadan ve düzenli kullanım maksimum fayda sağlıyormuş çatlaklar için ayrıca.
Oyyy ne kadar pahalı buuu🥹

Yakın zamanda doğum yapan bir arkadaşımın tavsiyesi ile ben bu yağı aldım. Alman markası ve tamamen organik. Fiyat biraz pahalı ama kimyasal içeriği olmaması tercihimden yana oldu.
Karın büyümeye başlamadan ve düzenli kullanım maksimum fayda sağlıyormuş çatlaklar için ayrıca.
Bende bunu almıştım

Eklentiler

• IMG_20240324_163814.webp
    IMG_20240324_163814.webp
    27,9 KB · Görüntüleme: 77
  • IMG_20240316_204517.webp
    IMG_20240316_204517.webp
    19 KB · Görüntüleme: 70
kızlar bugün öğlen bi arkadaşımşa tartışmak zorunda kaldım kendisi düledüz yalancı ve çocuk aklıyla hareket eden birisi ramazan ramazan olay çıkarttı telefonda sinirlendim ister istemez kalbim kırıldı uzun bir mesele ağladım falan sol tarafımda bir agrı var arada yokluyor gaz sancısı gibi üzüldügüm için oldu bide aç kaldım yemek yiyemedim bi süre fırsatım olmadı geçer dimi korkmalı mıyım 😔

kızlar bugün öğlen bi arkadaşımşa tartışmak zorunda kaldım kendisi düledüz yalancı ve çocuk aklıyla hareket eden birisi ramazan ramazan olay çıkarttı telefonda sinirlendim ister istemez kalbim kırıldı uzun bir mesele ağladım falan sol tarafımda bir agrı var arada yokluyor gaz sancısı gibi üzüldügüm için oldu bide aç kaldım yemek yiyemedim bi süre fırsatım olmadı geçer dimi korkmalı mıyım 😔
Geçer canım sadece biraz gerilmişsin olur o kadar maalesef tamamen pozitif geçirmek biraz imkansız hamileliği aynı durumu bende yaşadım

Benimkini de yorumlar mısınız 🥰

Eklentiler

• IMG_2665.webp
    IMG_2665.webp
    27,3 KB · Görüntüleme: 58
Hani bu erkek bebekler anneyi güzelleştiriyordu 😑 saçlarım kurudu cildim sivilce doldu yüzümün rengi falan bozuldu bu neymiş böyle ya🤦‍♀️🤦‍♀️

Bu kremi kullanıp çatlarsam oturur ağlarım 😂😂
Canım annende çatlak varsa sendede olur ben ne kremler ne badem yağları kullandım ama engel olmadı hiç bir krem yada yağ.kaynamda hiç çatlak yoktu, görüncem sadece doğal badem yağı kullandı hiç bir çatlağı olmadı 😁Badem yağınıda tavsiye ederim kullanmak isteyenlere 👍

Canım annende çatlak varsa sendede olur ben ne kremler ne badem yağları kullandım ama engel olmadı hiç bir krem yada yağ.kaynamda hiç çatlak yoktu, görüncem sadece doğal badem yağı kullandı hiç bir çatlağı olmadı 😁Badem yağınıda tavsiye ederim kullanmak isteyenlere 👍
Aynen öyle. ne kadar kirem.ya kullansak bile çatlak oluyor benim oldu okadar dikkat etmeme rağmen kimininde hiç olmuyor catlagi

Back
X