- 10 Kasım 2022
- 5.111
- 4.214
- 103
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aneemmm kız bu ne 6-7 aylık hamile gibi olmuşsun sen ay maşallahhhGömlek giyip pişman olan ben Allah'ım patliycak gibiyim sanki cuma doktora gittik yine cinsiyet göstermedi ağrım vardı konturole gitmiştim Perşembe günü tekrar gidicem ulturosana göre şuan 13+2 oldum
Ben 13ü bitirmek üzereyim 2 haftaya giderim ancak cinsiyet için, en son 12 haftalıkken gitmiştimAmin cnm çok saol su cinsiyeti ogrenseydik beyfendimi kizmi belli etmiyor göstermiyor ulturosana göre 13+2 hız persenbe tekrar gidicem
Oy oy biz bu şekilde ogrenemiycezBen 13ü bitirmek üzereyim 2 haftaya giderim ancak cinsiyet için, en son 12 haftalıkken gitmiştim
Teşekkür ederim hormonların da etkisiyle biraz daha hassaslaştım sanırım. Normal gözüküyor ama yine de işte bi gerildim3mm kaar normal kabul ediliyor 3 ü gecince burunnu detaylı inceliyorlar. Ama bunlar da baslı basına belirteç değil. Mesela erkek bebeklerde veya iri bebeklerde daha kalın ense olabiliyor. O haftaya gore 2,5 normal demekki. Sizin 1,9. Bakılması gereken daha birçok şey var.
Ne giysem dar liyor beni hamilelik sayısı yüzünden karnın büyüyor hemenAneemmm kız bu ne 6-7 aylık hamile gibi olmuşsun sen ay maşallahhh
Aynen valla çok zor evde olup üç evladima bakarım.yine zorlanmamOh sen de biraz dinlenmiş olursun ya ben evde olmama rağmen zorlanıyorum diyorum çalışanların işi çok zor
Yok yok hiç gerilme doktorlar kotu soylese bile guzel dogma ihitimali daha yuksekTeşekkür ederim hormonların da etkisiyle biraz daha hassaslaştım sanırım. Normal gözüküyor ama yine de işte bi gerildim
Zaten hep duyuyoruz down dediler ama bebegim iyi diye. Ama genelde şeyi duymuyoruz doktor iyi dedi ama bebegim hasta dogduTeşekkür ederim hormonların da etkisiyle biraz daha hassaslaştım sanırım. Normal gözüküyor ama yine de işte bi gerildim
Güzel düşünelim güzel olsun. Her şey Allahtan buna itimadım tamYok yok hiç gerilme doktorlar kotu soylese bile guzel dogma ihitimali daha yuksek
Her gebelik kendine özel canım hiç eski tecrübeni aklına getirip endişelenme. Bu günleri özleyeceğiz o yüzden güzel geçirelim.Güzel hatırlayalım. (Yazan da az önce zırıl zırıl ağlayan ben )Valla kızlar bende çarşamba gidicem bakalım 12+5 olmus olucak. İnşallah iyi çıkar ikili de. Bebiş te iyidir. İlk hamileliğimde cok rahattım. Herşey mükemmel falandı ama işte kordon kazası oldu dogumda. O sebeple şimdi hep bir panik halindeyim doktor iyi dese bile suratından analiz yapıyorum istemeden. Eşime diyorum suratı mı ekşidi bi an die
Cnm son bir ay kala her hafta git konturole bu durumu doktorun biliyorsa sezeryan olayida olabilir dikkat kendine de bebegedeValla kızlar bende çarşamba gidicem bakalım 12+5 olmus olucak. İnşallah iyi çıkar ikili de. Bebiş te iyidir. İlk hamileliğimde cok rahattım. Herşey mükemmel falandı ama işte kordon kazası oldu dogumda. O sebeple şimdi hep bir panik halindeyim doktor iyi dese bile suratından analiz yapıyorum istemeden. Eşime diyorum suratı mı ekşidi bi an die
Maşllah canım seninki öne geçmiş desene o zaman günlerimiz yakındı bziim seninle diye hatırlıyorum veGömlek giyip pişman olan ben Allah'ım patliycak gibiyim sanki cuma doktora gittik yine cinsiyet göstermedi ağrım vardı konturole gitmiştim Perşembe günü tekrar gidicem ulturosana göre şuan 13+2 oldum
Adeti düzenli yasamadigim için doğumdan sonra son adet bilinmiyor 11 dedim ama doktor bu persenbe kesinlestir dedi ozmanda cinsiyeti soyliycek şuan 13+2 yım okadar merak ediyorum ki gerçi içimden kız geçiyorMaşllah canım seninki öne geçmiş desene o zaman günlerimiz yakındı bziim seninle diye hatırlıyorum ve
Canım ben joie illusion modelini aldım çok araştırdım.Park yataklar bana hep kaba gelir ama pratik diye almak istiyordım.Bu içlerinde hem kibar hem çok sağlamKızlarrrrr park yatak önerisi olan var mı
Ben oğluma hamileyken doğum yaptığımı oğlumu kucağımda gördüm ve tekrar hamile olduğumu görmüştüm karnıma baktığımda ve şuan oğlum doğdu ve hamileyim kız görmüştüm bakalım kız mı persenbe gorucezKızlar rüyanızda hiç bebek cinsiyeti görüyor musunuz genelde doğru çıkıyor sordum doğum yapanlara çevremde
Ayy kız o zaman kesin canım Anneler görüyor işteBen oğluma hamileyken doğum yaptığımı oğlumu kucağımda gördüm ve tekrar hamile olduğumu görmüştüm karnıma baktığımda ve şuan oğlum doğdu ve hamileyim kız görmüştüm bakalım kız mı persenbe gorucez