2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Hiç üzülme kuzum sapa sağlam alıcaksın sonucunu çokta sağlıklı bir bebegin olucak

ayy inşallahhh .
Kız o değilde sağlık bakanlığından aradılar gebeliginiz riskliymis die nasıl yani dedim riskili gebeliğim şuan yok dedim nasıl yani dediler he siz dedim oğlumu soruyorsunuz dedim evet dediler dalgamı geçiyorsunuz dedim çocuk doğdu sapa sağlam hemde dedim resmen varya milletin piskoloji sini oynuyolar ablası emeklemeye başladı ya bu daha 7 buçuk aylık

ayy inşallahhh .
Bak goruceksin uzuldugune degmiycek dün doktor bana diyor oglanda yaptık sorun çıkmıştı dedi bunda yapmiycakmisin hyr asla dedim ben sitrese daha giremem dedim şuna eminim varya okadar güzel bir kızın olucak ki şu üzüntün sitresin boşa gidicek

Kizlar cerrahiye randevu almam lazım içimde ufakta olsa bir korku var böbreği daha çok buyuduyse die en son 7mm büyüktü ikiside oğlumun

ayy ne guzel valla. doktorumda dıyo ki. ben testi hastalık bulmak ıcın ıstemıyorum içimiz rahat etsin dıye ıstıyorum .yaa işte bu durum hep ilk kaybımdan dolayı bardak taşıyor bende

ayy ne bekledıler acaba. ulen varya borcun falan olsa bankalar dahil butun sistemlere şak dıye dusuyo. bizim daha baska hastanede yaptırdıgımız tetsler bıle bakanlıgın sistemıne dusmuyor

Sayfanın en aşağısın da unibaby yazan yere tıklayın orada renk seçenekleri çıkacak rengini ordan değişebilirsiniz

Eklentiler

• 1000053674.jpg
    90,4 KB · Görüntüleme: 72
ayy ne bekledıler acaba. ulen varya borcun falan olsa bankalar dahil butun sistemlere şak dıye dusuyo. bizim daha baska hastanede yaptırdıgımız tetsler bıle bakanlıgın sistemıne dusmuyor
Aynen valla

Sizin kız gibi, doktor söylemedi mi
doktorum erkege yakınım suan dedi. sonra perinatolog actıgı gıbı kızımız gelıyo dedi. hatta doktorumuz dün erkege yakınım dedi dedik. ben de kıza yakınım dedi. sonra kendı doktorumuza gıttıgımızde ona da soyledık oda aa ben erkek dedim erkek ya dedi. benim adımın onunde profesor yazmıyo sadece dedi. d,ger kızımda 12+1 de kesin kız demişti sonra 95 oran verıyım dur demişti. bu sefr soru işareti koyuyorum dedi ama perınatolog kız dedi deyınce de hayır erkek ya dedi. biz doktorların savası arası nda kaldık . saglıklı olsun da herşey kabulumuzzz

T Tali89 kız bizim şu cinsiyete tekrar baksana doktor birşey diyemedi nere kayboldun

Kızlar bugün doktora gittik cinsiyet tahmini yaptı Hiç beklemiyordum pipi gibi bişey gmrdüm dedi ama ilerleyen haftada net olur ben hiç sevinemedim net bişey demeyince alışveriş yapamıyor insan.Yine kaldı anlayacağınız .İlk fotoğraf bebek gibi durmuyor

Eklentiler

• IMG_1629.jpeg
    139,1 KB · Görüntüleme: 65
  • IMG_1628.jpeg
    105,1 KB · Görüntüleme: 66
sağlıklı olsunda hayırlı evlat olsun gerçekten hiç farkı yok ama insan merakta ediyor bende kız diyorum ama

Ama en güvenilir kaynak da profesör gibi
ayy valla bizde dıyoruz adam profesor ama digeri de cok iyi bi doktor. vızır vızır gebe bakıyor. ilkini de12+1 de soledi . ondan kafamız karısıyor. benim gonlum profesorden yana cunku oyle olursa saglıklı olma ıhıtımalı konusunda daha rahat olurum gıbı gelıyor

İnşallah sağlıklı olduğu haberini alacaksın canım çünkü çok sınırda ense ve yeterli parametre değil zaten ben de inanıyorum, sonrası da dediğin gibi ikisinin de ayrı tadı var ikisine de razıyız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…