- 27 Şubat 2024
- 321
- 430
- 18
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin güzel yavruKızlar nipty testi sonucum çıktı tertemiz çok şükür. Cinsiyetimiz de erkek zaten erkek hissediyordum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gözünüz aydın sağlıkla gelsin güzel yavruKızlar nipty testi sonucum çıktı tertemiz çok şükür. Cinsiyetimiz de erkek zaten erkek hissediyordum
Kız ben hep senin günlüğe bakıyorum heyecanla bebişin karnnda yukarı cıkmasını beklıyorumBenimde perşembe günü gerçekten geçmek bilmiyor
hangi şehirdesin canmArkadaşlar fetal DNA testi yaptırmak istiyorum ben de ancak güvenilir olması çok önemli. Doktorum Genox firmasını önerdi ama çok fazla şikayet okudum hakkında. Geç gelmesi, yanlış sonuçlar, saygısız tavırlar vs. gibi. Ben de bu sabah bilgi almak için aradım açmadılar, yazdım cevap vermediler. Saatler sonra geri döndüler ve bölge sorumlusunun tavrı çok da hoşuma gitmedi. Kafam korkunç karıştı açıkçası. İntergeni de çok duydum ya da başka da tavsiyeleriniz varsa çok mutlu olurum En iyisi diyebileceğimiz, güvenilir hangi firmalar var? Öyle bir süreç ki çok doğru adım atmak istiyoruz hepimiz haliyle
Oyyy ne kadar güzel rabbim ikisini birden nasip etmiş MaşallahLinakiz ben de bebislerimin cinsiyetlerini öğrendim biri kız biri erkek
Ben doktorumun önerisiyle genlab diye bir yerde yaptırdım yorumları iyiydi doktorum da yıllardır bu firmayla çalışıyorum dediği için güvendim. Bir araştır istersenBir de geçen cuma çok şiddetli bir kanamam oldu birden bire, düşük yapıyorum diye koştum doktora. Çok şükür iyi miniğim hatta rahim içi hiç bir kanama alanı yok dedi çok şükür doktor, vajen kaynaklı dedi. Bugün de ikili test için kan verdik, ultrason da herşey normal gözüküyor dedi ama içime korku düştü bir kere. Bir daha olursa diye aklım gidiyor. Hayatımda bu kadar korktuğumu bilmiyorum. Bunun nedenini bulana kadar da içim rahat etmeyecek sanırım. Bir daha olmaz inşallah
Bugünki hamilelik günlüğüne baktın mı Erkek için Ali Galip kız için Safiye Sultan ismini önermişBen doktorumun önerisiyle genlab diye bir yerde yaptırdım yorumları iyiydi doktorum da yıllardır bu firmayla çalışıyorum dediği için güvendim. Bir araştır istersen
Günlük de neydi ay bilemedimKız ben hep senin günlüğe bakıyorum heyecanla bebişin karnnda yukarı cıkmasını beklıyorum
Evet ikili tarama kontrolü ekstra olarak bide kan veriyorsunKızlar bende 11+2 oldum. 25 Marta tekrar randevu aldım ense kalınlığına ve burnuna bakıcam dedi o zaman da 13+1 oluyoruz. İkili tarama dedikleri bunlar mı internetten baktım ama çokta bişi anlamadım.
Ultrasonda burun kemiği ve ense kalınlığına bakıldıktan sonra aynı gün kan da vereceksiniz.Kızlar bende 11+2 oldum. 25 Marta tekrar randevu aldım ense kalınlığına ve burnuna bakıcam dedi o zaman da 13+1 oluyoruz. İkili tarama dedikleri bunlar mı internetten baktım ama çokta bişi anlamadım.
Kırklareli/Lüleburgazdayım canım ama hepsinin temsilcilikleri var ve eve yönlendiriyorlar diye biliyorum yanlış duymadıysam.hangi şehirdesin canm
Ayyy ne kadar guzelllLinakiz ben de bebislerimin cinsiyetlerini öğrendim biri kız biri erkek
Kız altta yazıyo imza alanında hamilelik günlüğü 15. HaftadasınGünlük de neydi ay bilemedim
Çok teşekkürler araştıracağım memnun kaldığına sevindimBen doktorumun önerisiyle genlab diye bir yerde yaptırdım yorumları iyiydi doktorum da yıllardır bu firmayla çalışıyorum dediği için güvendim. Bir araştır istersen
Ben bi türlü göremedim bu imza alanını nerde yazıyor atsana foto.Kız altta yazıyo imza alanında hamilelik günlüğü 15. Haftadasın