- 27 Şubat 2023
- 458
- 357
- 23
Bende bulamadım iPhone daUygulamayı bulamadım bende kızlar android de .

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende bulamadım iPhone daUygulamayı bulamadım bende kızlar android de .
Cank Android lerde var kenardaki üç çizgiye gir en altta kurulum yazıyor ben o şekilde kurdum kaç gündür de gayet rahatımBende bulamadım iPhone da![]()
Devam ediyor ne yazık ki iğne vuruyorlar iyi olacak inşallahŞimdi gördüm canım nasılsın devam ediyor mu kanama
Banada pipiye benziyor dedi canım hatta iki bacak arası fotoğraf bile vermiş ben farketmedim bi arkadaş dedi pipi diye.@tali de erkek demişti.Bencr senin de öylr değişmezEki Görüntüle 3401677 Sağda ok işaretiyle gösterdi doktor erkek dedi ama kesin mi dedim 16. Haftaya kadar değişebilir ama şuan erkek benim fikrimce dedi
Canım göremedim nerde
Öyle duruyor sağlıklı olsunlar da kız erkek fark etmez ama içimden kız hissediyordum tutmadıBanada pipiye benziyor dedi canım hatta iki bacak arası fotoğraf bile vermiş ben farketmedim bi arkadaş dedi pipi diye.@tali de erkek demişti.Bencr senin de öylr değişmez
Kesinlikle canım sağlıklı olsunlar da dediğin gibi.Kanama bi türlü gitmiyor ben 5 haftadır leke görüyorum kanama 1 kez olduÖyle duruyor sağlıklı olsunlar da kız erkek fark etmez ama içimden kız hissediyordum tutmadı
Progestan mı kullanıyorsun şuan peki senin de baya uzun sürmüş benim de iki haftadır işte hemen hemen var yoğun olunca korktum geldim bu seferKesinlikle canım sağlıklı olsunlar da dediğin gibi.Kanama bi türlü gitmiyor ben 5 haftadır leke görüyorum kanama 1 kez oldu
Canım progestan iğnesi ve progestan hapı verdi artık kalçamda yer kalmadı çok ağır iğne.Bayağı yağlı şişiriyor popoyu üstüne oturmak imkansızProgestan mı kullanıyorsun şuan peki senin de baya uzun sürmüş benim de iki haftadır işte hemen hemen var yoğun olunca korktum geldim bu sefer
Ahada attım bak bakiyimCanım göremedim nerde
İğnesini ilk defa bugün yapıldı ama şuanlık bişey hissetmedim ama kan uyuşmazlığı feci bi şekilde yaktı bacağıma kadar sabah akşam mı vurunuyorsun nasıl oluyorCanım progestan iğnesi ve progestan hapı verdi artık kalçamda yer kalmadı çok ağır iğne.Bayağı yağlı şişiriyor popoyu üstüne oturmak imkansız![]()
Tek sefer canım İğne.Kan uyuşmazlığı sormuştu bana o bende yok b+imİğnesini ilk defa bugün yapıldı ama şuanlık bişey hissetmedim ama kan uyuşmazlığı feci bi şekilde yaktı bacağıma kadar sabah akşam mı vurunuyorsun nasıl oluyor
Bide bende pıhtılaşma var.her gün 1 oksapar yapıyorum.Zorlu geçiyor bunada şükür sağlıkla kucağımıza alalım yeterkiİğnesini ilk defa bugün yapıldı ama şuanlık bişey hissetmedim ama kan uyuşmazlığı feci bi şekilde yaktı bacağıma kadar sabah akşam mı vurunuyorsun nasıl oluyor
Canım bu kocaman olmuş maşallah ben 6 ile 9 hafta arası anlıyorum daha önce bakmışmıydık sana. Baktıysak o geçerli. Eski ultrason varsa at. Bebeğin yerine göre yorum yapıyorum ben.Ahada attım bak bakiyim
Canım sanq ramse bakmışmıydık. 6 ile 10 hafta arası. Yorum yaptıklarım da genelde dönüş yapmıyor dedektif gibi eski mesajlara bakmaktan yoruldumÖyle duruyor sağlıklı olsunlar da kız erkek fark etmez ama içimden kız hissediyordum tutmadı
Ben sana yazarım netleşsin canım aklımdasınCanım sanq ramse bakmışmıydık. 6 ile 10 hafta arası. Yorum yaptıklarım da genelde dönüş yapmıyor dedektif gibi eski mesajlara bakmaktan yoruldumyarın da benim bebişin cinsiyet için gidicez inşallah belli olur. Ben erkek tahmin ettim 6. Haftadan itibaren kendimin kine erkek diyorum bakalım ne çıkacak
İnşallah canım. İyi olcak tabi hep olumlu düşün olumlu olsun bizi haberdar etDevam ediyor ne yazık ki iğne vuruyorlar iyi olacak inşallah
Hadi inşallah bekliyorumBen sana yazarım netleşsin canım aklımdasın![]()