- 6 Aralık 2021
- 2.176
- 2.517
- 83
İnşallah sağolunGeçmiş olsun canım hastanede olman daha iyi , inşallah en kısa zamanda risklerin gider![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İnşallah sağolunGeçmiş olsun canım hastanede olman daha iyi , inşallah en kısa zamanda risklerin gider![]()
Allah'ın izniyle toparlanıcaksiniz kuzum sakin sitres yapma bebeğe yansimasin üzülme mutlu düşün mutlu olsun herşey güzel dusunKanama alanı oluşmuş bu sefer bi de rahim ağzı kapanmış gibi birşey dedi onu anlayamadım plasenta kapatmış dedi kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak bide kanama için iğne felan ayrı yapılacakmış hayırlısıyla bi iyi olsak
İnşallah Allah yavrularımızı korusunAllah'ın izniyle toparlanıcaksiniz kuzum sakin sitres yapma bebeğe yansimasin üzülme mutlu düşün mutlu olsun herşey güzel dusun
Plesanta ilerleyen haftalarda büyük oranda yukarı cıkıyor. Düzelir buyuk ihtimalle Dogumda da yukarı cıkmadıysa sadece normal dogumu engellemiş oluyor cs ile dogum oluyor merak etme. Sen zaten normal istemıyordunKanama alanı oluşmuş bu sefer bi de rahim ağzı kapanmış gibi birşey dedi onu anlayamadım plasenta kapatmış dedi kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak bide kanama için iğne felan ayrı yapılacakmış hayırlısıyla bi iyi olsak
Bi zararı olmasın da zaten yine sezeryan olacak Allah nasip edersePlesanta ilerleyen haftalarda büyük oranda yukarı cıkıyor. Düzelir buyuk ihtimalle Dogumda da yukarı cıkmadıysa sadece normal dogumu engellemiş oluyor cs ile dogum oluyor merak etme. Sen zaten normal istemıyordun
Çok geçmiş olsun bugünleri de atlatırsınız inşallahKanama alanı oluşmuş bu sefer bi de rahim ağzı kapanmış gibi birşey dedi onu anlayamadım plasenta kapatmış dedi kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak bide kanama için iğne felan ayrı yapılacakmış hayırlısıyla bi iyi olsak
Çok tatlı canım güle güle kullanınKızlar oğluşum için halı ve perde aldık nasıl sizce güzel yorumlarınıza bu aralar çok ihtiyacım var![]()
Çok tatlış canım.Güzel günlerde kullanın inşallahKızlar oğluşum için halı ve perde aldık nasıl sizce güzel yorumlarınıza bu aralar çok ihtiyacım var![]()
Oyy çok tatlıKızlar oğluşum için halı ve perde aldık nasıl sizce güzel yorumlarınıza bu aralar çok ihtiyacım var![]()
Biz bunu aldık canım indirimdeydi benfe anne yanı ile ilerleyecegim tabii ama eşim çok hevesli odasıda yapılı dursun istedik genç odası şeklindeOyy çok tatlıbizim ogluslar aynı seninle 3 gün varmış aramızda
anne yani ne almayı düşünüyorsun sen canım? Ben şimdilik oda yapmayıp anne yani ile ilerleyeceğim bir süre
![]()
Buna nasıl ulaştın canımDoktorumuza ulaşamadımikili testimiz temiz mi sizce?
Çok güzelmiş sağlıkla güzel günlerde kullanın inşallahBiz bunu aldık canım indirimdeydi benfe anne yanı ile ilerleyecegim tabii ama eşim çok hevesli odasıda yapılı dursun istedik genç odası şeklinde![]()
Hastahanenin labı mail olarak yolladıBuna nasıl ulaştın canım
Canım düşük riskl diyor bence sıkıntı yokDoktorumuza ulaşamadımikili testimiz temiz mi sizce?
İnşallah öyledirCanım düşük riskl diyor bence sıkıntı yok