• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    244
Valla ben indirim varken dayanamadım battaniyedir aız mendilidir çoraptır 0-3 aylık 3-6 aylıık ve 6-9 aylık tulumdur zıbındır ikili takımdır tişörttür kazaktır aldım koydum kenara hepsinden azar azar🙂💖
Ben de az önce şunu aldım dayanamadım 3-6 aylık olarak 😍 beğendiğim şeylerden tek tuk bende aldım ama ne ne kadar almalı falan kafamda bir şey oturtamıyorum asla 😁 hangi süreçte çok çabuk büyüyorlar mesela ona göre o ayları az alalım gibi öneriler var mı acaba 🤨

Eklentiler

• IMG_2317.jpeg
    IMG_2317.jpeg
    83,8 KB · Görüntüleme: 153
Ben de az önce şunu aldım dayanamadım 3-6 aylık olarak 😍 beğendiğim şeylerden tek tuk bende aldım ama ne ne kadar almalı falan kafamda bir şey oturtamıyorum asla 😁 hangi süreçte çok çabuk büyüyorlar mesela ona göre o ayları az alalım gibi öneriler var mı acaba 🤨
mesela bana söylenenler ayaklı tulum yenidoğan ebatında çok almamalıymışız büyüyorlarmış hemen

Bayıldım buna çok şeker 🥰 canım zaten bebişler çok çabuk büyüyorlarmış yani sadece hastane çıkışı bir iki parçada zıbından başka tam ayına uygun alma derim ben öyle yapacağım cabuk büyüdükleri için aldıklarımızı giydiremeyecegiz çok. Benim ilk hamileligim annemden ve çevremden öğrendiğim kadarıyla söylüyorum cinsiyeti belli olsun artık bnde alışverişe başlayacağım

Evet kızlar görelim göbişleri Linakiz Linakiz akımı başlattı ben devam ettim sıradakiler gelsinn sırayla maşallah çekelim bu cuma gününde😂🧿🌸

Valla çilek guzeldi 2 hafta once falan baktım kokusu falan mis gibi. Bu hafta bidaha almayı dusunuyorum 😂. Ben ilk hamileliğimdede yedim hiç bişey olmadı noşsun zaten
Çoğu hormonlu oldugu için sordum canım. Yoksa başka neden olabılır 😊
Buarada ben yedım bir akrabamızz aa olurmu hormonlu zararlı dedıgı ıcın sızede sormak ıstedım 🤣

Çoğu hormonlu oldugu için sordum canım. Yoksa başka neden olabılır 😊
Buarada ben yedım bir akrabamızz aa olurmu hormonlu zararlı dedıgı ıcın sızede sormak ıstedım 🤣
Ay valla bilmiyorum da hava burada gunduzleri 20 derece belki gormon değildir yani kış mı geldi😂

Bayıldım buna çok şeker 🥰 canım zaten bebişler çok çabuk büyüyorlarmış yani sadece hastane çıkışı bir iki parçada zıbından başka tam ayına uygun alma derim ben öyle yapacağım cabuk büyüdükleri için aldıklarımızı giydiremeyecegiz çok. Benim ilk hamileligim annemden ve çevremden öğrendiğim kadarıyla söylüyorum cinsiyeti belli olsun artık bnde alışverişe başlayacağım
Kızlar benim şuan 11 aylık bir bebeğim var o yüzden yakın zamanda bu dediklerinizi tecrübe ettim paylaşayım😊 öncelikle bebeğin doğum kilosu önemli benim tosbiğim 3900 doğduğu için yeni doğanları çok kısa bir süre giydik ama yinede kusma problemimiz vardı günde 2-3 kıyafet değişiyorduk o sebeple en az bi 5 yenidoğan takım lazım olur , ilk 40 gün çok hızlı sonrasında ilk 3 ay da hızlı büyüyorlar 0-3 ay kısa süre ve 3-6 ayda kısa süre giyiliyor, birde benim tecrübem kalıplar hep dar , mesela heveslenerek aldığım ama myazlık yaz gelene kadar benim bebiş daha büyük olmuş hiç giydirmemişim yada 1 sefer giydirebildiğim takımlar var, o sebeple çok fazla önden alışveriş yapmak bence gerekli değil zaten birde o kadar çok hediye üst baş geliyor ki ben hepsini neredeyse gidip oğlana uygun şeylerle ayına göre değiştirip kullandım, birde bebeğiniz iri gelişen bir bebekse zaten asla ay uymuyor, örneğin benim kinin artık o hızlı büyüme zamanı geçti ama 8 aydan beri 12-18 ay alıyorum şuan boyları kısa gelmeye başladı artık 18-24 aya geçtim, mesela yazın kıyafetlerini şimdiden almıyorum çünkü kaç ay giyer kestiremiyorum, özetle yenidoğan kısmı mecbur alınacak ilk 6 ay diyeyim yani ama sonrasına hiç acele etmeyin hevesinizi alacak kadar alın sonrası bebeğinizin gelişimine göre zaten gidip alırsınız🥰

Kızlar benim şuan 11 aylık bir bebeğim var o yüzden yakın zamanda bu dediklerinizi tecrübe ettim paylaşayım😊 öncelikle bebeğin doğum kilosu önemli benim tosbiğim 3900 doğduğu için yeni doğanları çok kısa bir süre giydik ama yinede kusma problemimiz vardı günde 2-3 kıyafet değişiyorduk o sebeple en az bi 5 yenidoğan takım lazım olur , ilk 40 gün çok hızlı sonrasında ilk 3 ay da hızlı büyüyorlar 0-3 ay kısa süre ve 3-6 ayda kısa süre giyiliyor, birde benim tecrübem kalıplar hep dar , mesela heveslenerek aldığım ama myazlık yaz gelene kadar benim bebiş daha büyük olmuş hiç giydirmemişim yada 1 sefer giydirebildiğim takımlar var, o sebeple çok fazla önden alışveriş yapmak bence gerekli değil zaten birde o kadar çok hediye üst baş geliyor ki ben hepsini neredeyse gidip oğlana uygun şeylerle ayına göre değiştirip kullandım, birde bebeğiniz iri gelişen bir bebekse zaten asla ay uymuyor, örneğin benim kinin artık o hızlı büyüme zamanı geçti ama 8 aydan beri 12-18 ay alıyorum şuan boyları kısa gelmeye başladı artık 18-24 aya geçtim, mesela yazın kıyafetlerini şimdiden almıyorum çünkü kaç ay giyer kestiremiyorum, özetle yenidoğan kısmı mecbur alınacak ilk 6 ay diyeyim yani ama sonrasına hiç acele etmeyin hevesinizi alacak kadar alın sonrası bebeğinizin gelişimine göre zaten gidip alırsınız🥰
Aynını ben yaşadım benimki 36+5 te 52 cm 3,5 dogmustu. Ne 1 numara bezi bitirecek popiş varmıs ne de 50 cm aldıgım yenidogan tulumları gyecek. Nasip olmadı tabi ama aldıklarımın yarısından cogu bosunaymış. Bebeği büyüklüğüne gore degişiyor bi arkadaşta bize premature alın 1 numara buyuk diye tutturmustu onunki kücüktü. Bizimki 1 no paketi bitirmeden 2 ye gecermiş.

Kızlar geçen hafta pazartesi 26 Şubatta fetal dna testi yaptırdım İntergen'de, eve gelip kanımı aldılar, bu çarşamba da sonucu öğrendik temiz çok şükür. Fetal dna düşünenlere intergeni tavsiye ederim, süreç sorunsuz ilerledi.

Linakiz Linakiz canım cinsiyet erkek tabloya ekleyebilirsin, bu sene erkek senesi diyoruz doğru galiba 🩵 gönlüm kızdan yanaydı ama sağlıkla gelsin alışmaya çalışıyorum oğluş fikrine 👶🏻
benim de testim 6 martt geldi çok şükür her şey yolunda sizinde öyle olmasına çok sevindim. Vallahi bizim cinsiyet de Erkek :) ve ikinci cocuğum ilki de erkek :)

Back