Şarkısı varya kız küçücük aslan çık varmış bizim adam GS nin die aslan diyip durdu sonradan hosumada gitti ateş dudunuyordum bakalimArden ilk tercihimdi aslında eşimin kardeşi beğenmedi de çokta takmam onuben çok kararsız bir insanım işte aslan da cok hoşuma gidiyor
Bende bende asla karar veremiyorum doğuma kadar anca seçerim herhaldeHenüz karar vermedim canımama ikimizde koysak olur bence iki küçük aslancık grubumuza yakışır
erkek olarak isim neydi canım? benim de kız olsa belliydi ama büyük ihtimal oğlum olacak :)İsim belirleyenleriniz varmı kızlarBenim erkek ismi belliydi ama kıza karar vermemiştim düşünmeye başladım tekrar
Asmin
Doğa
Masal
Başka önerisi olan varsa alabilirim anlamı ile birlikte
Sağlıklı olsunlar da cnm kız erkek fark etmiyor ki herkez düşünmeye başlamış ismeerkek olarak isim neydi canım? benim de kız olsa belliydi ama büyük ihtimal oğlum olacak :)
İsimmi değiştirdin canım göremedim seni listede eklemedik mi daha önce hiçCnm bizim tarihi degisrmisin 09/12 olarak ayarlarmisin doğum tarihi 14 Eylül kız hissediyorum bunları eklersen sevinirim
Yağız selimerkek olarak isim neydi canım? benim de kız olsa belliydi ama büyük ihtimal oğlum olacak :)
Mehter kız ben gncgm olarak değiştimİsimmi değiştirdin canım göremedim seni listede eklemedik mi daha önce hiç
Ay yettim kızlar yettiiimmBeybi buBurcuYengec nerde sesi soluğu çıkmıyor ya
Biz seni mehter kabul etmiştik niden yaptın böyleeMehter kız ben gncgm olarak değiştim
Ben 1 nisanda gideceğim o zaman söylerim dedi doktor ama heyecanla bekliyorum gösterirse eğerBen hariç benim ki daha belli değil 13+6 olduk ama malesef
Oysss kuzu gelmiş belli olan var bizde daha tık yok göstermediAy yettim kızlar yettiiimm
Canıım kızlar ya telim kırıldı tamire gitti geldi bidaha gitti mındar oldu anliyacağınıztuşlu telefon kullandım aahhh aahh nostalji yaptım aklıma ergenlik zamanlarımda gece yorganın altında şık şık şık mesajlaştığım zamanlar geldi hahhahahah ama teknoloji iyi ki varya çok sıkıldım sizleri çok merak ettim bütün mesajları tek tek okuyamadım ama umarım herşey yolundadır bebişler iyidir inşallah cinsiyetler belli oldu mu ya ben 14 üncü haftadayım belli değil daha ama kız hissediyorum
Oysss kuzu gelmiş belli olan var bizde daha tık yok göstermediAy yettim kızlar yettiiimm
Canıım kızlar ya telim kırıldı tamire gitti geldi bidaha gitti mındar oldu anliyacağınıztuşlu telefon kullandım aahhh aahh nostalji yaptım aklıma ergenlik zamanlarımda gece yorganın altında şık şık şık mesajlaştığım zamanlar geldi hahhahahah ama teknoloji iyi ki varya çok sıkıldım sizleri çok merak ettim bütün mesajları tek tek okuyamadım ama umarım herşey yolundadır bebişler iyidir inşallah cinsiyetler belli oldu mu ya ben 14 üncü haftadayım belli değil daha ama kız hissediyorum
Mehter marsimiyim kız ben ara sıra değişiklik iyidirBiz seni mehter kabul etmiştik niden yaptın böyleetamam canım düzelteyim hemen
Yeniden Hoşgeldiinnn o zaman artık aramızdan ayrılma lütfenAy yettim kızlar yettiiimm
Böyle de hep yeni birisi sanıyorumm ben ama bu kimdi diyorumOysss kuzu gelmiş belli olan var bizde daha tık yok göstermediözledik
Mehter marsimiyim kız ben ara sıra değişiklik iyidir
BİZ KIZIMIN ADINI ALİN NEVA KOYMUSTUK . anlamları guzelNevayı beğendimm
Oysss kuzu gelmiş belli olan var bizde daha tık yok göstermediözledik seni
Hoşbuldum canlarYeniden Hoşgeldiinnn o zaman artık aramızdan ayrılma lütfenBelli olan kişiler var canım benim 11. Haftada erkeke benziyor denilen bebişim kız çıktı listeye göz gezdir ekleme yapıyoruz
Bu olaydan çok korkuyorum değişmesin lütfen yaaa herkes alışveriş için bekliyor bişey diyemiyorum değişicek diyeHoşbuldum canlaray artık telefona gözüm gibi bakıcam oğlumun eline de vermicem valla atıp duruyo yaramaz
Gncgm28 benimki de göstermedi ya eninde sonunda görücez yani ne saklıyolarsa
Linakiz ben kızıma hamileyken 7 ay erkek dediler herşeyini mavi yeşil almıştık hastane çıkışını battaniyesini sonra birden kız dediler şok olmuştum tabi hepsini kullandım yapıcak bişey yok şimdi doğduğu resimlere bakıp beraber gülüyoruz
He yeni çıtır tazeBöyle de hep yeni birisi sanıyorumm ben ama bu kimdi diyorum
Bana ders oldu 8 yada 9 ayına kadar bişey almıyorum o yüzden oğlumda 12. Haftada erkek dediler hiç bişey almadım ama doğru çıktı bundada bakalımBu olaydan çok korkuyorum değişmesin lütfen yaaa herkes alışveriş için bekliyor bişey diyemiyorum değişicek diye
Geçen günde benim oğlan ağzına Alicam die kulak lik yeri olsun hep salyasini doldurmuş ses gelmiyor birşey olmuyordu telefoncu hemen yapmıştıHoşbuldum canlaray artık telefona gözüm gibi bakıcam oğlumun eline de vermicem valla atıp duruyo yaramaz
Gncgm28 benimki de göstermedi ya eninde sonunda görücez yani ne saklıyolarsa
Linakiz ben kızıma hamileyken 7 ay erkek dediler herşeyini mavi yeşil almıştık hastane çıkışını battaniyesini sonra birden kız dediler şok olmuştum tabi hepsini kullandım yapıcak bişey yok şimdi doğduğu resimlere bakıp beraber gülüyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?