• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Bende bulamadım iPhone da 🧐
Cank Android lerde var kenardaki üç çizgiye gir en altta kurulum yazıyor ben o şekilde kurdum kaç gündür de gayet rahatım

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-15-17-20-54-497_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-03-15-17-20-54-497_com.android.chrome.jpg
    40,1 KB · Görüntüleme: 64
Eki Görüntüle 3401677 Sağda ok işaretiyle gösterdi doktor erkek dedi ama kesin mi dedim 16. Haftaya kadar değişebilir ama şuan erkek benim fikrimce dedi
Banada pipiye benziyor dedi canım hatta iki bacak arası fotoğraf bile vermiş ben farketmedim bi arkadaş dedi pipi diye.@tali de erkek demişti.Bencr senin de öylr değişmez

Eklentiler

• IMG_1629.jpeg
    IMG_1629.jpeg
    139,1 KB · Görüntüleme: 60
Banada pipiye benziyor dedi canım hatta iki bacak arası fotoğraf bile vermiş ben farketmedim bi arkadaş dedi pipi diye.@tali de erkek demişti.Bencr senin de öylr değişmez
Öyle duruyor sağlıklı olsunlar da kız erkek fark etmez ama içimden kız hissediyordum tutmadı

Kızlar sizlere de ateş basması oluyor mu bu gece ayaklarım cayır cayır yandı resmen birde çok susadım ve terledim

Kesinlikle canım sağlıklı olsunlar da dediğin gibi.Kanama bi türlü gitmiyor ben 5 haftadır leke görüyorum kanama 1 kez oldu
Progestan mı kullanıyorsun şuan peki senin de baya uzun sürmüş benim de iki haftadır işte hemen hemen var yoğun olunca korktum geldim bu sefer

Progestan mı kullanıyorsun şuan peki senin de baya uzun sürmüş benim de iki haftadır işte hemen hemen var yoğun olunca korktum geldim bu sefer
Canım progestan iğnesi ve progestan hapı verdi artık kalçamda yer kalmadı çok ağır iğne.Bayağı yağlı şişiriyor popoyu üstüne oturmak imkansız 😑

Canım progestan iğnesi ve progestan hapı verdi artık kalçamda yer kalmadı çok ağır iğne.Bayağı yağlı şişiriyor popoyu üstüne oturmak imkansız 😑
İğnesini ilk defa bugün yapıldı ama şuanlık bişey hissetmedim ama kan uyuşmazlığı feci bi şekilde yaktı bacağıma kadar sabah akşam mı vurunuyorsun nasıl oluyor

İğnesini ilk defa bugün yapıldı ama şuanlık bişey hissetmedim ama kan uyuşmazlığı feci bi şekilde yaktı bacağıma kadar sabah akşam mı vurunuyorsun nasıl oluyor
Bide bende pıhtılaşma var.her gün 1 oksapar yapıyorum.Zorlu geçiyor bunada şükür sağlıkla kucağımıza alalım yeterki

Öyle duruyor sağlıklı olsunlar da kız erkek fark etmez ama içimden kız hissediyordum tutmadı
Canım sanq ramse bakmışmıydık. 6 ile 10 hafta arası. Yorum yaptıklarım da genelde dönüş yapmıyor dedektif gibi eski mesajlara bakmaktan yoruldum 🤣yarın da benim bebişin cinsiyet için gidicez inşallah belli olur. Ben erkek tahmin ettim 6. Haftadan itibaren kendimin kine erkek diyorum bakalım ne çıkacak

Canım sanq ramse bakmışmıydık. 6 ile 10 hafta arası. Yorum yaptıklarım da genelde dönüş yapmıyor dedektif gibi eski mesajlara bakmaktan yoruldum 🤣yarın da benim bebişin cinsiyet için gidicez inşallah belli olur. Ben erkek tahmin ettim 6. Haftadan itibaren kendimin kine erkek diyorum bakalım ne çıkacak
Ben sana yazarım netleşsin canım aklımdasın😂😂

Back