- 24 Kasım 2021
- 5.166
- 6.378
- 148
- 31
Yeşil alanda gösterge ve altta düşük risk yazıyor bence net ya sevin kaç günde çıktı canım bana 7-10 gün dediler devletteİnşallah öyledir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yeşil alanda gösterge ve altta düşük risk yazıyor bence net ya sevin kaç günde çıktı canım bana 7-10 gün dediler devletteİnşallah öyledir
Çok geçmiş olsunKanama alanı oluşmuş bu sefer bi de rahim ağzı kapanmış gibi birşey dedi onu anlayamadım plasenta kapatmış dedi kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak bide kanama için iğne felan ayrı yapılacakmış hayırlısıyla bi iyi olsak
Nub teorisi ni biliyomusun sende benim kinede baksana aşırı merak ediyorum doktor hala birşey soylemediCinsiyetleriniz belli oluyor ben de çok meraklardayım kızlar10. Haftada gittim 11 haftayla uyumluydu bebek ama doktordan tahmin istemedim kesin öğrenmek için. Nuba göre kız gibi duruyor sizce ? Bir tane daha kızçem var
![]()
Özelde 4 günde çıktı benimkiYeşil alanda gösterge ve altta düşük risk yazıyor bence net ya sevin kaç günde çıktı canım bana 7-10 gün dediler devlette
Canım bu arada benim doktorum kan uyuşmazlığından dolayı artık kanaman olabilir diye beni uyardı iğneyi erkenden yapabiliriz dedi. Sana böyle bir şey dendi miKızlar doktor yatış verdi
Bende kan sonucuna göre yaparız diyordu doktor normalde ama kanamalarım artınca Progestan da fayda etmeyince yatırdı doktor şuan iğneyi yaptılar banaCanım bu arada benim doktorum kan uyuşmazlığından dolayı artık kanaman olabilir diye beni uyardı iğneyi erkenden yapabiliriz dedi. Sana böyle bir şey dendi mi
Ben az önce ikili test sonucum için çağrıldımİnşallah öyledir
Çok geçmiş olsun canım. İnşallah en kısa zamanda güzel sonuçlarla ayrılırsın hastanedenKanama alanı oluşmuş bu sefer bi de rahim ağzı kapanmış gibi birşey dedi onu anlayamadım plasenta kapatmış dedi kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak bide kanama için iğne felan ayrı yapılacakmış hayırlısıyla bi iyi olsak
İnternette gördüğüm fotoğraflara göre değerlendirdm yoksa çok bilmiyorumNub teorisi ni biliyomusun sende benim kinede baksana aşırı merak ediyorum doktor hala birşey soylemedi
Sağ salim çıkacaksınız ben inanıyorumBende kan sonucuna göre yaparız diyordu doktor normalde ama kanamalarım artınca Progestan da fayda etmeyince yatırdı doktor şuan iğneyi yaptılar bana
Allah razı olsun inşallah sapasağlam kucağımıza alacağız bebişlerimizi
Bak bakalımİnternette gördüğüm fotoğraflara göre değerlendirdm yoksa çok bilmiyorumbakayım seninkine
Çıkıntısını net anlayamadım ama bana kız gibi geldiBak bakalım![]()
Şuan 14 haftaligiz doktor iki hafta sonra gel dediÇıkıntısını net anlayamadım ama bana kız gibi geldine zaman öğreneceksin canım ben 5 nisanda kontrole gideceğim 14-15 haftalık oluyor o zaman öğrenirim inşallah
Çok geliyorsa bı doktora git canım istersenKızlar ya kanamam Progestan kullanınca geçmişti hala kullanıyorum bugün anlamadığım şekilde bi anda tekrar gelmeye başladı ve bu sefer daha çok geliyor
Şimdi gördüm canım nasılsın devam ediyor mu kanamaKızlar doktor yatış verdi
Az kalmış hadi bakalımŞuan 14 haftaligiz doktor iki hafta sonra gel dedi![]()
Aynen valla ogrensem de rahatlasam artıkAz kalmış hadi bakalım![]()