How to install the app on iOS

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.

Not: This feature may not be available in some browsers.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Merhaba cnm okuyunca kendimi gördüm sanki. Aynı şeyi yaşadım. Sebebini buldum sanırım bir kaç doktora gittim. Sebebi şu yada bu diyemeyiz dediler. Son gittiğin doktor çok ayakta durmak yorulmak vs. Bebeğin eşinde kanmaya yol açar bolca dinlenmelisin dedi. İçim fahatladı. Kanama yaptığım gün çok ayakta kalmış yorulmuştum.
Ah seni öyle iyi anlayabiliyorum ki. Çok etkilendim. Durup durup engel olamıyorum ağlıyorum. Sürekli aynı şeyi yaşayacakmışım korkusu var atamadım henüz. Kahverengi akıntı hala devam ediyor, yarın başka doktora gideceğim. Bütün doktorları deneyeceğim gerekirse. Biri bir fikir versin şundan olmuştur desin istiyorum.
Plasenta aşağıda ise de yapabiliyormuş evet, umarım değildir ya da zamanla yukarı çıkar. Kötü senaryolar kurmamaya çalışacağız olabildiğince. Seni anlıyorum ve yanındayım canım H htmlhtml aşacağız inşallah Allah’ın izniyle 🌺🤲

Kişiye göre değişiyor canım, ben 14+3üm hâlâ bulantım devam ediyor.
Canım ya galiba sendin hamile günlüğünün yapılışını açıklamamıştın kaçıncı sayfadaydı bulamadım tekrar yazarmısın yada hangi sayfaydı söyleyebilirmisin .?

Belllaa Belllaa Hamilelik günlüğünü görmek isteyenler için
Önce profil resmine tıkla
Ardından hesap detaylarından bebeğinizin tahmini doğum gününü girin
Daha sonra forum seçeklerinden Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle kutucuğunu işaretle
En alta inip KAYDET

Arkadaşlar Merhabalar;
11 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı bebeğimin ense kalınlığı 4 mm ve bağırsak dışarda denildi kendi doktorum fetal dna yapılmasını söyledi, ben farklı bir doktora daha göründüm o da aynı teşhisleri koydu ve beni çam sakuraya plasentadan örnek alınması için yönlendirdi. Daha önce hiç duymadığım şeyler bunlar tecrübesi olan duyan bana bir nebze de olsa moral olacak tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim, bu arada dualarınıza da talibim

Kızlar yazılanları ara ara takip ediyorum. Hepimiz aynı süreçleri yaşıyoruz 11+3 oldum hala bulantılarım koku hassasiyetim tam olarak geçmedi rahatlamak istiyorum en kısa sürede😓 test sonuçları bekleyenler inşallah hayırlı sonuçlar alırsınız, kanama lekelenme problemi olanlar bugünler de geçecek inşallah 🤲🏻❤️

Arkadaşlar Merhabalar;
11 haftalık hamileyim bugün kontrolüm vardı bebeğimin ense kalınlığı 4 mm ve bağırsak dışarda denildi kendi doktorum fetal dna yapılmasını söyledi, ben farklı bir doktora daha göründüm o da aynı teşhisleri koydu ve beni çam sakuraya plasentadan örnek alınması için yönlendirdi. Daha önce hiç duymadığım şeyler bunlar tecrübesi olan duyan bana bir nebze de olsa moral olacak tecrübeli arkadaşlar yazarsa sevinirim, bu arada dualarınıza da talibim
Canım benim Allahım iyi haberler almayı, bebeğinin sağlıklı bir şekilde doğmasını nasip etsin inşallah 🤲

Belllaa Belllaa Hamilelik günlüğünü görmek isteyenler için
Önce profil resmine tıkla
Ardından hesap detaylarından bebeğinizin tahmini doğum gününü girin
Daha sonra forum seçeklerinden Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle kutucuğunu işaretle
En alta inip KAYDET
Teşekkür ederim canım 😘

Ne yazmıştın canım sen

Canım ne yazdın , cevaplayacağım bir şey olunca yazıyorum ben .
Dün sabah kanamam oldu biraz doktora gittim progestan verdi ara ara lekelenme tarzında devam ediyor. Doktor bı sıkıntı yok dedi ama insanda düşünmeden edemiyor aslında 12 haftayı geçince düşük riski de düşüyor biliyorum ama işte leke görünce canım sıkılıyor. Böyle bişey yaşayan tecrubesi olan var mı diye buraya yazdım. Bı de benim hamileligin başından beri çok akıntım oluyo geçen ay enfeksiyon çıkmadı bu gittiğimde de bakmadı doktor yarın bsska bı doktora daha gitmeyi düşünüyorum

Dün sabah kanamam oldu biraz doktora gittim progestan verdi ara ara lekelenme tarzında devam ediyor. Doktor bı sıkıntı yok dedi ama insanda düşünmeden edemiyor aslında 12 haftayı geçince düşük riski de düşüyor biliyorum ama işte leke görünce canım sıkılıyor. Böyle bişey yaşayan tecrubesi olan var mı diye buraya yazdım. Bı de benim hamileligin başından beri çok akıntım oluyo geçen ay enfeksiyon çıkmadı bu gittiğimde de bakmadı doktor yarın bsska bı doktora daha gitmeyi düşünüyorum
Bazen çok yorulduğunda, ayakta fazla durduğunda falan da kanama oluyormuş sende durumlar nasıl çalışıyor musun canım, kanaması ara ara devam edip de sağlıklı doğumlar yapan epey fazla. Dinlemene bak canım gelip geçicidir inşallah 🤲😊

Ben de aynı şekilde Progestan ve iğnesini vuruluyorum. Lekelenme görmeye razı geliyor insan kanamadan sonra. O da geçecek inşallah. Bir sebep duymak istiyor insan. Ben de yarın başka bir doktora gideceğim bu yüzden. Güzel haberler alalım inşallah 🤲

Canım ben 7. Haftada bir kanama yaşadım geçen sene ama senin gibi ara ara değil adet görür gibi bir kanamaydı.ve 4 gün içinde bebeği kaybettim . Doktor progesteron takviyesi yapmış bence korkma derim bu grupta çok kanaması olupta sonra düzelen çok oldu .ama sen yinede için rahat etsin kanama alını tekrar kontrol etsinler .

Arkadaşlar Merhabalar;
Dualarım sizinle Flowersgirl57 Flowersgirl57 Rabbim en güzel haberleri almayı nasip edecek inşallah 🙏🏻 plasentadan örnek alınmasından önce tamamen risksiz olduğundan önce fetal dna öneriyorlar diye biliyorum. Yine en doğru adımı doktor söyleyecektir tabi. Sonradan sonuçlar çok değişebiliyormuş inşallah çok güzel haberler alacaksın 🤲

Ah seni öyle iyi anlayabiliyorum ki. Çok etkilendim. Durup durup engel olamıyorum ağlıyorum. Sürekli aynı şeyi yaşayacakmışım korkusu var atamadım henüz. Kahverengi akıntı hala devam ediyor, yarın başka doktora gideceğim. Bütün doktorları deneyeceğim gerekirse. Biri bir fikir versin şundan olmuştur desin istiyorum.
Plasenta aşağıda ise de yapabiliyormuş evet, umarım değildir ya da zamanla yukarı çıkar. Kötü senaryolar kurmamaya çalışacağız olabildiğince. Seni anlıyorum ve yanındayım canım H htmlhtml aşacağız inşallah Allah’ın izniyle 🌺🤲
İnşallah sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz🙏 benim geçen pzt olmuştu kanama çarşamba gününden sonra hiç lekelenme olmadı. Pazar günü hafif çook hafif pembe gibi bişey geldi. Sonra bitti kayboldu. Bugünde kahverengi lekelenme oluyor. Nedenini bilememek aşırı yıpratıyor. Lütfen yarın bir şey öğrenirsen benide haberdar et olur mu. Şuan kaç haftalıksın? Benim bebişler ikiz 16. Haftamıza girmek üzereyiz. 💗🌸

Dün sabah kanamam oldu biraz doktora gittim progestan verdi ara ara lekelenme tarzında devam ediyor. Doktor bı sıkıntı yok dedi ama insanda düşünmeden edemiyor aslında 12 haftayı geçince düşük riski de düşüyor biliyorum ama işte leke görünce canım sıkılıyor. Böyle bişey yaşayan tecrubesi olan var mı diye buraya yazdım. Bı de benim hamileligin başından beri çok akıntım oluyo geçen ay enfeksiyon çıkmadı bu gittiğimde de bakmadı doktor yarın bsska bı doktora daha gitmeyi düş

Aynı şeyler hatta aynı duyguları yaşıyoruz. Benimde 15. Haftaya girmeden kanamam oldu 🤦‍♀️ sebebide yok yani bir tane doktor çok ayakta kalınca oluyor dedi biri nedeni yok gibi dedi biri şuandan yada bundan diyemeyiz dedi. Allahım sağlıkla kavuşalım yavrularımıza inşallah🙏 gerçekten çok zor bişey kanama hamileliğin tadını çıkaramadığımız gibi birde stres yapıp iyice durumu kötüleştiren bişey🫂 mantıklı bir açıklama yada sebep öğrenirsen banada bilgi verir misin🌸

Kızlar ara ara alt karnımda ağrı oluyor bebiş büyüdüğü içindir diye çok önemsemiyorum sizde de oluyor mu? Sancı gibi değil yani sızlama gibi hareket edince yürüyünce falan net hissediyorum🤓
Bende de oluyor ama gaz ağrısı gibi geliyor bende çok ağrı olmadığı için önemsemedim

Back