• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Arkadaşlar fetal DNA testi yaptırmak istiyorum ben de ancak güvenilir olması çok önemli. Doktorum Genox firmasını önerdi ama çok fazla şikayet okudum hakkında. Geç gelmesi, yanlış sonuçlar, saygısız tavırlar vs. gibi. Ben de bu sabah bilgi almak için aradım açmadılar, yazdım cevap vermediler. Saatler sonra geri döndüler ve bölge sorumlusunun tavrı çok da hoşuma gitmedi. Kafam korkunç karıştı açıkçası. İntergeni de çok duydum ya da başka da tavsiyeleriniz varsa çok mutlu olurum 🙏🏻☺️ En iyisi diyebileceğimiz, güvenilir hangi firmalar var? Öyle bir süreç ki çok doğru adım atmak istiyoruz hepimiz haliyle 🌺
Ben eurofinsde yaptırdım, fransaya gönderiyorlar. 370 euroydu sanırım fiyatı da.
Premed Prenatal Tanı diye de geçiyor ismi

Selam kızlar uzun zamandır ilk defa ancak bakabiliyorum sayfaya cinsiyetimiz perşembe belli olacak inşallah Çin takvimine bakıp doğru çıkan oldu mu acaba aranızda merak işte 😀 hayırlı ramazanlar dilerim ayrıca 🌙
Doktor tahmin etti sadece erkek diye şuan tutuyor çin takvimiyle netleşirse bakcaz duruma 😅

Kızlar çok kötüyüm ya sanırım soğuk algınlığı. Sırtım batıyor. Etlerim ağrıyor resmen ve üşüyorum önerisi olannnn

Kızlar bende 11+2 oldum. 25 Marta tekrar randevu aldım ense kalınlığına ve burnuna bakıcam dedi o zaman da 13+1 oluyoruz. İkili tarama dedikleri bunlar mı internetten baktım ama çokta bişi anlamadım.
Evet canım 1 tüpte senden kan alacaklar

Hamilelik günlüğünü görmek isteyenler için
Önce profil resmine tıkla
Ardından hesap detaylarından bebeğinizin tahmini doğum gününü girin
Daha sonra forum seçeklerinden Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle kutucuğunu işaretle
En alta inip KAYDET
Linakiz Linakiz bu işe el at canım ilk sayfaya eklemek istersen 😊

Eklentiler

• 20240312_155440.jpg
    20240312_155440.jpg
    92,4 KB · Görüntüleme: 33
  • 20240312_155359.jpg
    20240312_155359.jpg
    91,5 KB · Görüntüleme: 34
  • 20240312_155310.jpg
    20240312_155310.jpg
    94,4 KB · Görüntüleme: 36
  • 20240312_155204.jpg
    20240312_155204.jpg
    79,9 KB · Görüntüleme: 35
Arkadaşlar fetal DNA testi yaptırmak istiyorum ben de ancak güvenilir olması çok önemli. Doktorum Genox firmasını önerdi ama çok fazla şikayet okudum hakkında. Geç gelmesi, yanlış sonuçlar, saygısız tavırlar vs. gibi. Ben de bu sabah bilgi almak için aradım açmadılar, yazdım cevap vermediler. Saatler sonra geri döndüler ve bölge sorumlusunun tavrı çok da hoşuma gitmedi. Kafam korkunç karıştı açıkçası. İntergeni de çok duydum ya da başka da tavsiyeleriniz varsa çok mutlu olurum 🙏🏻☺️ En iyisi diyebileceğimiz, güvenilir hangi firmalar var? Öyle bir süreç ki çok doğru adım atmak istiyoruz hepimiz haliyle 🌺
Canım ben 3 doktordan da genoksla ilgili iyi seyler duymadım. Ad genetikte yaptır gem uygun .ben ankarada yasiyorum ankarada yapılıyor belki senin bulundugun sehirde de vardir

Hamilelik günlüğünü görmek isteyenler için
Önce profil resmine tıkla
Ardından hesap detaylarından bebeğinizin tahmini doğum gününü girin
Daha sonra forum seçeklerinden Başkalarının mesaj altındaki imzalarını görüntüle kutucuğunu işaretle
En alta inip KAYDET
Linakiz Linakiz bu işe el at canım ilk sayfaya eklemek istersen 😊
Hahahas şükür şimdi görüyorum 😅😅 A adenliya

Back