2024 Eylül Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin Cinsiyeti

• Ankete Katılan
    226
Üzme canım kendini 😕 doktorunla görüştün mü? Ne dedi? Bir de kaç haftalıktın? 🤔 bol bol dinlen uzan kendini yorma bu aralar öyle diyorlar dikkat et sağlıkla ilerler hiç canını sıkma 🩷
Yarım saat bir şey sürdü zaten boşuna helak etmişim kendimi. 🥲 4+4üm canım doktor randevum pazartesi daha var.
Bugün hep uzandım yattım hiçbir şey yapmadım 🙂 çok teşekkür ederim ❤️

Bu sabah ilk bulantımı yaşadım sadece elma yiyip nasıl çıkardım inanamıyorum hala. 6+0 (6+3 kese)
Cumartesi sabah kontrolüm var kalp atışı için sabırsızlanıyorum. 🌸
Bu süreçte hiç lekelenmem olmadı. Ultrasonda ufak kanama alanı ve kist görmüştük onların durumu ne oldu onu da merak ediyorum. Kist için normal demişti doktor ama umarım bir sıkıntı yoktur cidden.(daha önce kistim yoktu,(2 ay önce smear yaptırmıştım) Ultrasonda böyle bir şey yaşayan oldu mu?
Bir de eşim doktorun kanama alanı dediği yeri ikinci bir keseye benzetti ben de hayır kese değildir diyemiyorum. 😂

Kızlar merhaba, takvime göre yumurtlama günümde korumasız bir ilişki oldu haliyle beni acaba hamile olur muyum olmaz mıyım düşünceleri sardı :) sizin erken gebelik belirtileriniz nelerdi? Bu arada 8 gün var bata.
Ben bata 7 gün kala hissettim. Normalde yumurtanın çatladığı gün göğüs ağrım olurdu battan bir iki gün öncesine kadar sürerdi. Bu sefer yumurta çatladı iki gün ağrı oldu geçti. Çok tuhafıma gitmişti hatta kendi kendime dedim ki herhalde bu ay vücudum böyle tepki veriyor demek ki her ay aynı tepkiyi vermiyormuş 😂 battan 7 gün öncede sabah böyle elektrik çarpması gibi bir şeyler hissettim göğüslerimde. Herhalde bir taraflarımdan yine belirti uyduruyorum diye umursamadım 😂😂 akşamına baya arttı ağrısı. Sabah aynı acı devam ediyorsa test yapacağım dedim. Gerçekten aynı acı devam ediyordu ben de test yaptım hiç beklemiyordum pozitifi o kadar erken 🙂

Bu mesaja nasıl ihtiyacım vardı anlatamam Allah razı olur insallah dediğiniz gibidir yarın devlete randevu aldım özeldeki doktorların hamilelik psikolojisini düşünmeden sürekli tahlil adı altında para istekleri sıktı beni özellikle son duyduklarım kimyasal olabilir hayati tehlike vs hatta 7 ay önceki kimyasalımda dış gebelik deyip az kalsın sol tüpümü alıcaklardı da Bakırköy araştırma hastanesi doktoru Allah razı olsun yanlış müdahale diye durdurdu Mevla insallah yarın hayırlı haberler nasip ettirsin tekrardan çok teşekkür ediyorum Allah evladınızı sağlıcakla kucağınıza almayı nasip eylesin
Ferah tutun icinizi lütfen, her şey Allah tan buna inanıp dua edelim💜 Umarım işinin ehli, merhamet sahibi doktorlara denk gelirsiniz.. Bu mübarek günlerde hepimiz sağlıklı, huzurlu gebelik geçirip sonucun da sağ salim doğurup alalim evlatlarımızı kucağımıza 🙏😊

Kızlar merhaba, takvime göre yumurtlama günümde korumasız bir ilişki oldu haliyle beni acaba hamile olur muyum olmaz mıyım düşünceleri sardı :) sizin erken gebelik belirtileriniz nelerdi? Bu arada 8 gün var bata.
Hem takvime hem de ovulasyon testine göre tam gününde ilişkiden sonra ben şansımı denedim hayırlısı artık deyip ovü testlerine devam ederek de olsa bat bekledim. Gece kramplarım oluyordu, 6 gün kala övü testleriyle gelen erken gebelik testlerinden yapmaya başladım. Kramplardan dolayı tahmin de ediyorum.Silik bile olsa çıkmıyordu bat’tan 2 gün önce silik çıkmaya başladı erken gebelik testleri. Ama ondan önce ovülasyon testlerim pik göstermeye başladı. Ben ilk oradan anladım hamile olduğumu. Fırsatım olsa hemen beta yaptırırdım ama bekledim bat 1 gün geçince beta 79 çıktı. ❤️ meme hassasiyeti, şişkinlik başladı. Biraz daha sabret bence amaaa ilişkinin üstünden 10-12 gün geçtiyse geç döllenme vs değilse kanda çıkar. ❤️şimdi 6 haftalık bezelyem. Zaman çook ağır geçiyor yine de bir telaş bitiyor diğeri başlıyor🌸 umarım dilekleriniz gerçek olur herkesin süreci aynı değil sabretmek lazım 🙏🏻❤️

Kızlar ben kulak enfeksiyonum için özelde bir doktora gittim. Bana iki ayrı kulak damlası yazdı. Eve gelip kulak damlalarının içeriğine baktığımda hamileler için kullanılması sakıncalıdır yazıyor. Yani şimdi ben bunları nasıl kullanayım. Öyle bir ikilemde kaldım ki tedaviye baslayamadim. Durumumu soyledigim halde neden bu şekilde riskli ilaç yazarlar anlam veremiyorum

Eklentiler

• IMG_20240110_200145.jpg
    IMG_20240110_200145.jpg
    101,8 KB · Görüntüleme: 118
Psikolojik bir çok belirti yaratıp içinde boğuluyor insan dimi çok iyi anlıyorum😁 ben keseyi görene kadar hala inanmıyordum değerimde de çıkmıştı ama işte tuhaf bir duyguymuş🥰 ben biraz sabırsız biriyim sanırım regli günü gelip geçene kadar da içim içimi yedi ama ya bir şey olursa diye erken ogrenmenin de dezavantaji bu olsa gerek 🤭
Benim 2,5 yaşında oğlum var. Daha öncesinde düşük yaşadım. Düşükten sonra her ay belirti yaşayıp regl olduğum için insan vücudunu dinleyince bişeyler buluyo sanki gibi geliyor 😃 erken öğrenince günler geçmez 😅

Ben bata 7 gün kala hissettim. Normalde yumurtanın çatladığı gün göğüs ağrım olurdu battan bir iki gün öncesine kadar sürerdi. Bu sefer yumurta çatladı iki gün ağrı oldu geçti. Çok tuhafıma gitmişti hatta kendi kendime dedim ki herhalde bu ay vücudum böyle tepki veriyor demek ki her ay aynı tepkiyi vermiyormuş 😂 battan 7 gün öncede sabah böyle elektrik çarpması gibi bir şeyler hissettim göğüslerimde. Herhalde bir taraflarımdan yine belirti uyduruyorum diye umursamadım 😂😂 akşamına baya arttı ağrısı. Sabah aynı acı devam ediyorsa test yapacağım dedim. Gerçekten aynı acı devam ediyordu ben de test yaptım hiç beklemiyordum pozitifi o kadar erken 🙂
Baya erken olmuşş ama enn azından acaba öyle mi böyle mi demekten kurtulmuşsun 🐣

Hem takvime hem de ovulasyon testine göre tam gününde ilişkiden sonra ben şansımı denedim hayırlısı artık deyip ovü testlerine devam ederek de olsa bat bekledim. Gece kramplarım oluyordu, 6 gün kala övü testleriyle gelen erken gebelik testlerinden yapmaya başladım. Kramplardan dolayı tahmin de ediyorum.Silik bile olsa çıkmıyordu bat’tan 2 gün önce silik çıkmaya başladı erken gebelik testleri. Ama ondan önce ovülasyon testlerim pik göstermeye başladı. Ben ilk oradan anladım hamile olduğumu. Fırsatım olsa hemen beta yaptırırdım ama bekledim bat 1 gün geçince beta 79 çıktı. ❤️ meme hassasiyeti, şişkinlik başladı. Biraz daha sabret bence amaaa ilişkinin üstünden 10-12 gün geçtiyse geç döllenme vs değilse kanda çıkar. ❤️şimdi 6 haftalık bezelyem. Zaman çook ağır geçiyor yine de bir telaş bitiyor diğeri başlıyor🌸 umarım dilekleriniz gerçek olur herkesin süreci aynı değil sabretmek lazım 🙏🏻❤️
Bende oğluma hamile kaldığımda ovülasyon testi yapmıştım yumurtlama gününü bulunca Allahda nasip edince oluyo 😌 planlı bişe değildi olursa sevinirim olmazsa da üzülmem belki biraz hayal kırıklığına uğrarım ama belirtim vardı diye 😅

Kızlar cumartesi günü hesabıma göre 5+6 günlük oluyoruz ama geç döllenme olduğu için daha büyükte olabiliriz tam hesaplayamamış olabilirim. 🙈 Sizce 5+6 da kalp atışını duyabilir miyim

Kızlar ben kulak enfeksiyonum için özelde bir doktora gittim. Bana iki ayrı kulak damlası yazdı. Eve gelip kulak damlalarının içeriğine baktığımda hamileler için kullanılması sakıncalıdır yazıyor. Yani şimdi ben bunları nasıl kullanayım. Öyle bir ikilemde kaldım ki tedaviye baslayamadim. Durumumu soyledigim halde neden bu şekilde riskli ilaç yazarlar anlam veremiyorum
AY BEN DE bu sabah kulak tıkanmSI YAŞADIM . evde damla vardı. kulak zarı delik değilse kana karısma ihtimali yok o sebeple kullanılabilir şeklinde yazılar gordum. ama şimdi randevu bulursam doktora gidip temizletmeyı dusunuyordum. damlayla açılmaz gibi geldi

Kızlar cumartesi günü hesabıma göre 5+6 günlük oluyoruz ama geç döllenme olduğu için daha büyükte olabiliriz tam hesaplayamamış olabilirim. 🙈 Sizce 5+6 da kalp atışını duyabilir miyim
6 haftaya girmiş olacaksın canım hemn hemen duyabilirsin büyük ihtimalle en net 6. Haftadan sonra oluyor ama yine de

Hanımlar kese belli bir beta seviyesinde mi yoksa muhakkak SAT'a göre belirlenmiş hafta sayısına göre mi görünüyor acaba?

Hanımlar kese belli bir beta seviyesinde mi yoksa muhakkak SAT'a göre belirlenmiş hafta sayısına göre mi görünüyor acaba?
Bat geçince gözüküyor sanırım canım ama geç döllenme vs olursa nasıl olur bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ ben 5 haftalıkken gittim ilk kontrole alltan muane ile gördü doktor karindan bakmadı hiç erken buldu sanırım🥲

Bat geçince gözüküyor sanırım canım ama geç döllenme vs olursa nasıl olur bilmiyorum 🤷🏻‍♀️ ben 5 haftalıkken gittim ilk kontrole alltan muane ile gördü doktor karindan bakmadı hiç erken buldu sanırım
Sağlıkla görünür inşallah canım. Bakalım o halde ancak haftaya falan görünür benimki ama betam henüz o kadar yüksek değil 🥲

Merhaba kızlar hastaneden cıktım 😔 devlete geldim üstten baktı göremedi keseyi alttan muane etti catala cıkarmadan 😏görünmüyor dedi dış gebelik olabilir dedi beta yapalım dedi şimdi beta sonucum çıktı 9 ancak 1800 11 Ocak 2930 bu betada alttan gözükmesi lazım beta ilerlemesi nasıl bilgisi olan var mı?

Merhaba kızlar hastaneden cıktım 😔 devlete geldim üstten baktı göremedi keseyi alttan muane etti catala cıkarmadan 😏görünmüyor dedi dış gebelik olabilir dedi beta yapalım dedi şimdi beta sonucum çıktı 9 ancak 1800 11 Ocak 2930 bu betada alttan gözükmesi lazım beta ilerlemesi nasıl bilgisi olan var mı?
Merhaba, henüz keseyi görmek için erken olabilir. Kullanılan cihaza göre bile farklilik gösterebiliyormuş. Siz kötü düşünmeyin lütfen moral çok önemli biliyorsunuz🙏 Sonucunuzu ne zaman göstereceksiniz?

Bugün 7+3 üm adetimden kese 6+3 çıktı ama kese alttan muayenede oldum boş gibi haftaya gel dedi buna yakın yaşayan var mı?? düzenli beta artışı da oldu :KK43:

Benimde bel ağrım ve hafif arada vuran kasık ağrım başladı ama psikolojik mi acaba diyorum düşündüğüm için mi oluyor🫠 neyse beklicem bi hafta daha topiği takipteyim aranıza katılcak mıyım bakalım☺️
İnşallah aramıza katılırsın 🙏🏻 Allah istediğin gibi en önemlisi sağlıklı bir süreç versin ❤️

X