• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Kanama alanı oluşmuş bu sefer bi de rahim ağzı kapanmış gibi birşey dedi onu anlayamadım plasenta kapatmış dedi kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak bide kanama için iğne felan ayrı yapılacakmış hayırlısıyla bi iyi olsak
Allah'ın izniyle toparlanıcaksiniz kuzum sakin sitres yapma bebeğe yansimasin üzülme mutlu düşün mutlu olsun herşey güzel dusun

Kanama alanı oluşmuş bu sefer bi de rahim ağzı kapanmış gibi birşey dedi onu anlayamadım plasenta kapatmış dedi kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak bide kanama için iğne felan ayrı yapılacakmış hayırlısıyla bi iyi olsak
Plesanta ilerleyen haftalarda büyük oranda yukarı cıkıyor. Düzelir buyuk ihtimalle Dogumda da yukarı cıkmadıysa sadece normal dogumu engellemiş oluyor cs ile dogum oluyor merak etme. Sen zaten normal istemıyordun

Plesanta ilerleyen haftalarda büyük oranda yukarı cıkıyor. Düzelir buyuk ihtimalle Dogumda da yukarı cıkmadıysa sadece normal dogumu engellemiş oluyor cs ile dogum oluyor merak etme. Sen zaten normal istemıyordun
Bi zararı olmasın da zaten yine sezeryan olacak Allah nasip ederse

Çok geçmiş olsun bugünleri de atlatırsınız inşallah🙏🏻

Cinsiyetleriniz belli oluyor ben de çok meraklardayım kızlar😃 10. Haftada gittim 11 haftayla uyumluydu bebek ama doktordan tahmin istemedim kesin öğrenmek için. Nuba göre kız gibi duruyor sizce ? Bir tane daha kızçem var 😍

Eklentiler

• A1666520-477C-4A59-A6A1-6F671E193C17.jpeg
    A1666520-477C-4A59-A6A1-6F671E193C17.jpeg
    139,2 KB · Görüntüleme: 98
Kızlar oğluşum için halı ve perde aldık nasıl sizce güzel yorumlarınıza bu aralar çok ihtiyacım var🥰
Oyy çok tatlı 😻 bizim ogluslar aynı seninle 3 gün varmış aramızda 😍 anne yani ne almayı düşünüyorsun sen canım? Ben şimdilik oda yapmayıp anne yani ile ilerleyeceğim bir süre 🥹

Doktorumuza ulaşamadım 😞 ikili testimiz temiz mi sizce?

Eklentiler

• ae3120d2-dc9f-45de-ba36-1c4c51a37a56.jpeg
    ae3120d2-dc9f-45de-ba36-1c4c51a37a56.jpeg
    137,8 KB · Görüntüleme: 111
Oyy çok tatlı 😻 bizim ogluslar aynı seninle 3 gün varmış aramızda 😍 anne yani ne almayı düşünüyorsun sen canım? Ben şimdilik oda yapmayıp anne yani ile ilerleyeceğim bir süre 🥹
Biz bunu aldık canım indirimdeydi benfe anne yanı ile ilerleyecegim tabii ama eşim çok hevesli odasıda yapılı dursun istedik genç odası şeklinde🤗

Eklentiler

• IMG_6731.jpeg
    IMG_6731.jpeg
    154,3 KB · Görüntüleme: 105
Back