Gerçekten maşallah bebiş nasıl yer etmiş annesinin karnında maşallah tekrardan yavru bende 14+2 yim ama hala ayva göbegi gibiNe giysem dar liyor beni hamilelik sayısı yüzünden karnın büyüyor hemen
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Gerçekten maşallah bebiş nasıl yer etmiş annesinin karnında maşallah tekrardan yavru bende 14+2 yim ama hala ayva göbegi gibiNe giysem dar liyor beni hamilelik sayısı yüzünden karnın büyüyor hemen
Bende en son 12+5 haftalıkken gittim 25 martta randevum var 16 17 haftalık olmuş olucaz gittigimizdeBen 13ü bitirmek üzereyim 2 haftaya giderim ancak cinsiyet için, en son 12 haftalıkken gitmiştim
Ben yarından itibaren elenatal 2 kullanmaya başlıcam canım 25indw randevum var o zaman 16 17 haftalık olmuş olucam demir ilacına başlarız konuşuruz demiştiKızlar doktorum multivitamin demir ve D vitamini yazdı.Bu multivitamin içinde demir zaten oluyor ikisini bir almak fazla gelmez mi acaba dün sordum ama Bi geçiştirdi sanki tatmin olmadım.Sizler nasıl alıyorsunuz
İnşallah cnm benimde içimden kız geçiyorAyy kız o zaman kesin canım Anneler görüyor işte
Öyle deme ayva göbeği olucak sana karpuz göbeğiGerçekten maşallah bebiş nasıl yer etmiş annesinin karnında maşallah tekrardan yavru bende 14+2 yim ama hala ayva göbegi gibi
Aslında bende park yatak istemiyordum ama herkes kesin al çok kullanışlı diye diye aklımı karıştırdıCanım ben joie illusion modelini aldım çok araştırdım.Park yataklar bana hep kaba gelir ama pratik diye almak istiyordım.Bu içlerinde hem kibar hem çok sağlam
Allah gönlümüze göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kuzucumAdeti düzenli yasamadigim için doğumdan sonra son adet bilinmiyor 11 dedim ama doktor bu persenbe kesinlestir dedi ozmanda cinsiyeti soyliycek şuan 13+2 yım okadar merak ediyorum ki gerçi içimden kız geçiyor
regenesis omega 3 yazmıştı doktorum bana içemedim kokusu berbat etti beni bnde doğal yollardan alıyorum vitaminimi kontrolümde konuşacağım bu konuyu tekrardan kimyasal almaktansa çareyi böyle buldum ben kndimceKızlar doktorum multivitamin demir ve D vitamini yazdı.Bu multivitamin içinde demir zaten oluyor ikisini bir almak fazla gelmez mi acaba dün sordum ama Bi geçiştirdi sanki tatmin olmadım.Sizler nasıl alıyorsunuz
Regenesisin bende multivitamini var hepsi bir arada canımregenesis omega 3 yazmıştı doktorum bana içemedim kokusu berbat etti beni bnde doğal yollardan alıyorum vitaminimi kontrolümde konuşacağım bu konuyu tekrardan kimyasal almaktansa çareyi böyle buldum ben kndimce
doğal yollardan yeterli gelmiyor malesef canım gece içip yat yoksa bulantı hissi feciregenesis omega 3 yazmıştı doktorum bana içemedim kokusu berbat etti beni bnde doğal yollardan alıyorum vitaminimi kontrolümde konuşacağım bu konuyu tekrardan kimyasal almaktansa çareyi böyle buldum ben kndimce
İnşallah cnm hepimizin ki sağlıklı doğsunAllah gönlümüze göre hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin kuzucum
Kuzum ben hap kullanamıyorum küçükleri içiyorum ama büyükleri kullanamıyorum yutmaya çalıştım boguluyordum içini çıkarıp içtiğim için sanırım kokusu çok ağır gldi şurup falan herhngi birşey varsa eğer onu kullanacağımdoğal yollardan yeterli gelmiyor malesef canım gece içip yat yoksa bulantı hissi feci
Kapsülün mü içini çıkarıp içiyprsun?Kuzum ben hap kullanamıyorum küçükleri içiyorum ama büyükleri kullanamıyorum yutmaya çalıştım boguluyordum içini çıkarıp içtiğim için sanırım kokusu çok ağır gldi şurup falan herhngi birşey varsa eğer onu kullanacağım
O şekil zararlı diye okumuştum bi yerde canım kapsülün içini çıkarıp içmeyin diyorduKuzum ben hap kullanamıyorum küçükleri içiyorum ama büyükleri kullanamıyorum yutmaya çalıştım boguluyordum içini çıkarıp içtiğim için sanırım kokusu çok ağır gldi şurup falan herhngi birşey varsa eğer onu kullanacağım
Aynen kapsülün içini çıkarıp içmeye çalışmıştım ama zaten kokudan içemedim yani boşuna almış oldum hapı da. Benim de en büyük sorunum bu işte büyük hapları yutamiyorumO şekil zararlı diye okumuştum bi yerde canım kapsülün içini çıkarıp içmeyin diyordu
Benim de doktorum 10+0 da 3.3 mm gördü. Dün çift rahmim olduğu için kanamam oldu, 11+1 deyim acile gittim, oradaki doktor 0.5e düşmüş dedi. Ne kadar doğru gördü bilmiyorum pazartesi kendi doktoruma gideceğim ama ense kalınlığı değişebilen birşey. Kaldı ki seninki çok da yüksek değil. Ama benim tavsiyem yine de nipt testi yaptırman. İçin rahat eder.3mm kaar normal kabul ediliyor 3 ü gecince burunnu detaylı inceliyorlar. Ama bunlar da baslı basına belirteç değil. Mesela erkek bebeklerde veya iri bebeklerde daha kalın ense olabiliyor. O haftaya gore 2,5 normal demekki. Sizin 1,9. Bakılması gereken daha birçok şey var.
Benim de doktorum 10+0 da 3.3 mm gördü. Dün çift rahmim olduğu için kanamam oldu, 11+1 deyim acile gittim, oradaki doktor 0.5e düşmüş dedi. Ne kadar doğru gördü bilmiyorum pazartesi kendi doktoruma gideceğim ama ense kalınlığı değişebilen birşey. Kaldı ki seninki çok da yüksek değil. Ama benim tavsiyem yine de nipt testi yaptırman. İçin rahat eder.Kızlar bugün kontrolüm vardı. 10+6yız bugün. Doktor ilk ense şeffaflığı biraz kalın gibi gözüküyor dedi ölçtü 1.9 çıktı. 2.5 mme kadar normal dedi ama başta kalın demesi beni biraz üzdü,zaten sabah bi buruk uyanmıştım tutamadım kendimi ağladım biraz. Güzel şeyler duymaya ve dualarınıza ihtiyacım var sanırım