Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kafa yapısı kız bence Nubta sanki kız ya çıkıntı paralel sanki canımKızlar nub teorisi anlayan varsa yorum alabilir miyim ben erkek diyorum bakalım siz ne diyecek siniz
Benim de lekelenme bir türlü gitmiyor mart başından beri. 1 kere de şiddetli kanama oldu. Aklım gidiyor bir daha olacak diye.Canım progestan iğnesi ve progestan hapı verdi artık kalçamda yer kalmadı çok ağır iğne.Bayağı yağlı şişiriyor popoyu üstüne oturmak imkansız![]()
Kalçadan vurulan 50 mg oluyor, o kol veya göbeğe vurulmaz diye biliyorumBenim de lekelenme bir türlü gitmiyor mart başından beri. 1 kere de şiddetli kanama oldu. Aklım gidiyor bir daha olacak diye.
İlacın adı ne ? Ben de vuruluyorum ama koldan ya da göbekten vur dedi bana. Koldan tercih ettim ben. Progestan dex 25 mg diye bir ilaç. Aynı ise öyle yapsan rahat edersin aslında.
Benimki 25 mg. 50’yi bilemem tabi. Belki 50lik kullanıyordurKalçadan vurulan 50 mg oluyor, o kol veya göbeğe vukulmaz diye biliyorum
Nub anlamıyoeum ben Ramsey göre erkek dedim. Kafa yapısı cinsiyeti nasıl belirliyor cnaıö hep duyuyorum da anlamıyorumKafa yapısı kız bence Nubta sanki kız ya çıkıntı paralel sanki canım
Canım ben çok yazdım sana ama arada kaynadı sanırım o yüzden bakılmadı yaniCanım sanq ramse bakmışmıydık. 6 ile 10 hafta arası. Yorum yaptıklarım da genelde dönüş yapmıyor dedektif gibi eski mesajlara bakmaktan yoruldumyarın da benim bebişin cinsiyet için gidicez inşallah belli olur. Ben erkek tahmin ettim 6. Haftadan itibaren kendimin kine erkek diyorum bakalım ne çıkacak
Naptın canım başka doktora gidecektin gittin mi. Kanaman devam ediyor muBen de aynı şekilde Progestan ve iğnesini vuruluyorum. Lekelenme görmeye razı geliyor insan kanamadan sonra. O da geçecek inşallah. Bir sebep duymak istiyor insan. Ben de yarın başka bir doktora gideceğim bu yüzden. Güzel haberler alalım inşallah![]()
Kiz benim mehter 34Canım bu kocaman olmuş maşallah ben 6 ile 9 hafta arası anlıyorum daha önce bakmışmıydık sana. Baktıysak o geçerli. Eski ultrason varsa at. Bebeğin yerine göre yorum yapıyorum ben.
Yok dex değil canım o yapılır.benim kalçadan olanıBenim de lekelenme bir türlü gitmiyor mart başından beri. 1 kere de şiddetli kanama oldu. Aklım gidiyor bir daha olacak diye.
İlacın adı ne ? Ben de vuruluyorum ama koldan ya da göbekten vur dedi bana. Koldan tercih ettim ben. Progestan dex 25 mg diye bir ilaç. Aynı ise öyle yapsan rahat edersin aslında.
Allah seni iyi etsin mehter daha önce ne demiştik unuttumKiz benim mehter 34![]()
Evet gittim canım. O da rahim içi kanama görmedi şükürNaptın canım başka doktora gidecektin gittin mi. Kanaman devam ediyor mu
Anladım canımCanım ben çok yazdım sana ama arada kaynadı sanırım o yüzden bakılmadı yani
Anladım canım olsun azıcık katlanacağız iyi olsunlar mis kokulular yeter kiYok dex değil canım o yapılır.benim kalçadan olanı
Bende unuttum kese buydu zatenAllah seni iyi etsin mehter daha önce ne demiştik unuttum
Karın ultrasonu ise kız. Vajinal ise erkek diyorum caneyBende unuttum kese buydu zaten
YAvri kuşum doktor birşey diyemedi bacak arasını gördü ne güzel kız diycek zannettim pipi göremedi tuttu blki pipisi küçük dur dedi iki hafta sonraya attı cinsiyeti 29 şunda gidicem işte 16 haftalık olmuş olucaz belkide kızdır dediKarın ultrasonu ise kız. Vajinal ise erkek diyorum caney
Sonunda tuttu tahminim
Bunu diğer arkadaşlar anlar ben ilk görüntüleri yorumluyorumEki Görüntüle 3401782
En son 7 haftalık tahmin ettiniz buda 10 haftalık karından ulturason şimdi daha net olur belki diye