- 10 Kasım 2022
- 5.114
- 4.217
- 103
Estağfurullah cnm öyle seymi olur herkesin kendi kararlıydı Allah'ın izniyle çok güzel sonuç alıcaksıninsan ne kadar kendını rahatlatmak ıstese de kotu gecmişten dolayı evham yapmadan duramıyor ya. doktorum da dedi biz 4-5leri bile saglıklı dogdugunu goruyoruz genelde takip edıyoruz hep . ama forumda gezerken 7-9 la normal olup 3-4 aralıgında kötu sonuclanan seylerı de okuyunca rahatlaması zor oluyor
ben aslında 12+5ve 12+6 da gittim . bebegin ölçümleri 13+6 13+4 falan cıkmıs hep raporda. dediğin gibi en sondaki doktor da bebek buyuk zaten dedi. benim ilk kızım da iriydi hep önden gidiyordu ölçümleri. eşimde oyle rahatlatıyo senın kızın bile iriydi bu oğlansa zaten normal bide die.
evet aklıma sen de geldin hep neler yasadın acaba diye buraya yazılandan daha farklı seyler yani. inşallah benimde temiz gelir de sonra bide amnıyosentes cvs yapalım demezler .
bazı durumlarda dogum anında acıl mudahale gerekebılıyor. daha kotu senaryolardan sa o tur senaryolar genede rahatlatıcı oluyor. ama benim gecen yıl 1 kaybım var. sebep bulunamadı tabi forumDA denk gelmıssındır belki butun trestlerimiz temız cıktı. dogumda kordon kazası dısında bı secenek kalmadı. genetigi falan hep temız. sadece nefeessiz kalmıs galiba otopsi yapmadık. bu hamileliğimde duam hep o durumu bıdaha yasamamak uzereydı. bı kayıp yasıycaksam da erken evrede olsun allahım. cunku dıger turlu psikolojik ve fiziksel iyileşmesi cok zor oluyor. . hiçbir anne bu duruma dusmez umarım. umarım sen de ilerde bu gunlerı hatırlayınca neler yasadım ama cocugum yanımda sağlıklıca şükür dersin
yaa biliyomusun aklıma sen geldin o zamanlar da acaba test yaptır yaptırma konusmaları yaparken kalbini mi kırdık falan dıye. ben yıne olsa yıne test yaptırırım o ayrı ama yanlış bıseymı soyledık acaba .