• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    238
Kızlar artık kasık ağrım aşırı derecede şiddetlendi farkındayım yorgunluktan ayakta fazla durmaktan oluyor sıcak su uyguluyorum iyi geliyor ama sonra yine aynı sanki hiç dinlenemiyorum salsalar beni uyuycak durumdayım devamlı.merdiven inip cikiyorum sizde durumlar nedir

Gömlek giyip pişman olan ben 🤣🤣🤣🤣 Allah'ım patliycak gibiyim sanki cuma doktora gittik yine cinsiyet göstermedi ağrım vardı konturole gitmiştim Perşembe günü tekrar gidicem ulturosana göre şuan 13+2 oldum 😍😍😍
Aneemmm kız bu ne 6-7 aylık hamile gibi olmuşsun sen ay maşallahhh 😅😅

Amin cnm çok saol 😍😍😍su cinsiyeti ogrenseydik beyfendimi kizmi belli etmiyor göstermiyor ulturosana göre 13+2 hız persenbe tekrar gidicem 😍😍
Ben 13ü bitirmek üzereyim 2 haftaya giderim ancak cinsiyet için, en son 12 haftalıkken gitmiştim :halay:

3mm kaar normal kabul ediliyor 3 ü gecince burunnu detaylı inceliyorlar. Ama bunlar da baslı basına belirteç değil. Mesela erkek bebeklerde veya iri bebeklerde daha kalın ense olabiliyor. O haftaya gore 2,5 normal demekki. Sizin 1,9. Bakılması gereken daha birçok şey var.
Teşekkür ederim hormonların da etkisiyle biraz daha hassaslaştım sanırım. Normal gözüküyor ama yine de işte bi gerildim

Valla kızlar bende çarşamba gidicem bakalım 12+5 olmus olucak. İnşallah iyi çıkar ikili de. Bebiş te iyidir. İlk hamileliğimde cok rahattım. Herşey mükemmel falandı🙈 ama işte kordon kazası oldu dogumda. O sebeple şimdi hep bir panik halindeyim doktor iyi dese bile suratından analiz yapıyorum istemeden. Eşime diyorum suratı mı ekşidi bi an die

Valla kızlar bende çarşamba gidicem bakalım 12+5 olmus olucak. İnşallah iyi çıkar ikili de. Bebiş te iyidir. İlk hamileliğimde cok rahattım. Herşey mükemmel falandı🙈 ama işte kordon kazası oldu dogumda. O sebeple şimdi hep bir panik halindeyim doktor iyi dese bile suratından analiz yapıyorum istemeden. Eşime diyorum suratı mı ekşidi bi an die
Her gebelik kendine özel canım hiç eski tecrübeni aklına getirip endişelenme. Bu günleri özleyeceğiz o yüzden güzel geçirelim.Güzel hatırlayalım. (Yazan da az önce zırıl zırıl ağlayan ben 😂)

Cnm son bir ay kala her hafta git konturole bu durumu doktorun biliyorsa sezeryan olayida olabilir dikkat kendine de bebegede

Gömlek giyip pişman olan ben 🤣🤣🤣🤣 Allah'ım patliycak gibiyim sanki cuma doktora gittik yine cinsiyet göstermedi ağrım vardı konturole gitmiştim Perşembe günü tekrar gidicem ulturosana göre şuan 13+2 oldum 😍😍😍
Maşllah canım seninki öne geçmiş desene o zaman günlerimiz yakındı bziim seninle diye hatırlıyorum ve

Maşllah canım seninki öne geçmiş desene o zaman günlerimiz yakındı bziim seninle diye hatırlıyorum ve
Adeti düzenli yasamadigim için doğumdan sonra son adet bilinmiyor 11 dedim ama doktor bu persenbe kesinlestir dedi ozmanda cinsiyeti soyliycek şuan 13+2 yım okadar merak ediyorum ki gerçi içimden kız geçiyor 😍😍

Kızlar doktorum multivitamin demir ve D vitamini yazdı.Bu multivitamin içinde demir zaten oluyor ikisini bir almak fazla gelmez mi acaba dün sordum ama Bi geçiştirdi sanki tatmin olmadım.Sizler nasıl alıyorsunuz

Kızlar rüyanızda hiç bebek cinsiyeti görüyor musunuz genelde doğru çıkıyor sordum doğum yapanlara çevremde 😂

Kızlar rüyanızda hiç bebek cinsiyeti görüyor musunuz genelde doğru çıkıyor sordum doğum yapanlara çevremde 😂
Ben oğluma hamileyken doğum yaptığımı oğlumu kucağımda gördüm ve tekrar hamile olduğumu görmüştüm karnıma baktığımda ve şuan oğlum doğdu ve hamileyim kız görmüştüm bakalım kız mı persenbe gorucez 😍😍😍

Ben oğluma hamileyken doğum yaptığımı oğlumu kucağımda gördüm ve tekrar hamile olduğumu görmüştüm karnıma baktığımda ve şuan oğlum doğdu ve hamileyim kız görmüştüm bakalım kız mı persenbe gorucez 😍😍😍
Ayy kız o zaman kesin canım 😁😁Anneler görüyor işte 💕🥹

Back