How to install the app on iOS

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.

Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Onları eksiksiz içiyorum canım bide bebeğim sağlıksız olsa hissederim diye düşünüyorum
Ben beş ay boyunca 100 gr bile alamadım hamile kaldığım kilonun üzerine ama bebek. Hep normal kiloda devam etti o yüzden o işler zaten göbek çıkması kilo almakla vs olmuyor onlar bi şekilde yolunu buluyor 🥹

Bunda bende öyleyim ya buradaki arkadaşların telaşını görünce ilk gebeliğim aklıma geliyor şimdi hiç öyle değilim😂 ilkinde canım instagramda para verip tahmin bile yaptırmıştım cinsiyet o kadar merak ediyordum bunda gene baya erteledim bile bakma😅
Bazen hatta çoğu zaman hamile olduğumu bile unutuyorum gece yatarken de vicdan azabı ile göbeğe elimi koyup sevmece 🤪

Canım aşırı derecede sushi istiyor ya. Kızarmış sushi yesem bir sey olur mu?
içinde hangi malzeme kullanılıyor o önemli ben bu istekle baş edemiyorum diye setini aldım evde kendim yapıyorum tütsülenmiş somonu da garanti olsun diye buharda pişiriyorum yine hiç olmadı ton balığı kullanıyorum ayda bir kereye izin veriyor doktor ton balığına

Ben beş ay boyunca 100 gr bile alamadım hamile kaldığım kilonun üzerine ama bebek. Hep normal kiloda devam etti o yüzden o işler zaten göbek çıkması kilo almakla vs olmuyor onlar bi şekilde yolunu buluyor 🥹
Ay çok rahatladım şuan 🥰 benim etrafımda herkesin maşallahı var ondan etkileniyorum sanırım

Koklamadan içmeyi denedin mi? hepsi öyle kokuyo balık gibi. Eline kokusunu sevdiğin bi şey al burnunu kapat yut sonra onu kokla belki işe yarar :)
Bunu denedim ama koku içeriden geliyor genzimden, aç yuttum olmadı tok yuttum olmadı aç olup ardından yemek yedim yemek tadı gelsin diye o da olmadı 😕😂

Bazen çok yorulduğunda, ayakta fazla durduğunda falan da kanama oluyormuş sende durumlar nasıl çalışıyor musun canım, kanaması ara ara devam edip de sağlıklı doğumlar yapan epey fazla. Dinlemene bak canım gelip geçicidir inşallah 🤲😊
Yok canım calismiyorum evdeyim ama kızım var biraz fazla hareketli çok da dinlenemiyorum. Bugün hiç olmadı kanama lekenemle falan çok şükür

Ben de aynı şekilde Progestan ve iğnesini vuruluyorum. Lekelenme görmeye razı geliyor insan kanamadan sonra. O da geçecek inşallah. Bir sebep duymak istiyor insan. Ben de yarın başka bir doktora gideceğim bu yüzden. Güzel haberler alalım inşallah 🤲
Çok teşekkür ederim canım inşallah.. Bende bugün başka doktora gittim kan uyuşmazlığı iğnesi yapılacak yarın kan sonucuna göre. Bu doktorda birşey yok kanamanda yok şuan dedi progestana devam et kutu bitene kadar dedi. Bugün hic olmadı lekenme bile. İnşallah birdaha olmaz seninde canım yarın doktordan sonra haber ver banada

Canım ben 7. Haftada bir kanama yaşadım geçen sene ama senin gibi ara ara değil adet görür gibi bir kanamaydı.ve 4 gün içinde bebeği kaybettim . Doktor progesteron takviyesi yapmış bence korkma derim bu grupta çok kanaması olupta sonra düzelen çok oldu .ama sen yinede için rahat etsin kanama alını tekrar kontrol etsinler .
Çok üzüldüm canım inşallah bu sefer sağlıklı bı sekilde bebeğine kavuşursun. Bende 5 ay önce boş gebelik yaşadım şimdide kanama olunca baya stres oldum. Rabbim hakkimizda hayırlısıni versin inşallah

Dün sabah kanamam oldu biraz doktora gittim progestan verdi ara ara lekelenme tarzında devam ediyor. Doktor bı sıkıntı yok dedi ama insanda düşünmeden edemiyor aslında 12 haftayı geçince düşük riski de düşüyor biliyorum ama işte leke görünce canım sıkılıyor. Böyle bişey yaşayan tecrubesi olan var mı diye buraya yazdım. Bı de benim hamileligin başından beri çok akıntım oluyo geçen ay enfeksiyon çıkmadı bu gittiğimde de bakmadı doktor yarın bsska bı doktora daha gitmeyi düşünüyorum
Merhaba canım benimde kese dışında kanama alanım var on gündür progestan kullanıyorum. Dün kontrolüm vardı kanama alanı devam ediyormuş dağılmamış doktor on gün daha kullanmamı söyledi. Çamaşırında da kan görebilirsin panik yapma fitile devam et dedi. Biraz hassas davranmak ve kendimizi çok yormamak lazım sanırım ben dikkat etmedim. Bebeğin durumu iyi ama çok şükür

Aynı şeyler hatta aynı duyguları yaşıyoruz. Benimde 15. Haftaya girmeden kanamam oldu 🤦‍♀️ sebebide yok yani bir tane doktor çok ayakta kalınca oluyor dedi biri nedeni yok gibi dedi biri şuandan yada bundan diyemeyiz dedi. Allahım sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah🙏 gerçekten çok zor bişey kanama hamileliğin tadını çıkaramadığımız gibi birde stres yapıp iyice durumu kötüleştiren bişey🫂 mantıklı bir açıklama yada sebep öğrenirsen banada bilgi verir misin🌸
Amin canım inşallah cok sağol. Öyle gerçekten ilk hamileligim o kadsr kolay güzel geçti ki bu sefer hem çok mide bulantım var üstüne de böyle olunca dediğin gibi iyice zorlaştı. Valla bugün başka doktora gittim oda mantıklı bişey demedi ,yerleşme kanaması olabilir dedi ama o zamanları gecmedik mi bilmiyorum. Bebek iyi kanama yok bı sıkıntı yok dedi progestana devam et dedi

içinde hangi malzeme kullanılıyor o önemli ben bu istekle baş edemiyorum diye setini aldım evde kendim yapıyorum tütsülenmiş somonu da garanti olsun diye buharda pişiriyorum yine hiç olmadı ton balığı kullanıyorum ayda bir kereye izin veriyor doktor ton balığına
Çook iyi akıl etmissiniz gercekten

Back