How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Canım ya bugün bende çok kötü bir rüya gördüm, ağlayarak uyandım. Modum aşırı düşük bugün. Allah hepimizin evlatlarını korusun, bizimle beraber🙏 ben sadaka attım uyanır uyanmaz belki senide rahatlatır biraz
Benim de modum berbat. İşte stresli günler geçiriyorum ona yordum ben ama sadakayı hatırlattığın için Allah razı olsun, vereyim ben de :KK200:

Eklentiler

• IMG_20240311_130835.jpg
    IMG_20240311_130835.jpg
    106,8 KB · Görüntüleme: 55
Ben doktorumun önerisiyle genlab diye bir yerde yaptırdım yorumları iyiydi doktorum da yıllardır bu firmayla çalışıyorum dediği için güvendim. Bir araştır istersen😊
Ben de genlabda yaptırdım kadıköyde. Ekip çok güleryüzlüydü, çok rahatlatarak işlem yaptılar ben memnun kaldım. Benim de doktorum yılladırdır burayla çalışıyormuş o önerdi gittim. Aynı doktora mı gidiyoruz acaba cuccutecat? Sadık özen'e gidiyorum ben

Ben de genlabda yaptırdım kadıköyde. Ekip çok güleryüzlüydü, çok rahatlatarak işlem yaptılar ben memnun kaldım. Benim de doktorum yılladırdır burayla çalışıyormuş o önerdi gittim. Aynı doktora mı gidiyoruz acaba cuccutecat? Sadık özen'e gidiyorum ben
Aa kaç günde çıktı sonucun? Yok canım Emel Küçük benim doktorumun adı

Kızlar ara ara alt karnımda ağrı oluyor bebiş büyüdüğü içindir diye çok önemsemiyorum sizde de oluyor mu? Sancı gibi değil yani sızlama gibi hareket edince yürüyünce falan net hissediyorum🤓

Kızlar cuma 2li test için kan vermiştim hala çıkmamış sonucu özel hastanede.Bu ne zaman çıkıyor acaba özel diye çabuk çıkar sanmıştım
Bende özel hastanede yaptırdım bir haftada çıktı. Doktor bir hafta sonra arayıp sonucu öğrenebilirsin demişti zaten. Senin de büyük ihtimalle Perşembe cumaya çıkar sonuç

Kızlar benim dün biraz kanamam oldu. Peceteye silince geldi biraz, doktora gittim progestan verdi sabah akşam. Ama hala ara ara sildikce oluyor çok değil ama yinede oluyor yani korkuyorum 12+4 olduk bugün inşallah birşey olmaz . Doktor bı siknti yok dedi bebek iyi birşey görünmüyor dedi ama ara ara az kanama gördükçe canım çok sıkılıyor

Kızlar ara ara alt karnımda ağrı oluyor bebiş büyüdüğü içindir diye çok önemsemiyorum sizde de oluyor mu? Sancı gibi değil yani sızlama gibi hareket edince yürüyünce falan net hissediyorum🤓
Benim de oluyor aynısı, çok rahatsız edici şiddette değil ama hissettiriyor kendini ve anlık bişey çok uzun sürmüyor. Ben de normaldir diye düşünüyorum. 🙏

İçimi rahatlattın teşekkür ederim canım.Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah boş endişeler olsun bunlar🤲🏻. Pazartesi güzel haberini bekliyorum canım
Merhaba canım fetal dna sonucumuz geldi. Hiçbir problem yok. Senin de için rahatlasın diye yazmak istedim. Acildeki doktordan sonra kendi doktorum da ense kalınlığı azalmış demişti zaten. Darısı başına 🌸

Bir de geçen cuma çok şiddetli bir kanamam oldu birden bire, düşük yapıyorum diye koştum doktora. Çok şükür iyi miniğim🤲 hatta rahim içi hiç bir kanama alanı yok dedi çok şükür doktor, vajen kaynaklı dedi. Bugün de ikili test için kan verdik, ultrason da herşey normal gözüküyor dedi ama içime korku düştü bir kere. Bir daha olursa diye aklım gidiyor. Hayatımda bu kadar korktuğumu bilmiyorum. Bunun nedenini bulana kadar da içim rahat etmeyecek sanırım. Bir daha olmaz inşallah 🙏🏻
Merhaba cnm okuyunca kendimi gördüm sanki. Aynı şeyi yaşadım. Sebebini buldum sanırım bir kaç doktora gittim. Sebebi şu yada bu diyemeyiz dediler. Son gittiğin doktor çok ayakta durmak yorulmak vs. Bebeğin eşinde kanmaya yol açar bolca dinlenmelisin dedi. İçim fahatladı. Kanama yaptığım gün çok ayakta kalmış yorulmuştum.

Canım ben 11+3'üm ve sık sık ağrılarım oluyor. Adet olucakmıṣım gibi. Doktora söyledim hiç aldırıṣ etmedi. Bence önemsiz bir ṣey kanaman yoksa

Merhaba canım fetal dna sonucumuz geldi. Hiçbir problem yok. Senin de için rahatlasın diye yazmak istedim. Acildeki doktordan sonra kendi doktorum da ense kalınlığı azalmış demişti zaten. Darısı başına 🌸
Allah razı olsun canım unutmamışsın beni.Çok sevindim temiz çıkmasına😍Ben de dün verdim inşallah benimki ve bekleyen herkesin ki temiz çıkar🤲🏻

Kızlar bugün fetal dna sonucum gelecekti ama sabah aradılar ve yeterli numuneye rastlayamadıkları için tekrar kan vermem gerektiğini söylediler. çok stres oldum ağladım bi ton. gittim sonra kan verip geri işe döndüm. böyle bi şey yaşayan var mı? neyse sonuç temiz çıksın da diyorum artık düşünmemeye çalışıyorum..

Kızlar bugün fetal dna sonucum gelecekti ama sabah aradılar ve yeterli numuneye rastlayamadıkları için tekrar kan vermem gerektiğini söylediler. çok stres oldum ağladım bi ton. gittim sonra kan verip geri işe döndüm. böyle bi şey yaşayan var mı? neyse sonuç temiz çıksın da diyorum artık düşünmemeye çalışıyorum..
Hortkuluk Hortkuluk aynı sorunu yaşamıştı ve tertemiz çıkmıştı stres yapmayın lütfen

Back