2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
önde gidiyorsa dengeleniyordur diye düşünüyorum. bir de diş döneminde baya sekteye uğruyor kilo alımı. bizim de bu ay az alacak diye tahmin ediyorum.

kızlar benim sütüm baya kesilmeye durmuştu. bir hafta sonra adet oldum. adetim başlayınca sütüm de düzelmeye başladı daha önceki adet dönemlerinde böyle bir şey yaşamamıştım, her ay bu korkuyu mu yaşayacağım ya sizde oluyor mu böyle bir şey?

Benimki de öyle acıkınca ortalığı yıkar gözü kaşık falan görmez yoğurtla tatlı patates denedi hiç sevmedi 1 çk zor yiyo

Nasıl yaptın çorbayı acaba?
Kabak ve patatesi buharda haşladım sonra çatalla ezdim soğuduktan sonra anne sütü ve zeytinyağı ekleyerek kıvamını koyu bir çorba gibi yaptım anne sütü kullanmıyorsa su ile de yaoılıyor

Benimki de öyle acıkınca ortalığı yıkar gözü kaşık falan görmez yoğurtla tatlı patates denedi hiç sevmedi 1 çk zor yiyo
kaç kere verdin peki? bizim oğlan yoğurdu başta hiç sevmemişti ilk 2 seferinde cidden yüzünü falan buruşturdu, dedim tüh yoğurt gibi kurtarıcı bir besini sevmicek galiba. ama 3. seferde normal şekilde yedi. sonrakilerdeyse ağzını aça aça bayılarak yedi bugün bir kaşıktan diğerine ağlıyordu. yani diyeceğim o ki damak tatları yeni yeni oluştuğu için başta sevmeseler de deneye deneye seviyor olabilirler. bizde öyle oldu en azından. havuç, bal kabağı hep böyle oldu. şu an portakaldan nefret ediyor mesela ama denemeye devam ediyoruz bakalum sjshns

Aaaaaaa benim oğlanın patatese alerjisi var patates haşlamıştım kendimize 1 tatlı kaşığı kadar çatalla ezdim zeytinyağ damlattım yüzü boynu vücudu her yeri kabardı fena halde
aaa çok şaşırdım acaba o muymuş bütün suçlu? ilk kez patates alerjisi duyuyorum he

aaa çok şaşırdım acaba o muymuş bütün suçlu? ilk kez patates alerjisi duyuyorum he
Yaa anlamadım 3 gün yoğurt yedi bir şey olmamıştı. Sabah tatlı patates vermiştim ya 1 çay kaşığı bile yememiş olabilir tükürdü o zaman gıdısında hafif kızarma oldu hatta fotosunu çekmiştim ama elim falan sürttü heralde dedim. Akşam hazır haşlanmış normal patates varken vereyim dedim 1 tatlı kaşığı bir iki damla zeytinyağ damlattım bayıla bayıla yedi. 10 dakika içinde bütün ağzı yüzü gıdısı vücudu kıpkırmızı kabardı pütür pütür oldu aklım gitti

ilk kez mi verdin patates? gözlemle bakalım patatesi kesince düzelecek mi

Evet ilk kez vermiştim doktora da sordum ne yapayım diye bakalım ne dicek
Yaa sizleri okudukça korkuyorum ek gıdadan çay kaşığının ucuyla minicik yoğurt verdim ne yapacak diye denemek için öyle komik triplere girdi ki benim için eğlenceli olacak derken alerji ihtimali bir kez daha düşündürdü

Ama bizim zaten neden olduğunu anlayamadığımız döküntülerimiz vardı

Ama bizim zaten neden olduğunu anlayamadığımız döküntülerimiz vardı
Alerji o kadar yaygın ki çok sık okuyoruz burada. Bebeğin her altını açtığımda korkuyorum kan VS olur da göremezsem diye.. Allah yardımcınız olsun zor vallahi

Aaaaaaa benim oğlanın patatese alerjisi var patates haşlamıştım kendimize 1 tatlı kaşığı kadar çatalla ezdim zeytinyağ damlattım yüzü boynu vücudu her yeri kabardı fena halde
Ne yapıyoruz peki bu durumda ben başlamadım daha ek gıdaya 6 ay olmasını bekliyorum da bilmiyorum buradan takip ediyorum neler yapılıyor diye

Canım narenciye gaz yaptığı ve asidik oranı yüksek olduğu için alerji yapabildiği için 1 yaşından önce önerilmiyor haberin olsun

Ne yapıyoruz peki bu durumda ben başlamadım daha ek gıdaya 6 ay olmasını bekliyorum da bilmiyorum buradan takip ediyorum neler yapılıyor diye
Hemen ılık duşa soktum losyonunu sürdüm. Dudaklarda dilde şişme var mı diye sordu doktor yoktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…