Estağfurullah cnm öyle seymi olur herkesin kendi kararlıydı Allah'ın izniyle çok güzel sonuç alıcaksıninsan ne kadar kendını rahatlatmak ıstese de kotu gecmişten dolayı evham yapmadan duramıyor ya. doktorum da dedi biz 4-5leri bile saglıklı dogdugunu goruyoruz genelde takip edıyoruz hep . ama forumda gezerken 7-9 la normal olup 3-4 aralıgında kötu sonuclanan seylerı de okuyunca rahatlaması zor oluyor
ben aslında 12+5ve 12+6 da gittim . bebegin ölçümleri 13+6 13+4 falan cıkmıs hep raporda. dediğin gibi en sondaki doktor da bebek buyuk zaten dedi. benim ilk kızım da iriydi hep önden gidiyordu ölçümleri. eşimde oyle rahatlatıyo senın kızın bile iriydi bu oğlansa zaten normal bide die.
evet aklıma sen de geldin hep neler yasadın acaba diye buraya yazılandan daha farklı seyler yani. inşallah benimde temiz gelir de sonra bide amnıyosentes cvs yapalım demezler .
bazı durumlarda dogum anında acıl mudahale gerekebılıyor. daha kotu senaryolardan sa o tur senaryolar genede rahatlatıcı oluyor. ama benim gecen yıl 1 kaybım var. sebep bulunamadı tabi forumDA denk gelmıssındır belki butun trestlerimiz temız cıktı. dogumda kordon kazası dısında bı secenek kalmadı. genetigi falan hep temız. sadece nefeessiz kalmıs galiba otopsi yapmadık. bu hamileliğimde duam hep o durumu bıdaha yasamamak uzereydı. bı kayıp yasıycaksam da erken evrede olsun allahım. cunku dıger turlu psikolojik ve fiziksel iyileşmesi cok zor oluyor. . hiçbir anne bu duruma dusmez umarım. umarım sen de ilerde bu gunlerı hatırlayınca neler yasadım ama cocugum yanımda sağlıklıca şükür dersin
yaa biliyomusun aklıma sen geldin o zamanlar da acaba test yaptır yaptırma konusmaları yaparken kalbini mi kırdık falan dıye. ben yıne olsa yıne test yaptırırım o ayrı ama yanlış bıseymı soyledık acaba .
Benim de ekranda var ama bildirim olayını başaramadım sen nasıl yaptın, biri seni ilgilendiren bir şey yazdığında bildirim geliyor mu canım sanasonunda ekrana geçirdim beee neymiş öyle google amcayla uğraş gir direk site açık iletiyi bile ekrana veriyor
Evet geliyor cnm.Benim de ekranda var ama bildirim olayını başaramadım sen nasıl yaptın, biri seni ilgilendiren bir şey yazdığında bildirim geliyor mu canım sana
Bu son yorumun gelmedi bana tekrar deneyeceğim bana bişey yazar mısın etiketleyerek
Forum ayarlarimdan açtım yanlış hatırlamıyorsamBu son yorumun gelmedi bana tekrar deneyeceğim bana bişey yazar mısın etiketleyerek
İnşallah dualarım bizim gibi bekleyişte olan anneleregunlerı
Sağol canım sitedeyken bildirimleri görüyorum ama site dışındaysam bildirim gelmiyor. Neyse ben böyle devamForum ayarlarimdan açtım yanlış hatırlamıyorsamV e n u s
Aynen canım bende cinsiyetini öğrenirim diye on gün arayla gittim ama yok göstermiyor elleri yüzünde bacaklar carpraz yatıyor 14 +1 olduk bizde herhalde hiç öğrenemiycem gibime geliyorBen hariç benim ki daha belli değil 13+6 olduk ama malesef
Ay görümceye neee yorum yapan görümcenin aklını karışlarımArden ilk tercihimdi aslında eşimin kardeşi beğenmedi de çokta takmam onuben çok kararsız bir insanım işte aslan da cok hoşuma gidiyor
Sizin kız gibi, doktor söylemedi miKızlar bu arada nub dedigimiz şey neresi. Belli oluyomu her fotoda
Cnm biz bacak arasını gördük ama doktor belki pipisi küçüktür dedi sonradan büyür dedi bakalım buyumesse bizim kide kızAynen canım bende cinsiyetini öğrenirim diye on gün arayla gittim ama yok göstermiyor elleri yüzünde bacaklar carpraz yatıyor 14 +1 olduk bizde herhalde hiç öğrenemiycem gibime geliyor
Banada bakın ya genital bölgeye baktığımda dört çizgi görüyorum sankiSizin kız gibi, doktor söylemedi mi
doktorum erkege yakınım suan dedi. sonra perinatolog actıgı gıbı kızımız gelıyo dedi. hatta doktorumuz dün erkege yakınım dedi dedik. ben de kıza yakınım dedi. sonra kendı doktorumuza gıttıgımızde ona da soyledık oda aa ben erkek dedim erkek ya dedi. benim adımın onunde profesor yazmıyo sadece dedi. d,ger kızımda 12+1 de kesin kız demişti sonra 95 oran verıyım dur demişti. bu sefr soru işareti koyuyorum dedi ama perınatolog kız dedi deyınce de hayır erkek ya dedi. biz doktorların savası arası nda kaldık . saglıklı olsun da herşey kabulumuzzzKızlar bu arada nub dedigimiz şey neresi. Belli oluyomu her fotoda
Senin ki açık ve net kız çizgiyi yormuyomusun genital bölgede yukarı doğru olsaydı erkek derdim ama bu kızKızlar bu arada nub dedigimiz şey neresi. Belli oluyomu her fotoda
Heralde bir dahaki konturode ogrenicezAynen canım bende cinsiyetini öğrenirim diye on gün arayla gittim ama yok göstermiyor elleri yüzünde bacaklar carpraz yatıyor 14 +1 olduk bizde herhalde hiç öğrenemiycem gibime geliyor
kız valla bende akılmı kaldıı. valla doktorun biri erkek diye dıretıyo dieri kız dıye dıretıyoSenin ki açık ve net kız çizgiyi yormuyomusun genital bölgede yukarı doğru olsaydı erkek derdim ama bu kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?