2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Estağfurullah cnm öyle seymi olur herkesin kendi kararlıydı Allah'ın izniyle çok güzel sonuç alıcaksın

sonunda ekrana geçirdim beee neymiş öyle google amcayla uğraş gir direk site açık iletiyi bile ekrana veriyor

Eklentiler

• IMG_20240315_144636.jpg
    158,6 KB · Görüntüleme: 72
sonunda ekrana geçirdim beee neymiş öyle google amcayla uğraş gir direk site açık iletiyi bile ekrana veriyor
Benim de ekranda var ama bildirim olayını başaramadım sen nasıl yaptın, biri seni ilgilendiren bir şey yazdığında bildirim geliyor mu canım sana

Ben hariç benim ki daha belli değil 13+6 olduk ama malesef
Aynen canım bende cinsiyetini öğrenirim diye on gün arayla gittim ama yok göstermiyor elleri yüzünde bacaklar carpraz yatıyor 14 +1 olduk bizde herhalde hiç öğrenemiycem gibime geliyor

Kızlar bu arada nub dedigimiz şey neresi. Belli oluyomu her fotoda

Eklentiler

• IMG_1489.jpeg
    136 KB · Görüntüleme: 58
  • IMG_1490.jpeg
    137,1 KB · Görüntüleme: 65
Kızlar nifty testini ben Panorama isimli firmaya yaptırdım. Bu firmaya yaptıran başka kişi var mı? Ne kadar sürede çıktı sizinkiler?

Aynen canım bende cinsiyetini öğrenirim diye on gün arayla gittim ama yok göstermiyor elleri yüzünde bacaklar carpraz yatıyor 14 +1 olduk bizde herhalde hiç öğrenemiycem gibime geliyor
Cnm biz bacak arasını gördük ama doktor belki pipisi küçüktür dedi sonradan büyür dedi bakalım buyumesse bizim kide kız 29 zunu bekliyorum hem cinsiyet netlessin die hemde ayrıntılı için gün Alicam kontrolfen sonraya

Eklentiler

• IMG-20240314-WA0002.jpeg
    74,9 KB · Görüntüleme: 69
  • IMG-20240314-WA0000.jpeg
    68,1 KB · Görüntüleme: 68
doktorum erkege yakınım suan dedi. sonra perinatolog actıgı gıbı kızımız gelıyo dedi. hatta doktorumuz dün erkege yakınım dedi dedik. ben de kıza yakınım dedi. sonra kendı doktorumuza gıttıgımızde ona da soyledık oda aa ben erkek dedim erkek ya dedi. benim adımın onunde profesor yazmıyo sadece dedi. d,ger kızımda 12+1 de kesin kız demişti sonra 95 oran verıyım dur demişti. bu sefr soru işareti koyuyorum dedi ama perınatolog kız dedi deyınce de hayır erkek ya dedi. biz doktorların savası arası nda kaldık . saglıklı olsun da herşey kabulumuzzz

Senin ki açık ve net kız çizgiyi yormuyomusun genital bölgede yukarı doğru olsaydı erkek derdim ama bu kız

Heralde bir dahaki konturode ogrenicez

Senin ki açık ve net kız çizgiyi yormuyomusun genital bölgede yukarı doğru olsaydı erkek derdim ama bu kız
kız valla bende akılmı kaldıı. valla doktorun biri erkek diye dıretıyo dieri kız dıye dıretıyo ben de işte allahım nolur test sonucum temız gelsin dıyorum . ama arada bole cınsıyet dusununce de heyecanlanıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…