Dündü kontrolum. İkili taraması yapıldı ense kalınlıgı dün 3.5 falan cıktı diğer herşeyi normal cıktı. Doktor perinatolojiye yonlendirdi. Bu sabah 3 doktor gezdik 1 tanesi 3 dk falan muayne etti 3.5 a dogru cıkardı gene. Baska biley bakmadı. Cvs ye yonlendirdi. Hastanede kit yokmus yoksa alıcaktı. %60 saglıklı dogar 40 ihtümal var dedi. Oradan cıkıp baska bir perünatolga gittik öğlen cvs yapar diye. Ama o en yuksen 3,2 ölçtü. Oda ölçebildigim en yuksek deger bu dedi. Zaten 13 hafta olmussun bebek te uzun normal şuan. Gecen hafta gelsen boyle cıksa evet risk derdim ama şimdi normal dedi. ama 2 doktor da 3,5 3.4 fakan olctu dedim istersen ben sana burda 4 te cıkarırım dedi grafikte falan gosterdi. hiç gerek yok dedi cvs ye illa istiyorum diyosan alayım ama bana kalırsa ikili kan sonucu cıksın dedi. orda yuksek bişey gorursek bakarız dedi. içimi de baya rahatlatı dünden beri gecem gündüz olmadı. oradan cıktıktan sonra da kendi doktoruma gittik. diger doktorlar sonuçları atmıs oda bizi ararken biz aramıs olduk. oda somucun iyi gelcegini dusunuyorum falan dedi. ben burada 4-5 leri bile saglıklı oldugunu cok gordum dedi. sıkıntılı bi bebek olsa zaten başka noktalardan kendini gosteriyor dedi. ama burun kemigi karın baş bakılabilecek herşey cok normal dedi. şuanlık iyi taraftayız dedi. pazartesi falan ikili somucu cıkar sonra konusurz dedi. 2 gundur hayatın anlamı kalmadı gerçekten. ama en son gittigim doktor profesor o içimi rahatlattı. oyle kendime geldim. 3-5 gün rahatladım. inşallah ikili sonucum iyi gelir. her durumda fetal dna veya cvs ye yonlendiricekler gibi. Herkese de anlatmadıgımız için kendi kendime aglayıp durdum siz sorunca duygulandım