• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Yemin ederim çalışmaktan yoruldum, hamileyim diye mobing yemekten yoruldum. Komple yoruldum.
O kadar iyi anlıyorum ki seni, grafikerim 1 patrona bağlıyken, yurtdışına çalıştıgımız için patronum aynı sitelerde magazalarımız olan başka bir arkadaşıyla ortak oldular ve 2 patrona bağlı olmaya başladım. Onun ofisine taşındık (ofids dediğimde imalathane) boya kokusu adamlar biyerde tek tuvalet var hiç hijyenik değildi. Evime de iş yeri 1.5 saat uzamıştı. Diğer patron çok zorba düşüncesiz beni görmezden gelen birisiydi. Hamile hamile yollarda git gel çok zorlanıyodum emir vermeler laf söylemeler vs vs. Artık dayanamadım ve asıl patronuma durumu anlattım gayet güzel konuştum ve böyle gidecekse müsaade istedigimi söyledim. Ya evden çalışayım ya istifa ediyorum dedim. Sağolsun 3 senelik çalışanını yüzüstü bırakmadı evden çalışmama olanak tanıdı o gün bugündür evden devam ediyorum.

Kızlar sizce benim cinsiyet ne vajinal ultrason

Eklentiler

• 96C48509-A30D-479D-9B5C-9467CA4E7CB1.jpeg
    96C48509-A30D-479D-9B5C-9467CA4E7CB1.jpeg
    60,5 KB · Görüntüleme: 47
O kadar iyi anlıyorum ki seni, grafikerim 1 patrona bağlıyken, yurtdışına çalıştıgımız için patronum aynı sitelerde magazalarımız olan başka bir arkadaşıyla ortak oldular ve 2 patrona bağlı olmaya başladım. Onun ofisine taşındık (ofids dediğimde imalathane) boya kokusu adamlar biyerde tek tuvalet var hiç hijyenik değildi. Evime de iş yeri 1.5 saat uzamıştı. Diğer patron çok zorba düşüncesiz beni görmezden gelen birisiydi. Hamile hamile yollarda git gel çok zorlanıyodum emir vermeler laf söylemeler vs vs. Artık dayanamadım ve asıl patronuma durumu anlattım gayet güzel konuştum ve böyle gidecekse müsaade istedigimi söyledim. Ya evden çalışayım ya istifa ediyorum dedim. Sağolsun 3 senelik çalışanını yüzüstü bırakmadı evden çalışmama olanak tanıdı o gün bugündür evden devam ediyorum.
Ben istifa edeyim diye gözümün içine bakar hayatım. Keşke öyle bir imkan olsa, çıkartamıyor ya şimdi hamile olduğum için istifaya zorluyor ki yerime hamile olmayan birini bulsun :)

Egoluk başka birşey değil. Ne yapıyorlar ?
Uzak yerlere duruşmaya gönderme, adliyede koşturmacalı bir işe gönderme, ağrım olur bir iki saat erken müsaade isterim laf etmeler, mesaj atıp iş sormalar dinlendiğim saatlerde, normalde 16.30 da çıkmam gerekiyor kanunen sabah 9 dan akşam minimum 7 ye kadar çalıştırmalar. Saymakla bitmez şerefsizlerin yaptıklarını. Güya karı koca kadın hamileyken çok sıkıntı çekmiş ama demek ki.... Bir de hamileyim diye ofisine ayak bile sürmemiş kadın bu ama gel gör ki benden ırgatları gibi çalışmamı bekliyorlar. Allah biliyor ya hamile halimle kabul edecek düzgün bir iş bulsam bugün çıkarım ama malum...

Çok folik asit var iyimi acaba diye merak ettim bide ben 10 haftalığım 2 hafta tek mi kullanacam
Canım markaların içeriklerini bilemem hangi marka iyidir kötüdür bilemem .benim doktorum 12.haftada folik asiti bırakıyoruz dedi.genel olarak 12.hafta bırakılıyor.istisna değişiklikler olabilir belki doktorun söyler

Arkadaşlar bugün biraz kabızlık vardı söylemesi ayıp. Wcde sag kasigima bir sancı girdi ama kanama vs olmadı. İkınmak bebege zarar verir mi çok korktum

Arkadaşlar bugün biraz kabızlık vardı söylemesi ayıp. Wcde sag kasigima bir sancı girdi ama kanama vs olmadı. İkınmak bebege zarar verir mi çok korktum
Çok zorlamaman gerekiyor canım gün kurusu yemeyi dene çok iyi geliyor

ben başladım bugün canım.. bi sorun olmazsa devam edeceğim. bi hafta sonra randevu alıp gideceğim o zaman doktora da sorucam suyunda kesede vs olumsuz bir şey var mı diye. yok derse devam etmeyi düşünüyorum 😊
Bende mesaj attım doktoruma eşim kv herkes tutma su icmen lazım bol bol diyo

Bende mesaj attım doktoruma eşim kv herkes tutma su icmen lazım bol bol diyo
ben doktoruma sormuştum o da söyledi sıvı alımına dikkat et dedi. eğer dengeleyebilirsem devam ederim ama. kontrole gittiğimde olmaz yetersiz derse bende bırakırım.. başka bir can daha taşıyoruz tabi dikkat etmemiz lazım

Back