amin canım tabi ki cinsiyet hiç önemli değil yeter ki sağlıklı olsunlar <3 ben kız olursa güneş istiyordum, erkekte kararsızım kıvanç falan güzel geliyor ama daha emin değilim :)Sağlıklı olsunlar da cnm kız erkek fark etmiyor ki herkez düşünmeye başlamış ismesen ne düşünüyorsun
belki ikincisine :)Yağız selim
Ah o salyalarGeçen günde benim oğlan ağzına Alicam die kulak lik yeri olsun hep salyasini doldurmuş ses gelmiyor birşey olmuyordu telefoncu hemen yapmıştıama şimdiki çocuklarda çok meraklı nasıl sakliycaksak
Kız olursa benim de Eylül Lina olucak erkek se zaten aslan ateş olucakmis kızı ben erkeğe eşim karar veriyoramin canım tabi ki cinsiyet hiç önemli değil yeter ki sağlıklı olsunlar <3 ben kız olursa güneş istiyordum, erkekte kararsızım kıvanç falan güzel geliyor ama daha emin değilim :)
Hoş geldin cnmLinakiz beni de ekler misin canım,
yaş 32, sat 17.12.2023, kese 6+4, kalp atışı 7+4, tahmini doğum 22.09.24
Aslan'ı ben de en azından 2.isim olarak çok istiyorum da eşim Alp falan istiyor bakalımKız olursa benim de Eylül Lina olucak erkek se zaten aslan ateş olucakmis kızı ben erkeğe eşim karar veriyor
Hayırlısı cnmAslan'ı ben de en azından 2.isim olarak çok istiyorum da eşim Alp falan istiyor bakalım
Kaç haftaliksin cnm cinsiyetin belli oldumu
Pazartesi günü devlet hastanesinde ikili test için gittiğimde detaylı baktı doktor, erkeğe benzettim dedi ama daha erken, net değil diye söyledi. o yüzden şuan kesin bişey yok bakalım bir kızım var hayırlısıyla sağlıklı olsun da kendimi şartlamak istemiyorumKaç haftaliksin cnm cinsiyetin belli oldumu
Sağlıklı olsunda gerisi önemli değil bizde yarın 15 haftaya giriyoruzPazartesi günü devlet hastanesinde ikili test için gittiğimde detaylı baktı doktor, erkeğe benzettim dedi ama daha erken, net değil diye söyledi. o yüzden şuan kesin bişey yok bakalım bir kızım var hayırlısıyla sağlıklı olsun da kendimi şartlamak istemiyorumşuanda 13.haftama girdim
İrade Musagil çok tatlı ve sevecen bir doktor, birde Khayala Aliyeva var ben evimin yakınlığı sebebiyle Khayala hocamdayım memnunum . Ama gebe kalmama yardım den doktorum irade hocamdıKızlar Ankara’da hangi doktora gidiyorsunuz, memnun musunuz , önerir misiniz?
Ben Lamia ismine bayılıyorum çok güzel ve naif geliyor kız ama kızım olursa duru düşünüyorum 2. İsimde eşime hak vermesem Lamia ismini de koyardımİsim belirleyenleriniz varmı kızlarBenim erkek ismi belliydi ama kıza karar vermemiştim düşünmeye başladım tekrar
Asmin
Doğa
Masal
Başka önerisi olan varsa alabilirim anlamı ile birlikte
Sağlıklı olsunda gerisi önemli değil bizde yarın 15 haftaya giriyoruz
Benim erkek bebiş adı da kısmetse Barlas olucak müjde getiren anlamına geliyorİsim belirleyenleriniz varmı kızlarBenim erkek ismi belliydi ama kıza karar vermemiştim düşünmeye başladım tekrar
Asmin
Doğa
Masal
Başka önerisi olan varsa alabilirim anlamı ile birlikte
insan ne kadar kendını rahatlatmak ıstese de kotu gecmişten dolayı evham yapmadan duramıyor ya. doktorum da dedi biz 4-5leri bile saglıklı dogdugunu goruyoruz genelde takip edıyoruz hep . ama forumda gezerken 7-9 la normal olup 3-4 aralıgında kötu sonuclanan seylerı de okuyunca rahatlaması zor oluyorCanım öncelikle böyle hissetmen normal şimdi hiç bi söz seni sakinleştirmez kaygını anlıyorum ama kendini sakinleştirmeye çalış bebeğin için ve sabret hiç birşey belli değil birde ense kalınlığı 7.2 çıkıp sağlıklı doğum yapan okudum forumda inan yüksek bir değer bile değil o kadar, inşallah hayırlı haberler alırsın ben inanıyorum birşey olmadığına Allahın izniyle
ben aslında 12+5ve 12+6 da gittim . bebegin ölçümleri 13+6 13+4 falan cıkmıs hep raporda. dediğin gibi en sondaki doktor da bebek buyuk zaten dedi. benim ilk kızım da iriydi hep önden gidiyordu ölçümleri. eşimde oyle rahatlatıyo senın kızın bile iriydi bu oğlansa zaten normal bide die.canım benim doktorum da kesinlikle 12. haftada gel demişti. Kendisi diğer zamanlarda yapılan testlere çok güvenmiyormuş
evet aklıma sen de geldin hep neler yasadın acaba diye buraya yazılandan daha farklı seyler yani. inşallah benimde temiz gelir de sonra bide amnıyosentes cvs yapalım demezler .Bu nipty testlerinin doğruluk orani %99,9 diyorlar. O yüzden tarama testi. %100 olsa tanı olacak. Ama yanılma payı çook düşük olduğu icin bana bir kanla halledilen en kolay ve güvenilir yol gibi geliyor. Allah sağlıklı evlatlar kucaklamayı nasip etsin kuzum lutfen canıni boş yere sıkma. Ben ense kalınlığı ilerleyen haftalarda düşen de gördüm doktor ödemmis falan dedi çıktı içinden. Ben iyi hissettim bebişinle ilgili de sen de güzel düşün
bazı durumlarda dogum anında acıl mudahale gerekebılıyor. daha kotu senaryolardan sa o tur senaryolar genede rahatlatıcı oluyor. ama benim gecen yıl 1 kaybım var. sebep bulunamadı tabi forumDA denk gelmıssındır belki butun trestlerimiz temız cıktı. dogumda kordon kazası dısında bı secenek kalmadı. genetigi falan hep temız. sadece nefeessiz kalmıs galiba otopsi yapmadık. bu hamileliğimde duam hep o durumu bıdaha yasamamak uzereydı. bı kayıp yasıycaksam da erken evrede olsun allahım. cunku dıger turlu psikolojik ve fiziksel iyileşmesi cok zor oluyor. . hiçbir anne bu duruma dusmez umarım. umarım sen de ilerde bu gunlerı hatırlayınca neler yasadım ama cocugum yanımda sağlıklıca şükür dersinÇok geçmiş olsun bende benzer durum yaşayan tecrübeli birileri var mı diye geziyorum. Banada ense kalınlığı kendi doktorum 4 mm ve bağırsak dışarda görünüyor dedi bu arada 11 haftalığım. Ardından ağlaya ağlaya başka bir doktora gittim onu beğenmedim zaten o da 5 mm dedi üzüntüme üzüntü ekledi dün perişan geçti. Bugün sabah duyduğum bir doktora randevu alıp gittik o da ne çok olumlu ne de çok olumsuz konuştu, nifty istedi ve riskli bulduğunu söyledi ama takip gerektiriyor kötü düşünmeyelim hemen dedi. Yarın akşam kan vereceğim dualarınıza talibim hiç bilmediğim şeyler ilk gebeliğim bu şekilde düşünmemiştim Ama takdir Rabbimin.
yaa biliyomusun aklıma sen geldin o zamanlar da acaba test yaptır yaptırma konusmaları yaparken kalbini mi kırdık falan dıye. ben yıne olsa yıne test yaptırırım o ayrı ama yanlış bıseymı soyledık acaba .Allah'ın izniyle çok güzel sonuç alıcaksın cnm kendini üzme bebeğe yansıyor
İnşallah cnm 29 sabırsızlıkla bekliyorummaşallah canım sağlıcakla gelsinler.. bi dahaki kontrolde inşallah cinsiyetleri konuşuruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?