• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    245
İkili test için geçen hafta bugün gittiğimizde %60 kız dedi ama hayırlısı bir sonraki randevumuzda taaaa nisanın 6 sında. 13+4'üz biz de doktorum geçen hafta 2 gün ilerde ölçtü ama herhangi bir doğum tarihi değiştirmedi. Şimdilik haftamız 13+4 diyebilirim :)
29 şunda tekrar gidicem cinsiyet için hemde ayrintiliya gün Alicam bakalım ayrintili ne zaman verilicek kuzu bir tahminde sen yapsana sence neye benziyor cinsiyeti doktor pipi göremiyorum dedi şimdiden kızda diyemem dedi

Eklentiler

• IMG-20240314-WA0002.jpeg
    IMG-20240314-WA0002.jpeg
    74,9 KB · Görüntüleme: 54
29 şunda tekrar gidicem cinsiyet için hemde ayrintiliya gün Alicam bakalım ayrintili ne zaman verilicek kuzu bir tahminde sen yapsana sence neye benziyor cinsiyeti doktor pipi göremiyorum dedi şimdiden kızda diyemem dedi
Kafa yapısından kıza benzettim🤔

İsim belirleyenleriniz varmı kızlar 🌸 Benim erkek ismi belliydi ama kıza karar vermemiştim düşünmeye başladım tekrar 🤗
Asmin
Doğa
Masal
Başka önerisi olan varsa alabilirim anlamı ile birlikte 😅

İsim belirleyenleriniz varmı kızlar 🌸 Benim erkek ismi belliydi ama kıza karar vermemiştim düşünmeye başladım tekrar 🤗
Asmin
Doğa
Masal
Neva,Nevra,Müjgan,süreyya ben nostaljik isimleri de seviyorum 🤣

Asmin
Doğa
Masal
Sera.....evla....yezra...beyna Allah'ım aklımdaki isimlere

Asmin
Doğa
Masal
Ben kız olsa Bade koyacaktım çok istiyordum kısmetse ikinciye diyorum artık 🥰 onun dışında listem şöyleydi 😁
Bade

Mira

Defne

Ela

İpek

Asya

Duru

Hazel

Şuan erkek ismi düşünüyorum kara kara aklımda bir kaç isim var sizce hangisi🤩
Arden
Aslan
Arda
Aras

İlginç bir şekilde hep a harfiyle gitmişim kesinlikle tesadüf 😁

Ben kız olsa Bade koyacaktım çok istiyordum kısmetse ikinciye diyorum artık 🥰 onun dışında listem şöyleydi 😁
Bade

Mira

Defne

Ela

İpek

Asya

Duru

Hazel
Asya ilk tercihimdi eltim soğuttu , Defne çok istiyorum eşim ısınamadım diyor, Eşim bade istedi bu sefer de anlamında farklı içeceklerden bahsettiği için onu da eledik 🫣

Liste başındaki beş altı kişi ağustosta doğumu yapicak demedi demeyin 🤣🤣

Henüz karar vermedim canım 🤣 ama ikimizde koysak olur bence iki küçük aslancık 🦁 grubumuza yakışır
Olabilir cinsiyeti ogrensem rahat edicem ama yok her şekilde baktı pipi göremiyorum dedi belki küçüktür dedi öyle diyince kıza umitlendim desem yeridir

Back