2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
Arden ilk tercihimdi aslında eşimin kardeşi beğenmedi de çokta takmam onu ben çok kararsız bir insanım işte aslan da cok hoşuma gidiyor
Şarkısı varya kız küçücük aslan çık varmış bizim adam GS nin die aslan diyip durdu sonradan hosumada gitti ateş dudunuyordum bakalim

İsim belirleyenleriniz varmı kızlar Benim erkek ismi belliydi ama kıza karar vermemiştim düşünmeye başladım tekrar
Asmin
Doğa
Masal
Başka önerisi olan varsa alabilirim anlamı ile birlikte
erkek olarak isim neydi canım? benim de kız olsa belliydi ama büyük ihtimal oğlum olacak :)

erkek olarak isim neydi canım? benim de kız olsa belliydi ama büyük ihtimal oğlum olacak :)
Sağlıklı olsunlar da cnm kız erkek fark etmiyor ki herkez düşünmeye başlamış isme sen ne düşünüyorsun

Beybi bu BurcuYengec nerde sesi soluğu çıkmıyor ya
Ay yettim kızlar yettiiimm
Canıım kızlar ya telim kırıldı tamire gitti geldi bidaha gitti mındar oldu anliyacağınız tuşlu telefon kullandım aahhh aahh nostalji yaptım aklıma ergenlik zamanlarımda gece yorganın altında şık şık şık mesajlaştığım zamanlar geldi hahhahahah ama teknoloji iyi ki varya çok sıkıldım sizleri çok merak ettim bütün mesajları tek tek okuyamadım ama umarım herşey yolundadır bebişler iyidir inşallah cinsiyetler belli oldu mu ya ben 14 üncü haftadayım belli değil daha ama kız hissediyorum

Oysss kuzu gelmiş belli olan var bizde daha tık yok göstermedi özledik seni

Oysss kuzu gelmiş belli olan var bizde daha tık yok göstermedi özledik
Biz seni mehter kabul etmiştik niden yaptın böylee tamam canım düzelteyim hemen
Mehter marsimiyim kız ben ara sıra değişiklik iyidir

Yeniden Hoşgeldiinnn o zaman artık aramızdan ayrılma lütfen Belli olan kişiler var canım benim 11. Haftada erkeke benziyor denilen bebişim kız çıktı listeye göz gezdir ekleme yapıyoruz

Oysss kuzu gelmiş belli olan var bizde daha tık yok göstermedi özledik seni

Yeniden Hoşgeldiinnn o zaman artık aramızdan ayrılma lütfen Belli olan kişiler var canım benim 11. Haftada erkeke benziyor denilen bebişim kız çıktı listeye göz gezdir ekleme yapıyoruz
Hoşbuldum canlar ay artık telefona gözüm gibi bakıcam oğlumun eline de vermicem valla atıp duruyo yaramaz
Gncgm28 benimki de göstermedi ya eninde sonunda görücez yani ne saklıyolarsa
Linakiz ben kızıma hamileyken 7 ay erkek dediler herşeyini mavi yeşil almıştık hastane çıkışını battaniyesini sonra birden kız dediler şok olmuştum tabi hepsini kullandım yapıcak bişey yok şimdi doğduğu resimlere bakıp beraber gülüyoruz

Bu olaydan çok korkuyorum değişmesin lütfen yaaa herkes alışveriş için bekliyor bişey diyemiyorum değişicek diye

Bu olaydan çok korkuyorum değişmesin lütfen yaaa herkes alışveriş için bekliyor bişey diyemiyorum değişicek diye
Bana ders oldu 8 yada 9 ayına kadar bişey almıyorum o yüzden oğlumda 12. Haftada erkek dediler hiç bişey almadım ama doğru çıktı bundada bakalım
Gerçi kızım 2012 doğumlu yani belki o zamanlar cihazlar eskiydi devlet hastanesiydi bilemediler demekki
Sende şey yap ortak renkler al kırmızı turuncu sarı falan ayyy çok tatlı heyecanlar bunlar ya rabbim isteyen dileyen herkese yaşatsın

Geçen günde benim oğlan ağzına Alicam die kulak lik yeri olsun hep salyasini doldurmuş ses gelmiyor birşey olmuyordu telefoncu hemen yapmıştı ama şimdiki çocuklarda çok meraklı nasıl sakliycaksak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…