• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Ya benim de olmuştu geçen hamilelikte ama bir iki gün sonra geçmişti bi daha olmamıştı bunda da işte ay başında bi oldu gittim doktora Progestan sabah akşam dedi kullanıyorum zaten kesilmişti şimdi tekrar daha yoğun geliyor ister istemez üzülüyorum geçtim odama ağlıyorum birinci çocuktan sonra korkmamak elde değil
Anlıyorum seni. Gerçekten ilkinden sonra cok can yakıyor boyle seyler. Ne kadar konussakta faydası olmuyor işte rahatlamak için. Yada olacak olana engel olamıyoruz. Bende kaç gündür diyorum hani 1 yıldıırm aynı yere 2 kere düşmezdi Allahım neyle sınanıyoruz

Valla forumda fetal dna da bile yanılma okudum canım down da yanılmıyormuş ama özellikle cinsiyet kromozomlarında hata çıkabiliyormuş o şekilde yanlış sonuç alıp sağlıklı doğum yapanlar var onu okuyunca şaşırdım bende, yok canım niye geç kalasın ki zaten anne karnında varsa down Allah korusun yapabilecekleri bişey yok ki tahliye edelim demek dışında, ense kalınlığı başka bir hastalığa gösterge mi bilmiyorum ama bence anne olarak yapabileceklerini yapıyorsun beklemekten başka yapacak birşey yok, hayırlı haberler alacaksın inşallah hepimiz de öyle🌸
Evet ama bazı hastalıklarda yaşama sansı vermıyorlar anne karnında ölüm beklenıyor. Bunu da yaşamak istemıyorum 1 sezeryan oldum zaten bebegimi kaybettim 2. Olmasın isterim

Kendini üzmemeye çalış bence. Tekrar doktor kontrolüne gitmekte fayda olur bazen ek olarak enjeksiyon veriyorlar. Şimdiye kadar büyüdüler pes etmediler sonrasında da iyi olcak herşey.
Umarım randevu alamadım ama yarın gidicem gene de doktoruma durumu anlatıcam orda bakar muhtemelen umarım iyidir bebeğim

Evet ama bazı hastalıklarda yaşama sansı vermıyorlar anne karnında ölüm beklenıyor. Bunu da yaşamak istemıyorum 1 sezeryan oldum zaten bebegimi kaybettim 2. Olmasın isterim
İnşallah hiç düşünmen gerekmeyecek böyle şeyleri canım Rabbim hepimize sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🌸

Evet sonlandırdık. Kesin olarak down sendromu tanısı kondu ve şimdiden ayaklarında bağırsağında sorun vardı. Bu bir sendrom ve biliyorsunuz ki beraberinde bir sürü hastalık ekleniyor kalp hastalıkları, tiroid hastalıkları, göz hastalıkları vb. Gibi. Canlı doğsa bile acı çekmesine dayanamayacaktık. Bu yüzden birlikte karar verdik.
Anladım. Hayırlısı olsun 🙏🏻🙏🏻

Acile de gidebilirsin boyle durumlarda
Ya devlet hastaneleri bana çok uzak o yüzden gitme şansım olmuyor özel hastanede doktorum benim şuan ama acilden gidince nöbetçi kadın doğumcu oluyor ama mesai saatleri dışında çok para alıyorlar onun yerine sabahı bekleyeyim kendi doktorum baksın dedim sabah erkenden gidicez

Kızlar yarın fetal dna testi icin kan almaya gelecekler. Güney koreye gidiyormus test samsung firmasıymış 14bin fiyat verdiler bu firmadan daha önce yaptiran oldu mu

Eklentiler

• Screenshot_2024-03-15-23-02-11-147_com.android.chrome.jpg
    Screenshot_2024-03-15-23-02-11-147_com.android.chrome.jpg
    49 KB · Görüntüleme: 35
Back