- 24 Aralık 2019
- 418
- 381
- 103
- 31
Kuzum bence hic girmeyin bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ben cok pişmanım. Keske direkt nipty yaptirsaydımAyyy çok güzel haber maşallah of bu 2 li test işine hiç girmesek mi ya
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kuzum bence hic girmeyin bunu söyleyeceğim aklıma gelmezdi ben cok pişmanım. Keske direkt nipty yaptirsaydımAyyy çok güzel haber maşallah of bu 2 li test işine hiç girmesek mi ya
Sen öyle diyince aynı yere elimi koydum bekliyorum olabilir artık yavaş yavaş başlar herhaldeKızlar yaa göbek deliğimin bbirkaç parmak altında sanki bi takım kıpırtılar var bu bebişimdir di mi çok heyecanlandım
Bu hizmet karsısında arkadaşlarıma teşekkür ediyorum
Yaaaa biz senle aynıyız canım benimde senin gibi 21 Eylül tahmini doğumBugün kızım olacağını öğrendim
Benim o çok güzel tertemiz sonuçlar alın inşallah bana da doktorum geneoksu önerdi ama olumsuz yorumlardan kafam çok karıştı, doktorumu dinlesem, önerilerden mi kendi aklıma göre seçsem bilemiyorum. Bir de şunu duydum True_orange herkese farklı ücret çıkarıyorlar diye. Size ne kadar dediler ücret?Ben de bugün fetal dna testimi verdim. 5-7 iş günü içinde gelir sonuçlar dediler, ben de yaptıran herkesin de sonucu güzel çıkar inşallah dualarınızı bekliyorum kızlarım. Ankaraya gidecekmiş kanım. Yukarıda bir üye sormuştu nereye yaptırdınız diye doktorum genoksu önerdi daha önce bir sıkıntı yaşamamışlar oraya yaptırdım ben de.
Amin sizin de sonuçlarınız tertemiz gelsin inşallah. Yaşadığım yerde çok bir seçeneğim yoktu zaten o yüzden ben doktorumu dinlemeyi tercih ettim. 10 bin ödedik bizBenim o çok güzel tertemiz sonuçlar alın inşallah bana da doktorum geneoksu önerdi ama olumsuz yorumlardan kafam çok karıştı, doktorumu dinlesem, önerilerden mi kendi aklıma göre seçsem bilemiyorum. Bir de şunu duydum True_orange herkese farklı ücret çıkarıyorlar diye. Size ne kadar dediler ücret?
Sağ salim kucağımıza alalım inşallah sana cinsiyet için bişi dediler miYaaaa biz senle aynıyız canım benimde senin gibi 21 Eylül tahmini doğum
Aa biz zaten Ali düşünüyoruz yanına bi şey seçemedik sadeceBugünki hamilelik günlüğüne baktın mı Erkek için Ali Galip kız için Safiye Sultan ismini önermiş
Doğruymuş duyduğum. Geçen burda bir arkadaşa 9 buçuk demişler, size 10, bana 12 hiç hoş değil. Yeter ki doğru ve güzel sonuçlar alalım, sorunsuz atlatalım daAmin sizin de sonuçlarınız tertemiz gelsin inşallah. Yaşadığım yerde çok bir seçeneğim yoktu zaten o yüzden ben doktorumu dinlemeyi tercih ettim. 10 bin ödedik biz
Ya dün akşamdan beridir ara ara bende de kıpırtı var titreme gibi böyle 14+4 olduk aöa mümkün müdür bilmemKızlar yaa göbek deliğimin bbirkaç parmak altında sanki bi takım kıpırtılar var bu bebişimdir di mi çok heyecanlandım
İnşallah bebişlerdir onlarYa dün akşamdan beridir ara ara bende de kıpırtı var titreme gibi böyle 14+4 olduk aöa mümkün müdür bilmem
Dolar kuru arttığı için fiyatı yükseltiyo olabilirler belkiDoğruymuş duyduğum. Geçen burda bir arkadaşa 9 buçuk demişler, size 10, bana 12 hiç hoş değil. Yeter ki doğru ve güzel sonuçlar alalım, sorunsuz atlatalım da