Havuç denedim de hiç sevmedihavuç denediysen pırasayı havuçla birlikte haşlayıp blenderdan geçirebilirsin canım
Kız aynı şekilde yaptım o dediğiniz mayadan aldım peteğin üstüne koydum niye olmuyo ya. Hangi marka sütten yapıyosunuz?Canım bizimki de 9 kilo üst bacakları fosurdak biraz ben 5 numara kullanıyorum sıkıştırmıyor Molfix
Kuzu geçen tarif ettim ben ama şunu eklemeyi unuttum eşim bu yaptığı yoğurdu kalorifer peteğine bir havlu serip onun üstüne diziyor sıcak kalsın diye. Belki püf nokta budur bilmiyorum haricinde yaptıklarımı denediniz sanırım. Bizimki taş gibi tutuyor ya maşallah diyeyim
Ben yaparken evde maya kullanıyorum ve günlük sütten de çiğ sütten de yaptım ikisi de çok iyi tuttu. Günlük süt olarak bir kez migros kullandım bir kez de şokun sütünü kullandım. Ben mayanın üzerinde yazan sıcaklığa göre mayalıyorum kavanozlara koyup kapağını kapatıp mikrodalganın içinde bekletiyorum sabaha kadar sabah da dolaba alıyorum baya taş gibi oluyor yoğurtYa ben günlük sütten yapmaya çalışıyorum çiğ sütü tutturuyodum bu tutmuyo. Dereceyle yaptım olmadı parmakla yaptım olmadı. Ev yoğurduyla mayaladım olmadı marketten yoğurt mayası aldım onunla da olmadı. Fırını ısıttım koydum olmadı soğuk koydum olmadı. Sardım olmadı sarmadım olmadı. Yok olmuyo. Bir sürü emeğim param boşa gitti çok sinirlendim artık.
Kapakları kapatmıyorum diye mi tutmuyo acaba yaBen yaparken evde maya kullanıyorum ve günlük sütten de çiğ sütten de yaptım ikisi de çok iyi tuttu. Günlük süt olarak bir kez migros kullandım bir kez de şokun sütünü kullandım. Ben mayanın üzerinde yazan sıcaklığa göre mayalıyorum kavanozlara koyup kapağını kapatıp mikrodalganın içinde bekletiyorum sabaha kadar sabah da dolaba alıyorum baya taş gibi oluyor yoğurt
Bilmiyorum ki ben her yaptığımda kapatıyorum kapaklarını hatta ilk yaptığımda kapağı kapatıp sofra bezine sarıp öyle koydum mikrodalganın içineKapakları kapatmıyorum diye mi tutmuyo acaba ya
başta sevmiyorlar da sonra sonra alışıyorlar ya sonuçta ilk kez tattıkları bir şey normal benceHavuç denedim de hiç sevmedi
Avokado da hiç sevmedi yediremedim yoğurtla muzla her türlü denedim havuç da aynı hoşuna gitmiyor. Brokoli denedim sevdi ve yiyor ama kereviz pek bizim tükettiğimiz bir şey değil bu yüzden kendi tüketmediğim ürünü vermeyi mantıklı bulmuyorum. Şimdi pırasa almıştım deneyeyim sevecek mi dedim ondan sordum en azından tadım yaptırayım da sevecek mi alerjik bir durum var mı göreyim diyebaşta sevmiyorlar da sonra sonra alışıyorlar ya sonuçta ilk kez tattıkları bir şey normal benceama önce daha nötr tatları denet istersen. avokado, brokoli, kereviz bunları verdin mi? pırasa da biraz baskın bi tat.
ben bazı şeyleri bebişle birlikte deneyip öğrendim mesela kerevizAvokado da hiç sevmedi yediremedim yoğurtla muzla her türlü denedim havuç da aynı hoşuna gitmiyor. Brokoli denedim sevdi ve yiyor ama kereviz pek bizim tükettiğimiz bir şey değil bu yüzden kendi tüketmediğim ürünü vermeyi mantıklı bulmuyorum. Şimdi pırasa almıştım deneyeyim sevecek mi dedim ondan sordum en azından tadım yaptırayım da sevecek mi alerjik bir durum var mı göreyim diye
og natural aldık tarhana ve irmik kullanıyorum yulaf unu falan henüz denemedim ama Makarna Lütfen iyi değil canım pestisit konusunda şaibeli We Food ya da Og al benceKızlar bebek tarhanası, irmiği, yulaf unu vs. alıcam da OG Natural, Wefood ve Makarna Lütfen markalarından kullandıklarınız var mı?
Kapalı olacak canım bir şey ortam yaratıyormuşuz da adını tutamıyom aklımda öyle diyor beyimT turuncukusunguncesi kavanozların ağzı açık mı kalcak yoksa eski usul sarıp sarmalıyo muyuz?
Ben çıkarıp biraz ılımasını bekliyorım vermeden önceBebişlere yoğurdu oda sıcaklığında mı veriyoruz
Denedim ve asla beğenmedi pırasayıben bazı şeyleri bebişle birlikte deneyip öğrendim mesela kerevizona tadım yaptırıcam diye eve aldım, portakallı yaptım aşırı sevdik. bundan sonra hep yaparım pırasa ve ıspanak henüz ben de vermedim bu arada. bir iki hafta sonra çorbasını vermeyi düşünüyorum
Benimki de sevmedi ama bence haklı ya tadı yok kiDenedim ve asla beğenmedi pırasayıöğürür gibi yaptığı tek yemek oldu diyebilirim
Sarımsak gaz yapar diye korkuyorum ben biraz ya zaten uyumuyor gaz olursa hiç uyumazBenimki de sevmedi ama bence haklı ya tadı yok kiBen o yüzden kereviz pırasa havuç patates haşladım zeytinyağ gezdirdim azıcık da pirinç koydum çok güzel yedi pirinci doktorum koyabilirsin az az demişti. Ama geçen şeyi çok sevdi brokoli havuç haşladım ezdim sarımsaklı yoğurt yaptım üstüne bir de zeytinyağ Allahım nasıl sevdi
Pastörize jersey buldum bi de onynla denicem bakalımog natural aldık tarhana ve irmik kullanıyorum yulaf unu falan henüz denemedim ama Makarna Lütfen iyi değil canım pestisit konusunda şaibeli We Food ya da Og al bence
Kapalı olacak canım bir şey ortam yaratıyormuşuz da adını tutamıyom aklımda öyle diyor beyim
Ben hiç denk gelmedim bu konuya ama evet bende kalorifer üstüne koyuyorum bi havlu sonra kavanozları koyup üstünü örtüyorum şimdilik böyle taş gibi oluyor petekler kapanınca ne olur bilmiyorumCanım bizimki de 9 kilo üst bacakları fosurdak biraz ben 5 numara kullanıyorum sıkıştırmıyor Molfix
Kuzu geçen tarif ettim ben ama şunu eklemeyi unuttum eşim bu yaptığı yoğurdu kalorifer peteğine bir havlu serip onun üstüne diziyor sıcak kalsın diye. Belki püf nokta budur bilmiyorum haricinde yaptıklarımı denediniz sanırım. Bizimki taş gibi tutuyor ya maşallah diyeyim
File marketten aldıysan ben onu kullanıyorum çok güzel oluyor petek üstünde mayalama ilePastörize jersey buldum bi de onynla denicem bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?