How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Çok şaşkınım 11.12 hafta erkeğe benziyor duruşu demişti 15. Haftadayım %99 kız bu dedi 🌸🩷 Ay değişir mi acaba yaa
Benim de ilk gebeliğimde aynı dediğin gibi söylemişti doktor sonra 15-16.haftalarda kız dedi kesin ve sonuç kızdı :) 11 -12 haftalar henüz küçük olduğu için her doktor anlayamıyor kordonla karışabiliyor canım. muhtemelen doğrudur ama bi sonraki muayenede kesinleşir. hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar inşallah 🤩

Benim de ilk gebeliğimde aynı dediğin gibi söylemişti doktor sonra 15-16.haftalarda kız dedi kesin ve sonuç kızdı :) 11 -12 haftalar henüz küçük olduğu için her doktor anlayamıyor kordonla karışabiliyor canım. muhtemelen doğrudur ama bi sonraki muayenede kesinleşir. hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar inşallah 🤩
Hatta hiç bacak arası görmeden erkek demişti sadece duruşa göre tahmin yürütmüştü bu sefer net görerek söyledi yine de dediğin gibi bir sonrakini beklicem haftaya zaten 🥰

Enfeksiyon yaşamadım ama burdaki bi arkadaş turna yemişinin iyi geldiğini söylemişti
Kızlar merhaba nasip olursa inşallah bende Eylül annesi olmaya hazırlanıyorum. 12.haftayız şuan. İdrar yolu enfeksiyonuyla başım dertte bu haftalarda yaşayan oldu mu benim bi iki gündür karın ağrılarım sancılarımda oluyo. İlk gebeliğim olduğu icin birazda tecrübesizim. Yaşayan var mı acaba

İşte herkesin derdi başka 😔 daha göbeğim çıkmadı bile birazda zayıfladım herkes geriye doğru gidiyorsun sen tam tersi diyorlar. İnşallah bebek yeteri kadar beslenebiliyordur
Üzülme canım bir iki lokma bile alsan bebiş ordan alır vitaminini böyle strese sokupta dahada kötüleştirme hiç kendini

Ayyy ne güzel herkesin belli oluyor ben pazartesi gittim kordon vardı birde poposunu arkaya atıp duruyordu göstermedi kendini inşallah çarşamba gösterir alışveriş yapmak istiyorum artık 🥹

Back