• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Benim de doktorum 10+0 da 3.3 mm gördü. Dün çift rahmim olduğu için kanamam oldu, 11+1 deyim acile gittim, oradaki doktor 0.5e düşmüş dedi. Ne kadar doğru gördü bilmiyorum pazartesi kendi doktoruma gideceğim ama ense kalınlığı değişebilen birşey. Kaldı ki seninki çok da yüksek değil. Ama benim tavsiyem yine de nipt testi yaptırman. İçin rahat eder.
Az önce yanlışlıkla A adenliya yı etiketlemişim
tekrar atayım.
İçimi rahatlattın teşekkür ederim canım.Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah boş endişeler olsun bunlar🤲🏻. Pazartesi güzel haberini bekliyorum canım

Kızlar maya takvimi buldum oğlum temmuz da doğmuştu tuttu atıyım sizde bakım bende kız gözüküyor sizdede aynımı hamile kaldığınız yasa bakın üç dogumum da tuttu 🤣🤣🤣yas 18 ilk kızım Mayısin 3
Yaş 19 oğlum mayısın 15
Yaş 28 temmuz oğlum
Sonuncu bakalım 😍😍😍
Bu takvimlerde yaşı nasıl hesaplıyorsunuz yıl olarak girdigin yaş mı aynımı doldurdugundaki yaş mı

Gömlek giyip pişman olan ben 🤣🤣🤣🤣 Allah'ım patliycak gibiyim sanki cuma doktora gittik yine cinsiyet göstermedi ağrım vardı konturole gitmiştim Perşembe günü tekrar gidicem ulturosana göre şuan 13+2 oldum 😍😍😍
Ay maşallahh bu göbiş nee🥰

Kızlar maya takvimi buldum oğlum temmuz da doğmuştu tuttu atıyım sizde bakım bende kız gözüküyor sizdede aynımı hamile kaldığınız yasa bakın üç dogumum da tuttu 🤣🤣🤣yas 18 ilk kızım Mayısin 3
Yaş 19 oğlum mayısın 15
Yaş 28 temmuz oğlum
Sonuncu bakalım 😍😍😍
Hahahha benim de ilk doğumum tuttu ikincisi erkek diyor bakalım 😂😂

Canımm sen neler yapıyorsun nerelerdesin
Kuşum ben eşimle beraber 1 haftadır hastayım. Daha yeni yeni toparlıyorum. Çok ağır geçti malesef ☹️ Sinüzitten dolayı başım felaket ağrıyordu, nefes alamıyordum. Ateşim ise 37.6-37.7 civarındaydı ve artıyordu dayanamadım 2-3 gün falan parol kullanmak zorunda kaldım, ateş bebeğe çok zararlı diye, dedim hastalıktan bişey olacağına iyileşmeye çalışırken risk alayım, günde en fazla 2 tane içtim bi 2-3 gün aldım parolu. Sonra çok şükür biraz daha toparladım. Şimdi hala daha sinüzit ile ufak savaşımız devam ediyor 😭 şimdi önümüzdeki 4 günü sabırsızlıkla bekliyorum hem ilaç ve hastalıktan sonra bebektoş nasıl diye, hem cinsiyetini öğreniriz belki diye ☺️ bi de göbeğim çıkmaya başladı baya minik hamile göbeği 😍😍

İyi akşamlar hanimlar sizdede varmı ayak uyuşması resmen kirap giriyor

İçimi rahatlattın teşekkür ederim canım.Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah boş endişeler olsun bunlar🤲🏻. Pazartesi güzel haberini bekliyorum canım
Ne demek, insanın böyle zamanlarda güzel birşeyler duymaya çok ihtiyacı oluyor. Umarım hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza, Eylül gelince kaç numara bez kullandığımızı falan konuşalım ♥️

Ay kızlar valla ne güzel burdan sürekli konuşabiliyorsunuz. benim hala çok tansiyonum düşüp duruyor, bi doğru düzgün kendime gelemedim. ben de 14+1 oldum artık. 12+4 de kontrole gittik herşey yolunda çok şükür. 2 li test sonucum iyi çıktı çıktı. fetal DNA da yaptırdık. 10-12 iş günü içinde çıkar dediler bakalım bekliyoruz merakla. eşim çok kız istiyor ama çevremde beni gören herkes erkek hissediyor. ben de sanki erkek olacakmış gibi hissediyorum bakalım haftaya öğrenceğiz kısmetse. bu hafta ufak ufak kasık ağrılarım arttı, rahim büyüme ağrıları sanırsam. mide bulantım devam benim valla doktor geçer demişti ama hiç geçmedi

Yaş 19 oğlum mayısın 15
Yaş 28 temmuz oğlum
Sonuncu bakalım 😍😍😍
Ya bu takvime bakmak için sene olarak 37 ama ay olarak daha 36 .hangine bakmam lazım 😅

Ya bu takvime bakmak için sene olarak 37 ama ay olarak daha 36 .hangine bakmam lazım 😅
Erkek gözüküyor 36 ya bakman lazim hamile kaldığın yaş 36 çünkü bakalım cikicakmin

Back