2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ya kızlar. Benim yüzüm çok kötü oldu küçük küçük sivilce desem değil kırmızı kırmızı oldu güneşte yanarsın derin kızarır ayenn öyleyim yüzüm kadınca derim soyuluyor resmen cirkinlestim resmen

Kızın olcak ondandır

Kızlar cinsiyet için bir şey sormak istiyorum. 11. Haftada doktor erkeğe benziyor dedi. 13. Haftada kıza benziyor dedi ben sevinince kesin demiyorum dedi. Sizce değişir mi cinsiyet yani yanılma payı olan var mı? 16. Haftada kesin görünüyormuş ama insan merak ediyor

Bende bilmiyorum doktorum bana net şekilde kız dedi 12. Ve 13. Haftamda kafamda karıltı değişirmi diye düşünüyorum. Benim minnak iki bacağını yukarı kaldırdı ama burası da kız kemik yapısı dedi. 8. Hafta gibide 170 nabız vardı kızların hızlı atar diyip gülmüştü

Dün gittim yine kanama alanı var 5 haftadır yataktan çıkmadım ona rağmen oluyor
Dikkat edin kızlar kendinize gerçi ne kadar desende boş allahim korusun hem sizi hemde bebislerinizi sağ sağlım kucağımıza alın inşallah

Merhaba kızlar bende eylülde doğum yapacağım imsaAllah. Bir sorum olacak size aynı durumu yasayan var mı. 15 haftadayız normalde 2 hafta geriden geliyordu bir hafta arayı kapattı bacak aralarım acayip ağrıyor son aylarda ağrı olur ya öyle bu durumu yasayan var mı aranızda

Kanamanın sebebi neymiş canım
Ay hayırlara gelsin kanama sebebi neymiş inşallah birşey olmaz Allah'ım hem seni hemde bebeğini korusun
Bende yattım canım hiç korkma serum fitil kanamayı azaltıyor kesiyor.hemde bebişi hergün görürsün
Dün gittim yine kanama alanı var 5 haftadır yataktan çıkmadım ona rağmen oluyor
İyi yapmıs kuzu takip edicekler. İçin daha rahat olur. Bişey dedi mi
Kanama alanı oluşmuş bu sefer bi de rahim ağzı kapanmış gibi birşey dedi onu anlayamadım plasenta kapatmış dedi kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak bide kanama için iğne felan ayrı yapılacakmış hayırlısıyla bi iyi olsak

Geçmiş olsun canım hastanede olman daha iyi , inşallah en kısa zamanda risklerin gider

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…