2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Allah'ın izniyle toparlanıcaksiniz kuzum sakin sitres yapma bebeğe yansimasin üzülme mutlu düşün mutlu olsun herşey güzel dusun

Plesanta ilerleyen haftalarda büyük oranda yukarı cıkıyor. Düzelir buyuk ihtimalle Dogumda da yukarı cıkmadıysa sadece normal dogumu engellemiş oluyor cs ile dogum oluyor merak etme. Sen zaten normal istemıyordun

Plesanta ilerleyen haftalarda büyük oranda yukarı cıkıyor. Düzelir buyuk ihtimalle Dogumda da yukarı cıkmadıysa sadece normal dogumu engellemiş oluyor cs ile dogum oluyor merak etme. Sen zaten normal istemıyordun
Bi zararı olmasın da zaten yine sezeryan olacak Allah nasip ederse

Çok geçmiş olsun bugünleri de atlatırsınız inşallah

Cinsiyetleriniz belli oluyor ben de çok meraklardayım kızlar 10. Haftada gittim 11 haftayla uyumluydu bebek ama doktordan tahmin istemedim kesin öğrenmek için. Nuba göre kız gibi duruyor sizce ? Bir tane daha kızçem var

Eklentiler

• A1666520-477C-4A59-A6A1-6F671E193C17.jpeg
    139,2 KB · Görüntüleme: 99
Kızlar oğluşum için halı ve perde aldık nasıl sizce güzel yorumlarınıza bu aralar çok ihtiyacım var
Oyy çok tatlı bizim ogluslar aynı seninle 3 gün varmış aramızda anne yani ne almayı düşünüyorsun sen canım? Ben şimdilik oda yapmayıp anne yani ile ilerleyeceğim bir süre

Doktorumuza ulaşamadım ikili testimiz temiz mi sizce?

Eklentiler

• ae3120d2-dc9f-45de-ba36-1c4c51a37a56.jpeg
    137,8 KB · Görüntüleme: 112
Oyy çok tatlı bizim ogluslar aynı seninle 3 gün varmış aramızda anne yani ne almayı düşünüyorsun sen canım? Ben şimdilik oda yapmayıp anne yani ile ilerleyeceğim bir süre
Biz bunu aldık canım indirimdeydi benfe anne yanı ile ilerleyecegim tabii ama eşim çok hevesli odasıda yapılı dursun istedik genç odası şeklinde

Eklentiler

• IMG_6731.jpeg
    154,3 KB · Görüntüleme: 106
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…