• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kanama alanı oluşmuş bu sefer bi de rahim ağzı kapanmış gibi birşey dedi onu anlayamadım plasenta kapatmış dedi kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak bide kanama için iğne felan ayrı yapılacakmış hayırlısıyla bi iyi olsak
Çok geçmiş olsun sheismaya sheismaya 🤲 plasenta zamanla yukarıya çıkıyor bir çocuğunda kadınların dedi bana 2 doktor, korkmayın diyorlar. İçini ferah tutmaya çalış, çok daha iyi çıkacaksınız oradan inşallah ❤️

Cinsiyetleriniz belli oluyor ben de çok meraklardayım kızlar😃 10. Haftada gittim 11 haftayla uyumluydu bebek ama doktordan tahmin istemedim kesin öğrenmek için. Nuba göre kız gibi duruyor sizce ? Bir tane daha kızçem var 😍
Nub teorisi ni biliyomusun sende benim kinede baksana aşırı merak ediyorum doktor hala birşey soylemedi

Canım bu arada benim doktorum kan uyuşmazlığından dolayı artık kanaman olabilir diye beni uyardı iğneyi erkenden yapabiliriz dedi. Sana böyle bir şey dendi mi
Bende kan sonucuna göre yaparız diyordu doktor normalde ama kanamalarım artınca Progestan da fayda etmeyince yatırdı doktor şuan iğneyi yaptılar bana

Kanama alanı oluşmuş bu sefer bi de rahim ağzı kapanmış gibi birşey dedi onu anlayamadım plasenta kapatmış dedi kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak bide kanama için iğne felan ayrı yapılacakmış hayırlısıyla bi iyi olsak
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda güzel sonuçlarla ayrılırsın hastaneden

IMG_0594.jpeg
@kucuksusam

Eklentiler

• Snapchat-1597038519.jpg
    Snapchat-1597038519.jpg
    71,1 KB · Görüntüleme: 62
  • Snapchat-1803426296.jpg
    Snapchat-1803426296.jpg
    73,7 KB · Görüntüleme: 63
Çıkıntısını net anlayamadım ama bana kız gibi geldi😇 ne zaman öğreneceksin canım ben 5 nisanda kontrole gideceğim 14-15 haftalık oluyor o zaman öğrenirim inşallah
Şuan 14 haftaligiz doktor iki hafta sonra gel dedi 🥰🥰

Back