Ben yapmıştım ama daha çok kendime göre sizede fikir olur belkiİhtiyaç listesi gibi bir şey arıyorum özellikle deneyimli annelerden
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben yapmıştım ama daha çok kendime göre sizede fikir olur belkiİhtiyaç listesi gibi bir şey arıyorum özellikle deneyimli annelerden
Canım doktorun ultrasonla bakıp kanama alanı görmediyse sorun yoktur benim kanama alanım oldu fitil ve iğne kullandım hatta doktorum o zaman avuç dolusu ve kırmızı kan olmadıkça, parça şeklinde kanaman olmadıkça kendini rahatlatabilirsin normal olabilir diye dedi lekelenme normal heralde. Yine rahat değilsen başka doktora danışabilirsinDün sabah kanamam oldu biraz doktora gittim progestan verdi ara ara lekelenme tarzında devam ediyor. Doktor bı sıkıntı yok dedi ama insanda düşünmeden edemiyor aslında 12 haftayı geçince düşük riski de düşüyor biliyorum ama işte leke görünce canım sıkılıyor. Böyle bişey yaşayan tecrubesi olan var mı diye buraya yazdım. Bı de benim hamileligin başından beri çok akıntım oluyo geçen ay enfeksiyon çıkmadı bu gittiğimde de bakmadı doktor yarın bsska bı doktora daha gitmeyi düşünüyorum
İğne ve fitil ne kadar sürelik verdiler ne kadardır kullanıyorsun ki ?Ben de aynı şekilde Progestan ve iğnesini vuruluyorum. Lekelenme görmeye razı geliyor insan kanamadan sonra. O da geçecek inşallah. Bir sebep duymak istiyor insan. Ben de yarın başka bir doktora gideceğim bu yüzden. Güzel haberler alalım inşallah
Elimden geldiğince yapıyorum kuzum ama iştahsizlik tavan seviyede artık zorlayınca öğürüyorum çok bişey yiyemeyince kuru kuru öğürüncede midem acıyor artık. 2 hafta sonra 5. Aya giriyorum geçmesi gerekmiyor mu artık yavaş yavaş bu bulantılarım iştahsızlığınYapabileceğin şeyler bol su tüketmek portakal kivi mandalina bal-kaymak ballı süt tüketmek
Kuzum yapmaya yapmaya daralıyor biliyorsun o yüzden yanma ve acı oluyor lekelenme olmadıysa korkma canım bişey olmaz ama mümkün olduğunca az yapın haftada 1 meselaAy kızlar bir şey soracağım. Doktorum ilk 8 hafta ilişki yok demişti. Şuan 11+4 olduk bu zamana kadar bekledik yine nolur nolmaz diye. İlişki yaşadık ama biraz yanma ve çok az acı hissettim. Lekelenme kanama felanda olmadı özellikle baktım. Acaba enfeksiyon felan mı var. Normal mi?
korktum canım ya elimde değil 12.haftada verdim gerçi ama tabi kişiden kişiye değişiklik gösteredebiliyor sanırım dna geçme oranıCanim korkma yeterli dna plasentadan kana geçmemiştir ondan. Yani biraz erken alınmış kan her zaman 10. Haftada geçmiyor bazen 11 de bile yeterli dna olmuyor
öyledir ve sağ salim güzel sonuçlarla tamamlansın inşallah :) naterayı duymadım canım ben bi bilgim de yok ama belki kızların bilgisi vardır. sen bence yine de kendi doktorundan tavsiye iste bakalım o nereye yönlendirecekBebeklerimiz daha ufak olduğu için yeterli numune bulamamışlardır, hayırlısıyla tamamlanacak inşallah
Amerika’ya gönderilen bir firma varmış ismi Natera. natera panorama testi diye geçiyor. Ancak onlarla hangi kanal üzerinden nasıl irtabata geçeceğimi bilemiyorum. Bilen varsa yeşillendirirse çok sevinirim.
Ya da intergen hakkında yorum olan var mı ?
Canım girdim bende usg ye ikili için aşırı suratsız bi doktor vardı ağzından zaten tek kelime çıkmadı sona doğru hocam cinsiyet belli olur mu dedim, erken daha bakmıyorum dedi yolladıMerhaba, ben pazartesi gittim devlette ikili test için. Detaylı güzel baktı bence doktor ve sormadığım halde cinsiyet tahmini yaptı ama erken yine de bi iki hafta sonra daha net olur belki dedi bence sor hiç çekinme
Uzun süre ilişki olmadığı için olmuş olabilir kuzum normal yanıAy kızlar bir şey soracağım. Doktorum ilk 8 hafta ilişki yok demişti. Şuan 11+4 olduk bu zamana kadar bekledik yine nolur nolmaz diye. İlişki yaşadık ama biraz yanma ve çok az acı hissettim. Lekelenme kanama felanda olmadı özellikle baktım. Acaba enfeksiyon felan mı var. Normal mi?
Ya bende tam teri çok acıkıyorum iştahım çok var sadece mantardan soğudum canım hiç istemiyor midemi bulandırıyor. Kilo alıcam diye çok korkuyorum inşallah bişey olmaz. Bir yandan da seviniyorum bebişe besin vitamin gidiyor diye bakalım 25 inde randevum varElimden geldiğince yapıyorum kuzum ama iştahsizlik tavan seviyede artık zorlayınca öğürüyorum çok bişey yiyemeyince kuru kuru öğürüncede midem acıyor artık. 2 hafta sonra 5. Aya giriyorum geçmesi gerekmiyor mu artık yavaş yavaş bu bulantılarım iştahsızlığın
Benim de ilk gebeliğimde ense kalınlığı yüksek çıkmıştı. Fetal DNA önermişlerdi ancak kesin tanı olmadıgı için cvc(kordosemtezörneklemesi) yaptırdım, tıpkı sana önerdikleri gibi. Bu testin düşük riski var ancak güvenilir ellerde ise neredeyse yok. Benim sonucun down sendromu çıkmıştı. Eşim ile gebeliği sonlandırmaya karar verdik. Ancako dönem çok okudum bir çok kişinin sonucu normalde çıkabiliyor. Bu testi kesin tanı koymak için yapıyorlar. Kesin tanı için kullanıyorlar. Fetal DNA +nipty ise olasılık veriyor. Umarım herşey yolunca gider bebeğiniz sağlıklı gelirArkadaşlar Merhabalar;
11 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı bebeğimin ense kalınlığı 4 mm ve bağırsak dışarda denildi kendi doktorum fetal dna yapılmasını söyledi, ben farklı bir doktora daha göründüm o da aynı teşhisleri koydu ve beni çam sakuraya plasentadan örnek alınması için yönlendirdi. Daha önce hiç duymadığım şeyler bunlar tecrübesi olan duyan bana bir nebze de olsa moral olacak tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim, bu arada dualarınıza da talibim
Yarım saat sonra da benim kontrolüm varrr cinsiyet kesinleşicekBugün hastane günümüz kızlar cinsiyet öğreneceğiz
Bugün hastane günümüz kızlar cinsiyet öğreneceğiz
Ya benim de bugün ikili için taramam vardı 12+1 iz ama erken dedi söylemedi usg de ki zaten aşşırı soğuk ve suratsız bi tipti sanırım dayanamayıp haftaya özele gidip öğrenirimYarım saat sonra da benim kontrolüm varrr cinsiyet kesinleşicek
Benimde ilk gebeliğim hiç aklıma gelmezdi bunları duyacağım. Dünden beri şaşkın ve üzgünüm. Ne yapacağımı bile bilmiyorumBenim de ilk gebeliğimde ense kalınlığı yüksek çıkmıştı. Fetal DNA önermişlerdi ancak kesin tanı olmadıgı için cvc(kordosemtezörneklemesi) yaptırdım, tıpkı sana önerdikleri gibi. Bu testin düşük riski var ancak güvenilir ellerde ise neredeyse yok. Benim sonucun down sendromu çıkmıştı. Eşim ile gebeliği sonlandırmaya karar verdik. Ancako dönem çok okudum bir çok kişinin sonucu normalde çıkabiliyor. Bu testi kesin tanı koymak için yapıyorlar. Kesin tanı için kullanıyorlar. Fetal DNA +nipty ise olasılık veriyor. Umarım herşey yolunca gider bebeğiniz sağlıklı gelir
Benim 3 buçukta canım erkk hissediyorum bakalımYarım saat sonra da benim kontrolüm varrr cinsiyet kesinleşicek
Devlet soylemiyor canım hemen banada geçen hafta erkn demişlerdi devletteYa benim de bugün ikili için taramam vardı 12+1 iz ama erken dedi söylemedi usg de ki zaten aşşırı soğuk ve suratsız bi tipti sanırım dayanamayıp haftaya özele gidip öğrenirim
Bugün başka bir doktordan geliyorum H htmlhtmlİnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz benim geçen pzt olmuştu kanama çarşamba gününden sonra hiç lekelenme olmadı. Pazar günü hafif çook hafif pembe gibi bişey geldi. Sonra bitti kayboldu. Bugünde kahverengi lekelenme oluyor. Nedenini bilememek aşırı yıpratıyor. Lütfen yarın bir şey öğrenirsen benide haberdar et olur mu. Şuan kaç haftalıksın? Benim bebişler ikiz 16. Haftamıza girmek üzereyiz.