- 1 Eylül 2022
- 492
- 420
- 33
İçimi rahatlattın teşekkür ederim canım.Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah boş endişeler olsun bunlarBenim de doktorum 10+0 da 3.3 mm gördü. Dün çift rahmim olduğu için kanamam oldu, 11+1 deyim acile gittim, oradaki doktor 0.5e düşmüş dedi. Ne kadar doğru gördü bilmiyorum pazartesi kendi doktoruma gideceğim ama ense kalınlığı değişebilen birşey. Kaldı ki seninki çok da yüksek değil. Ama benim tavsiyem yine de nipt testi yaptırman. İçin rahat eder.
Az önce yanlışlıkla A adenliya yı etiketlemişim
tekrar atayım.
Bu takvimlerde yaşı nasıl hesaplıyorsunuz yıl olarak girdigin yaş mı aynımı doldurdugundaki yaş mıKızlar maya takvimi buldum oğlum temmuz da doğmuştu tuttu atıyım sizde bakım bende kız gözüküyor sizdede aynımı hamile kaldığınız yasa bakın üç dogumum da tuttuyas 18 ilk kızım Mayısin 3
Yaş 19 oğlum mayısın 15
Yaş 28 temmuz oğlum
Sonuncu bakalım
Canımm sen neler yapıyorsun nerelerdesinYaaa kuzum benim çok sevindim
Ay maşallahh bu göbiş neeGömlek giyip pişman olan benAllah'ım patliycak gibiyim sanki cuma doktora gittik yine cinsiyet göstermedi ağrım vardı konturole gitmiştim Perşembe günü tekrar gidicem ulturosana göre şuan 13+2 oldum
Hahahha benim de ilk doğumum tuttu ikincisi erkek diyor bakalımKızlar maya takvimi buldum oğlum temmuz da doğmuştu tuttu atıyım sizde bakım bende kız gözüküyor sizdede aynımı hamile kaldığınız yasa bakın üç dogumum da tuttuyas 18 ilk kızım Mayısin 3
Yaş 19 oğlum mayısın 15
Yaş 28 temmuz oğlum
Sonuncu bakalım
Kuşum ben eşimle beraber 1 haftadır hastayım. Daha yeni yeni toparlıyorum. Çok ağır geçti malesefCanımm sen neler yapıyorsun nerelerdesin
Hamile kaldığın yaş cnmBu takvimlerde yaşı nasıl hesaplıyorsunuz yıl olarak girdigin yaş mı aynımı doldurdugundaki yaş mı
Gerçekten miHahahha benim de ilk doğumum tuttu ikincisi erkek diyor bakalım
Ne demek, insanın böyle zamanlarda güzel birşeyler duymaya çok ihtiyacı oluyor. Umarım hepimiz sağlıcakla alalım kucağımıza, Eylül gelince kaç numara bez kullandığımızı falan konuşalımİçimi rahatlattın teşekkür ederim canım.Sağlıkla kucağımıza alalım inşallah boş endişeler olsun bunlar. Pazartesi güzel haberini bekliyorum canım
Yoğunum bu ara kuzum ondan giremedim pek iyiyiz ama mide bulantım azaldı çok şükür sadece bebişi görmeyeli baya oldu ya özledim merak ediyorumFatmaben kuzum seninde sesin soluğun çıkmıyor sen nasılsın göremedim seni
Bende iyiyim merak ettim seni de aman başka bir sorun olmasınYoğunum bu ara kuzum ondan giremedim pek iyiyiz ama mide bulantım azaldı çok şükür sadece bebişi görmeyeli baya oldu ya özledim merak ediyorumsen neler yapıyorsun
Bende yüzünü falan görmedim ama pembe çiçekli kundakta bebek vardı kucağımda yanımda lila papatyalı parlak bir çanta vardı doktorda kız dedi bakalım değişecek miAyy kız o zaman kesin canımAnneler görüyor işte
Yok çok şükür kuzum çok sağolBende iyiyim merak ettim seni de aman başka bir sorun olmasın
Ya bu takvime bakmak için sene olarak 37 ama ay olarak daha 36 .hangine bakmam lazımKızlar maya takvimi buldum oğlum temmuz da doğmuştu tuttu atıyım sizde bakım bende kız gözüküyor sizdede aynımı hamile kaldığınız yasa bakın üç dogumum da tuttuyas 18 ilk kızım Mayısin 3
Yaş 19 oğlum mayısın 15
Yaş 28 temmuz oğlum
Sonuncu bakalım
Erkek gözüküyor 36 ya bakman lazim hamile kaldığın yaş 36 çünkü bakalım cikicakminYa bu takvime bakmak için sene olarak 37 ama ay olarak daha 36 .hangine bakmam lazım
Seneye bakarsak bende 30 ama daha 29 zumYa bu takvime bakmak için sene olarak 37 ama ay olarak daha 36 .hangine bakmam lazım
Ama hamile kaldığın ay OcakErkek gözüküyor 36 ya bakman lazim hamile kaldığın yaş 36 çünkü bakalım cikicakmin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?