- 27 Şubat 2024
- 321
- 430
- 18
Gözünüz aydın olsun, sağlıkla doğsun oğluş darısı tüm bekleyenlerin hayırlısıyla olsunBugün fetal DNA sonucum geldi. Her şey yolunda.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünüz aydın olsun, sağlıkla doğsun oğluş darısı tüm bekleyenlerin hayırlısıyla olsunBugün fetal DNA sonucum geldi. Her şey yolunda.
Benim de ilk gebeliğimde aynı dediğin gibi söylemişti doktor sonra 15-16.haftalarda kız dedi kesin ve sonuç kızdı :) 11 -12 haftalar henüz küçük olduğu için her doktor anlayamıyor kordonla karışabiliyor canım. muhtemelen doğrudur ama bi sonraki muayenede kesinleşir. hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar inşallahÇok şaşkınım 11.12 hafta erkeğe benziyor duruşu demişti 15. Haftadayım %99 kız bu dedi Ay değişir mi acaba yaa
Ayy çok korkuyorum değişirse diye her şeyi mavili almaya başladık bizÇok şaşkınım 11.12 hafta erkeğe benziyor duruşu demişti 15. Haftadayım %99 kız bu dedi Ay değişir mi acaba yaa
Hatta hiç bacak arası görmeden erkek demişti sadece duruşa göre tahmin yürütmüştü bu sefer net görerek söyledi yine de dediğin gibi bir sonrakini beklicem haftaya zatenBenim de ilk gebeliğimde aynı dediğin gibi söylemişti doktor sonra 15-16.haftalarda kız dedi kesin ve sonuç kızdı :) 11 -12 haftalar henüz küçük olduğu için her doktor anlayamıyor kordonla karışabiliyor canım. muhtemelen doğrudur ama bi sonraki muayenede kesinleşir. hayırlısı olsun sağlıklı olsunlar inşallah
Bana öylesine bi tahmib yapmıştı canım sadece o yüzdenAyy çok korkuyorum değişirse diye her şeyi mavili almaya başladık biz
Çiğ balık olmayan sushileri yiyebilirsinCanım aşırı derecede sushi istiyor ya. Kızarmış sushi yesem bir sey olur mu?
İki bacak arasındaki görüntü nasıldı?Çok şaşkınım 11.12 hafta erkeğe benziyor duruşu demişti 15. Haftadayım %99 kız bu dedi Ay değişir mi acaba yaa
Canım 15. Haftada yanılması az ihtimal büyük ihtimal kızdır , kırın şu erkek senesi çoğunluğunu da biz de umutlanalımÇok şaşkınım 11.12 hafta erkeğe benziyor duruşu demişti 15. Haftadayım %99 kız bu dedi Ay değişir mi acaba yaa
Kızlar merhaba nasip olursa inşallah bende Eylül annesi olmaya hazırlanıyorum. 12.haftayız şuan. İdrar yolu enfeksiyonuyla başım dertte bu haftalarda yaşayan oldu mu benim bi iki gündür karın ağrılarım sancılarımda oluyo. İlk gebeliğim olduğu icin birazda tecrübesizim. Yaşayan var mı acaba
Üzülme canım bir iki lokma bile alsan bebiş ordan alır vitaminini böyle strese sokupta dahada kötüleştirme hiç kendiniİşte herkesin derdi başka daha göbeğim çıkmadı bile birazda zayıfladım herkes geriye doğru gidiyorsun sen tam tersi diyorlar. İnşallah bebek yeteri kadar beslenebiliyordur
Çok teşekkür ederim araştırayım bunuEnfeksiyon yaşamadım ama burdaki bi arkadaş turna yemişinin iyi geldiğini söylemişti
Boştu canım hatta doktor söylemeden eşimle göz göze geldik biz bile net gördükİki bacak arasındaki görüntü nasıldı?
İnşallah bakalımCanım 15. Haftada yanılması az ihtimal büyük ihtimal kızdır , kırın şu erkek senesi çoğunluğunu da biz de umutlanalım
Anladım canım bazıları bu şekilde kullanıyormuş inşallah çocuk daha iyi tutunur riski dönemi en sağlam şekilde atlatır16. Haftaya kadar kullanıp değerlendirecek.
Günde 1 iğne koldan, günde üç Progestan hap oral yoldan.
Ayy çok sasirdiimmm sağlıkla gelsin inşallah erkek anneleri arasından elendik demek alışveriş yapmış mıydın bariÇok şaşkınım 11.12 hafta erkeğe benziyor duruşu demişti 15. Haftadayım %99 kız bu dedi Ay değişir mi acaba yaa
Kaçıncı haftadasn canımm banada kız dediiCinsiyetimiz belli oldu kız geliyor Linakiz tabloya ekleyebilirsin canım