2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Anlıyorum seni. Gerçekten ilkinden sonra cok can yakıyor boyle seyler. Ne kadar konussakta faydası olmuyor işte rahatlamak için. Yada olacak olana engel olamıyoruz. Bende kaç gündür diyorum hani 1 yıldıırm aynı yere 2 kere düşmezdi Allahım neyle sınanıyoruz

Evet ama bazı hastalıklarda yaşama sansı vermıyorlar anne karnında ölüm beklenıyor. Bunu da yaşamak istemıyorum 1 sezeryan oldum zaten bebegimi kaybettim 2. Olmasın isterim

Kendini üzmemeye çalış bence. Tekrar doktor kontrolüne gitmekte fayda olur bazen ek olarak enjeksiyon veriyorlar. Şimdiye kadar büyüdüler pes etmediler sonrasında da iyi olcak herşey.
Umarım randevu alamadım ama yarın gidicem gene de doktoruma durumu anlatıcam orda bakar muhtemelen umarım iyidir bebeğim

Evet ama bazı hastalıklarda yaşama sansı vermıyorlar anne karnında ölüm beklenıyor. Bunu da yaşamak istemıyorum 1 sezeryan oldum zaten bebegimi kaybettim 2. Olmasın isterim
İnşallah hiç düşünmen gerekmeyecek böyle şeyleri canım Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin

Anladım. Hayırlısı olsun

Acile de gidebilirsin boyle durumlarda
Ya devlet hastaneleri bana çok uzak o yüzden gitme şansım olmuyor özel hastanede doktorum benim şuan ama acilden gidince nöbetçi kadın doğumcu oluyor ama mesai saatleri dışında çok para alıyorlar onun yerine sabahı bekleyeyim kendi doktorum baksın dedim sabah erkenden gidicez

Kızlar yarın fetal dna testi icin kan almaya gelecekler. Güney koreye gidiyormus test samsung firmasıymış 14bin fiyat verdiler bu firmadan daha önce yaptiran oldu mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…