How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
öyledir ve sağ salim güzel sonuçlarla tamamlansın inşallah :) naterayı duymadım canım ben bi bilgim de yok ama belki kızların bilgisi vardır. sen bence yine de kendi doktorundan tavsiye iste bakalım o nereye yönlendirecek
Amin inşallah hepimiz en güzel haberleri alalım hep 🤲❤️
Bu arada kararımı verdim kızlar fetal dna için; belki okuyana da fikir verir diye paylaşmak isterim.
İntergen firması ile çalışacağım. Epey araştırdım. Ve sabahın 9unda geri dönüş sağlayarak nezaketle tek tek her soruma cevap verdiler. Haklarında şikayet pek az. Güvenimi sağladılar.
Bir kit göndereceklermiş. Dedikleri gibi sağlık kuruluşunda kanı alıp adrese ücretsiz geri yollayacakmışım. 15 gün içinde sonuç çıkar dedi.

Bugün gittiğim doktor erkek gibi ama kesin bir şey söyleyemem daha ufak dedi. Listeye bir beyefendi daha mı eklenecek bilemiyorum 🥹
Fetal DNA’dan sonra revize edeceğim burayı 🌺

Canım benimmm o kafar iyi geldiki bu yazdıkların benimde araştırmalarıma göre plesanta aşağıda olunca oluyormuş. Ama benimle aynı durumda olduğun için ve bunu bir doktor söylediği için dahada rahatladım. Perinatoloğum her şey yolunda ama tek yuöurta ikizlerine hamile olduğun için asla yürüyüş falan yapma ilişki yasak zaten. Ağır kaldırma evde bile fazla dolaşma sürekli dinlen ve 24. Haftana kadar bunlara dikkat et sonrası daha kolay dedi. Kendi doktorum hiç bunlardan bahsetmedi. perinatologlar bu işin ehli o yüzden perinatolog ne derse o. Sende çok dikkat et dinlenemeye çalış canım inşallah bu zor zamanları geride burakacağız 🙏🫂💗🌸

Canım benimmm o kafar iyi geldiki bu yazdıkların benimde araştırmalarıma göre plesanta aşağıda olunca oluyormuş. Ama benimle aynı durumda olduğun için ve bunu bir doktor söylediği için dahada rahatladım. Perinatoloğum her şey yolunda ama tek yuöurta ikizlerine hamile olduğun için asla yürüyüş falan yapma ilişki yasak zaten. Ağır kaldırma evde bile fazla dolaşma sürekli dinlen ve 24. Haftana kadar bunlara dikkat et sonrası daha kolay dedi. Kendi doktorum hiç bunlardan bahsetmedi. perinatologlar bu işin ehli o yüzden perinatolog ne derse o. Sende çok dikkat et dinlenemeye çalış canım inşallah bu zor zamanları geride burakacağız 🙏🫂💗🌸
İnşallah canım aminn 🙏🏻biraz daha fazla nazlı oluruz biz de ne yapalım 🥰 yeter ki iyi olsun dünya güzellerimiz 🤲 Rabbim hiç birimizi evladımızla sınamasın. En güzel şekilde atlatalım bu süreci.
Senin ikiz gebelik olduğu için bilhassa dikkat etmen gerekiyor sahiden ama zaman su gibi akıp gidecek ben yüreğimi hep ferah tutuyorum. Burada doktorlar 20-24 arası detaylı ultrasona perinatologlara yönlendiriyorlar. Çok şanslısın kesinlikle o ne derse onu yap canım 🌺

Evet canım yeteki sağlıkla doğsunlarda gerisi hiç önemli değil🥰 benim doktorumda 20. Haftadan sonra git dedi ama ben erken gitmek istediğimi söyledim. Nasıl istersen eşbette gidebilirsin dedi. 14. Haftamda gittim canım. İyiki gitmişim hem bütün organlarını tek tek inceledi hem ense ve burun kemiği ölçümü yaptı. Özelliklede kalp ve beyin incelemesi yaptı. Birde fetal dna yaptırabilirsiniz dedi kendi doktorum onuda önermemişti. Şükür sonucumuzda normal çıktı. Yani hamilelikte perinatoloji çok önemliymiş. Mesela senin kanaman olmuş ya yerinde olsam giderdim bir saat bıyunca bebeğini izleyebiliyorsun harika bişey🥰🥰 her hamile mutlaka gitmeli bence. Bu arada söylediklerin bana moral oldu canım teşekkür ederim 🫂🌸💗

Canım girdim bende usg ye ikili için aşırı suratsız bi doktor vardı ağzından zaten tek kelime çıkmadı sona doğru hocam cinsiyet belli olur mu dedim, erken daha bakmıyorum dedi yolladı😅
Heves kırma timleri iş başında kendi kadın doğum doktoruna randevun ne zaman

Benimde
Plasenta aşağıda kanama oldu 8 "haftalıkken dinlendim şimdi kanama yok progrstanı kestik

Heves kırma timleri iş başında kendi kadın doğum doktoruna randevun ne zaman
Ay nasıl soğuk nasıl gıcık bi tipti varya tek kelime etmedi bana ense kalınlığını falan ben anladım hemşireye söylerken😐Bu usg kontrol yerine geçiyormuş ya taa 16 da falan giderim sanırım o sebeple haftaya bi özele görünürüm belki oğlumu çünkü 12 . Haftada öğrenmiştim

Ya bende tam teri çok acıkıyorum iştahım çok var sadece mantardan soğudum canım hiç istemiyor midemi bulandırıyor. Kilo alıcam diye çok korkuyorum inşallah bişey olmaz. Bir yandan da seviniyorum bebişe besin vitamin gidiyor diye bakalım 25 inde randevum var
İşte herkesin derdi başka 😔 daha göbeğim çıkmadı bile birazda zayıfladım herkes geriye doğru gidiyorsun sen tam tersi diyorlar. İnşallah bebek yeteri kadar beslenebiliyordur

Ay nasıl soğuk nasıl gıcık bi tipti varya tek kelime etmedi bana ense kalınlığını falan ben anladım hemşireye söylerken😐Bu usg kontrol yerine geçiyormuş ya taa 16 da falan giderim sanırım o sebeple haftaya bi özele görünürüm belki oğlumu çünkü 12 . Haftada öğrenmiştim
ilkinde nerdeyse her hafta bi bahane bulup doktora gittiğimden midir nedir bu sefer hiç doktora gidesim gelmiyor benim ya öğrenirsen beni etiketle mutlaka kendim gibi ufak bebeği varken hamile kalan cesur yürek gördüm diye takipteyim 🤪

İşte herkesin derdi başka 😔 daha göbeğim çıkmadı bile birazda zayıfladım herkes geriye doğru gidiyorsun sen tam tersi diyorlar. İnşallah bebek yeteri kadar beslenebiliyordur
İçini rahatlatmak için multivitamin kullanabilirsin ben de aynı durumdayım ve vitamin içince bebeğe iyi geliyor gibi hissedip stresim azalıyor

İçini rahatlatmak için multivitamin kullanabilirsin ben de aynı durumdayım ve vitamin içince bebeğe iyi geliyor gibi hissedip stresim azalıyor
Onları eksiksiz içiyorum canım bide bebeğim sağlıksız olsa hissederim diye düşünüyorum

ilkinde nerdeyse her hafta bi bahane bulup doktora gittiğimden midir nedir bu sefer hiç doktora gidesim gelmiyor benim ya öğrenirsen beni etiketle mutlaka kendim gibi ufak bebeği varken hamile kalan cesur yürek gördüm diye takipteyim 🤪
Bunda bende öyleyim ya buradaki arkadaşların telaşını görünce ilk gebeliğim aklıma geliyor şimdi hiç öyle değilim😂 ilkinde canım instagramda para verip tahmin bile yaptırmıştım cinsiyet o kadar merak ediyordum bunda gene baya erteledim bile bakma😅

Kızlar merhaba nasip olursa inşallah bende Eylül annesi olmaya hazırlanıyorum. 12.haftayız şuan. İdrar yolu enfeksiyonuyla başım dertte bu haftalarda yaşayan oldu mu benim bi iki gündür karın ağrılarım sancılarımda oluyo. İlk gebeliğim olduğu icin birazda tecrübesizim. Yaşayan var mı acaba

Evet canım yeteki sağlıkla doğsunlarda gerisi hiç önemli değil🥰 benim doktorumda 20. Haftadan sonra git dedi ama ben erken gitmek istediğimi söyledim. Nasıl istersen eşbette gidebilirsin dedi. 14. Haftamda gittim canım. İyiki gitmişim hem bütün organlarını tek tek inceledi hem ense ve burun kemiği ölçümü yaptı. Özelliklede kalp ve beyin incelemesi yaptı. Birde fetal dna yaptırabilirsiniz dedi kendi doktorum onuda önermemişti. Şükür sonucumuzda normal çıktı. Yani hamilelikte perinatoloji çok önemliymiş. Mesela senin kanaman olmuş ya yerinde olsam giderdim bir saat bıyunca bebeğini izleyebiliyorsun harika bişey🥰🥰 her hamile mutlaka gitmeli bence. Bu arada söylediklerin bana moral oldu canım teşekkür ederim 🫂🌸💗
Ahh ne güzeldir kim bilir 🥰❤️ şansımı zorlayıp randevu almaya çalışayım canım ben de erkenden, fikirlerin desteğin de benim için çok kıymetli teşekkürler ☺️❤️

Back